FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- RajaBa1983
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naši vjerovatno ganjaju još tu desetku, Hiroš je dokaz. Vjerovatno je Sušić planiran da ne mjenja poziciju i da bude u paru sa Đokanovićem na zadnjem veznom. Uz njih dvojicu i Pejovića, tu smo baš kvalitetno pokriveni.
Na desetci dok ista ne dođe tu je prva opcija Sušić, na Zinedina i Dala se ozbiljno ne računa vjerovatno. Prvi je pokazao do sada da je fula, Dal će vremenom pokazati šta zna, sigurno da ima neki kvalitet al očekivat od njeg nešto odma je suludo.
Lijevo krilo u vidu Velkoskog, Jukića i Milanovića je okej. Svi znamo statistiku kapitena, tu je i Jukić koji je imao doprinos do sada, odlična asistencija u 1. kolu LP, zatim asistencija protiv Radnika u prevažnoj utakmici, onda je učestvovao u onom preokretu protiv Radnika na Koševu, dao je gol Veležu.
Milanović jedini nikakav doprinos nema.
Na desnom krilu je suvišno pričati o doprinosu Fanima i Hebibovića.
Na desetci, ovim kojim je ta primarna pozicija (Zinedin, Dal, Salčin), nemaju nikakav značajan doprinos pa mi ta pozicija jedina i škripi. Tu poziciju vjerovatno i naši ganjaju, dokaz Hiroš koji je više igrao na toj poziciji nego na krilu.
Na desetci dok ista ne dođe tu je prva opcija Sušić, na Zinedina i Dala se ozbiljno ne računa vjerovatno. Prvi je pokazao do sada da je fula, Dal će vremenom pokazati šta zna, sigurno da ima neki kvalitet al očekivat od njeg nešto odma je suludo.
Lijevo krilo u vidu Velkoskog, Jukića i Milanovića je okej. Svi znamo statistiku kapitena, tu je i Jukić koji je imao doprinos do sada, odlična asistencija u 1. kolu LP, zatim asistencija protiv Radnika u prevažnoj utakmici, onda je učestvovao u onom preokretu protiv Radnika na Koševu, dao je gol Veležu.
Na desetci, ovim kojim je ta primarna pozicija (Zinedin, Dal, Salčin), nemaju nikakav značajan doprinos pa mi ta pozicija jedina i škripi. Tu poziciju vjerovatno i naši ganjaju, dokaz Hiroš koji je više igrao na toj poziciji nego na krilu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ce Vinko na kontre Jukic, ako ce od prve minute napast Krste.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko će desno igrati, ako Fanimo ne bude mogao cijelu utakmicu ?
Zasto Jukic prije Velkoskog? Dobar igrac, ali ne vidim cime je to zasluzio ove sezone da bude ispred Krleta? Dobar dio sezone povrijedjen, kasnije na klupi. Krste otkako je usao u prvih 11 je odlican bio. Kornere je preuzeo od Pejovica i zabili smo i par golova nakon istih. O iskustvu igranja derbija necu ni pricati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne moze Tino igrati zadnjeg veznog, nema on te trke. Tek kada je u ove zadnje tri tekme zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji (ofanzivni vezni), pokazao je sta moze. Na defantizvnom veznom igraju radilice poput Djokanovica i destruktivci, te jaki i stameni igraci.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 16:27Naši vjerovatno ganjaju još tu desetku, Hiroš je dokaz. Vjerovatno je Sušić planiran da ne mjenja poziciju i da bude u paru sa Đokanovićem na zadnjem veznom. Uz njih dvojicu i Pejovića, tu smo baš kvalitetno pokriveni.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma treba nama i jedno krilo vrhunsko, mislim da ce nam faliti golovi od Tatara mnogo.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
U petak naši i Mandić idu u obilazak Koševa. Stigao je dopis iz kluba. Koševo Sarajevu, sisaj ga željo.
ORIGINAL 1987
Bez pritiska na derbiju. 3x jaci, 15x stabilniji
TI **** ZELJU MALENOG MALENOG
TI **** ZELJU MALENOG MALENOG
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:20U petak naši i Mandić idu u obilazak Koševa. Stigao je dopis iz kluba. Koševo Sarajevu, sisaj ga željo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E ovo je već za otvorit' pivu.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:20U petak naši i Mandić idu u obilazak Koševa. Stigao je dopis iz kluba. Koševo Sarajevu, sisaj ga željo.

Pa mi osim Fanija i nemamo dobrog krila.f0rest1946 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:02Ma treba nama i jedno krilo vrhunsko, mislim da ce nam faliti golovi od Tatara mnogo.
Krste, Jukic, Hebib, sve je to prevara kad igra krilo (jos Jukicu to primarna pozicija).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
To je bolja vijest od svakog pojacanja.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:20U petak naši i Mandić idu u obilazak Koševa. Stigao je dopis iz kluba. Koševo Sarajevu, sisaj ga željo.
OdličnooooPeakyBlinders je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:20U petak naši i Mandić idu u obilazak Koševa. Stigao je dopis iz kluba. Koševo Sarajevu, sisaj ga željo.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
U derbi ulazimo bez 2 najbolja igraca lige iz prosle sezone, sa novim spicem koji nije odigrao ni minutu sa ekipom, sa jednim krilom i jednim bekom.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:40Pa mi osim Fanija i nemamo dobrog krila.f0rest1946 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:02Ma treba nama i jedno krilo vrhunsko, mislim da ce nam faliti golovi od Tatara mnogo.
Krste, Jukic, Hebib, sve je to prevara kad igra krilo (jos Jukicu to primarna pozicija).
Ko je kriv za ovo?
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
**** ga druze, nije realno uopste da nadjemo zamjene iste jacine kao sto su ova 2 igraca doprinosila.hababb je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:46U derbi ulazimo bez 2 najbolja igraca lige iz prosle sezone, sa novim spicem koji nije odigrao ni minutu sa ekipom, sa jednim krilom i jednim bekom.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:40Pa mi osim Fanija i nemamo dobrog krila.f0rest1946 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:02Ma treba nama i jedno krilo vrhunsko, mislim da ce nam faliti golovi od Tatara mnogo.
Ko je kriv za ovo?
Puno je to para, opet ce nam se, nadam se, ukazati neki naizgled ne tako dobar igrac, a pokazat na terenu da je ko Rahman i Tatar, ima takvih dosta sigurno, mozda Cmilja bude takav

Dal, Zizou, Jukic, Salcin.
Nekom ce ovo odgovarat, neko ce "prodisat", siguran sam

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!