Jare msm kad bih te zvao glupim da bi za tebe to bio komplimentDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:21Sad će njemu 23 u martu, koliko on može napredovati evo ti mi kaži?Maestro je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:03I dalje na tu temu gluposti valjas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Ove priče oko Prevljaka također, igrač koji igra samo u šesnaestercu je NEOZBILJAN igrač, jest, majstor si u kaznenom ali ostali vidovi igre ne postoje.
Isto kao i za Demirovića, ja i ASD kada smo pričali da treba momak u cvajtu, svi se smijali, pa jel vi stvarno mislite da Ermedin nije nivo cvajte?
Kod nas nema ni K od komplet igrača, uvijek u nekom segmentu briljiraju a u ostalih 5 odroni, neće takvi igrači nigdje dospjeti.
Ja sam ga uvijek prizivao u reprezentaciji, nadam se da će igrati, ali daj malo realne fudbalske kritike.
Gledao sam 50 njegovih utakmica što u Španiji, Francuskoj i Švicarskoj. On ima elementarne probleme u igri za nešto više.
Nije on 1.90+ kao Džeko i Lewandowski koji vremenom mogu poraditi na tehnici.
Džeko i Lewandowski su imali skromne učinke u prvoj sezoni, ali Ermedin bez skok igre, tehnike i brzine za svoje konstitucije će imati ograničen prostor za napredak.
Možete pričati koliko hoćete ali on je TRENUTNO kvalitetom dobar cvajtaš, ne znam čemu huja na takvo mišljenje.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Hotic igra u prosjecnom klubu u Belgiji sa 25 godina, a Gojak za 23 u Torino koja je prošle sezone za Evropsko mijesto se borila. Demirovic sa 22 godina napravio transfer u Bundesligu gdje ima finu statistiku. Izborio se za 11 jednanest tako da nema dilema da predje u 2 Bundesligi. Kada pogledamo svakog napadaca koji imamo osim Dzeke, moramo rec da je trenutno najbolji koji imamo po jacine. Prevljak igra za sad dobro u Belgiji, ako ovako nastavi onda ce sigurno u top 5 ligu prec.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:21Sad će njemu 23 u martu, koliko on može napredovati evo ti mi kaži?Maestro je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:03I dalje na tu temu gluposti valjas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Ove priče oko Prevljaka također, igrač koji igra samo u šesnaestercu je NEOZBILJAN igrač, jest, majstor si u kaznenom ali ostali vidovi igre ne postoje.
Isto kao i za Demirovića, ja i ASD kada smo pričali da treba momak u cvajtu, svi se smijali, pa jel vi stvarno mislite da Ermedin nije nivo cvajte?
Kod nas nema ni K od komplet igrača, uvijek u nekom segmentu briljiraju a u ostalih 5 odroni, neće takvi igrači nigdje dospjeti.
Ja sam ga uvijek prizivao u reprezentaciji, nadam se da će igrati, ali daj malo realne fudbalske kritike.
Gledao sam 50 njegovih utakmica što u Španiji, Francuskoj i Švicarskoj. On ima elementarne probleme u igri za nešto više.
Džeko i Lewandowski su imali skromne učinke u prvoj sezoni, ali Ermedin bez skok igre, tehnike i brzine za svoje konstitucije će imati ograničen prostor za napredak.
Možete pričati koliko hoćete ali on je TRENUTNO kvalitetom dobar cvajtaš, ne znam čemu huja na takvo mišljenje.
Navodno Petev se bori da pridobije najboljeg strijelca HNL-a Kristijana Lovrića da zaigra za BiH.
Lovric može igrati za BIH
jer mu je otac rođen u Bosni i Hercegovini.
Lovric može igrati za BIH
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Sve ja vas kontam za tog Hotica, ali evo po cemu ga ja pamtim: 1.nez koja utakmica, namjesta se za sut sa 25m i posalje je u picku maternu.
2. Ofulao penal.
Tu je sebi kod navijaca presudio jbg.
Ali ja bih svakako volio vidjet Lovrica, Dulju, Balica... ma svi nek se bore za prvih 11, sve je to u 5 deka.
2. Ofulao penal.
Ali ja bih svakako volio vidjet Lovrica, Dulju, Balica... ma svi nek se bore za prvih 11, sve je to u 5 deka.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Petev stigao u Sarajevo, tokom vikenda pratit će potencijalne reprezentativce u PLBiH

@igrajlopte 🐦
Djokanovic i Pidro, ne vidim sta je tu smijesno. Znam da su iz FK Sarajevo, ali jedino vidim njih u dresu reprezentacije iz PL BiH.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Ne treba nikog otpisivati zbog jedne utakmice. Gazibegović je protiv Njemačke odigrao najgoru utakmicu nekog našeg beka poslije Ćivića u Sjevernoj Irskoj, pa je opet zbog ovakve konkurencije budućnost reprezentacije.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2021, 16:24Sve ja vas kontam za tog Hotica, ali evo po cemu ga ja pamtim: 1.nez koja utakmica, namjesta se za sut sa 25m i posalje je u picku maternu.
2. Ofulao penal.
-
- Kontakt:
Hotic
Visina: 1,68 m
drugi Visca koji nista nece donijeti repki

drugi Visca koji nista nece donijeti repki
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Kako saznajemo iz pouzdanih izvora obavice sastanak sa Osimom i Musemicem u vezi saradnje
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Hotić je pogodio penal, Višća i Hajradinović su promašili.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2021, 16:24Sve ja vas kontam za tog Hotica, ali evo po cemu ga ja pamtim: 1.nez koja utakmica, namjesta se za sut sa 25m i posalje je u picku maternu.
2. Ofulao penal.
Imao je pravo nastupa za BiH, on je već odigrao službenu utakmicu za Hrvatsku.
I to zadnju kvalifikacijsku za EP protiv Slovačke.
Ja ne vjerujem da će Lovrić igrat za BiH, ovo mi se više čini kao dobar marketinški potez njega i menadžera kako bi ubrzali Dalićevu reakciju i nabili još malo cijenu pred ljetnji transfer koji će se sigurno dogoditi.
Ako ćemo gledat tko ima pravo nastupa za BiH, pola HNL-a bi moglo doć u obzir.
A da, moja greskaTopRemove je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:21Hotić je pogodio penal, Višća i Hajradinović su promašili.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2021, 16:24Sve ja vas kontam za tog Hotica, ali evo po cemu ga ja pamtim: 1.nez koja utakmica, namjesta se za sut sa 25m i posalje je u picku maternu.
2. Ofulao penal.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Slazem sejozinho je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:28Imao je pravo nastupa za BiH, on je već odigrao službenu utakmicu za Hrvatsku.
Ja ne vjerujem da će Lovrić igrat za BiH, ovo mi se više čini kao dobar marketinški potez njega i menadžera kako bi ubrzali Dalićevu reakciju i nabili još malo cijenu pred ljetnji transfer koji će se sigurno dogoditi.
Dobro došla tema i za Lovrića i za Tutu Bugarina. Lovrić bi eventualno isforsiro poziv u Hrvatsku, a svakako sebi malo podigo cijenu. Tuta i kompanija da malo zabave raju i skrenu pažnju s činjenice da, pod br1, još nemaju stručni štab, pa nadalje.
Naravno da postoji mala šansa da bi Lovrić zaigro za Bih, recimo u junu, i išo na sigurno da se ko reprezentativac proda na ljeto.
Iskreno sam skeptičan i po pitanju kontakta s Gigovićem, ove novinarske nule su spremne na svaku laž, samo da kupe malo vremena.
Naravno da postoji mala šansa da bi Lovrić zaigro za Bih, recimo u junu, i išo na sigurno da se ko reprezentativac proda na ljeto.
Iskreno sam skeptičan i po pitanju kontakta s Gigovićem, ove novinarske nule su spremne na svaku laž, samo da kupe malo vremena.
Zakaric, Ziljkic, Jovic ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
ne bi me iznenadilo i da su dobili manji honorar da ovog isforsiraju u medijima, da bi dalic reagovao. miske glumi marottu, ali petev petev, vidi mu se na cehri da nije cistog posla.DrFilgud je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:47Dobro došla tema i za Lovrića i za Tutu Bugarina. Lovrić bi eventualno isforsiro poziv u Hrvatsku, a svakako sebi malo podigo cijenu. Tuta i kompanija da malo zabave raju i skrenu pažnju s činjenice da, pod br1, još nemaju stručni štab, pa nadalje.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 feb 2021, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Po novom moze igrati za BiHjozinho je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:28Imao je pravo nastupa za BiH, on je već odigrao službenu utakmicu za Hrvatsku.
Oni su već na sendvičima, ne treba ništa višeTristan10 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 18:14ne bi me iznenadilo i da su dobili manji honorar da ovog isforsiraju u medijima, da bi dalic reagovao. miske glumi marottu, ali petev petev, vidi mu se na cehri da nije cistog posla.DrFilgud je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:47Dobro došla tema i za Lovrića i za Tutu Bugarina. Lovrić bi eventualno isforsiro poziv u Hrvatsku, a svakako sebi malo podigo cijenu. Tuta i kompanija da malo zabave raju i skrenu pažnju s činjenice da, pod br1, još nemaju stručni štab, pa nadalje.

Što se Perića tiče može po novom, al tri godine nakon zadnjeg nastupa u Hr. To bi bilo mislim nekad '22.
Leva je 185cm bas kao i Ermedin.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:21Sad će njemu 23 u martu, koliko on može napredovati evo ti mi kaži?Maestro je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:03I dalje na tu temu gluposti valjas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Ermedin igra u ne bas tako dobrom timu, solidan ucinak. Za 800 minuta ima 7 asistencija, 3 gola. Dzeko i Leva su igrali duplo vise nego on sad, Leva imao samo 3 asistencije za duplo vise igranja i to u dosta boljem timu.
Ja ne kazem da ce Ermedin biti blizu Leve, al makar ima bolji ucinak neg on u toj provoj sezoni. Znaci makar po tim podatcima i samim ti da mu daju povjernje da igra u BL i ima taj ucinik znaci da bi trebao imati kvalitet.
Druga je stvar sto ti si tvrdio da on nece uspijeti, pa sad jedva docekao da je poceo tekmu sa klupe i sad eto ti vidis a mi ne vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.