Sram te bilo,malo više poštovanja za kapitena i jednu veliku ljudsku i igračku veličinu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav paradoks.... ali opet ohrabrujuce znaci da bi ubrzo mogli i mi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ja mislim da ce Vinko startat sa JUKICOM, jer je on brzi izdrziljivi od krstea..
Cak mislim da ce Handzic startat od prve minute.
Jesmol mi poslali Milanovica ponovo na posudbu ili ce konkurisat za prvih 25 igraca..
Kova
Dupovac milicevic
Oremus djokanovic pejovic pidro
Fanimo susic jukic
Handzic
Ismjene
Krste
Mesanovic
Zidan
zeljo SARAJEVO 0;1
Jesmol mi poslali Milanovica ponovo na posudbu ili ce konkurisat za prvih 25 igraca..
Kova
Dupovac milicevic
Fanimo susic jukic
Handzic
Ismjene
Krste
Mesanovic
Zidan
zeljo SARAJEVO 0;1
Pa kad si ti na kosarkaskoj utakmici vidio vide od 10 o soba?

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Koga boli briga kakav je on BIO igrac i kakav je covjek?
Pa sto onda vahidina musemica ne stavi u ekipu. On je veci i igrac i covjek od krste.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ti bas pretjerujes. Ja nisam zadovoljan sa prelaznim rokom al ovo sto ti radis nije bas u tom duhu.hababb je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:46U derbi ulazimo bez 2 najbolja igraca lige iz prosle sezone, sa novim spicem koji nije odigrao ni minutu sa ekipom, sa jednim krilom i jednim bekom.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:40Pa mi osim Fanija i nemamo dobrog krila.f0rest1946 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 17:02Ma treba nama i jedno krilo vrhunsko, mislim da ce nam faliti golovi od Tatara mnogo.
Krste, Jukic, Hebib, sve je to prevara kad igra krilo (jos Jukicu to primarna pozicija).
Ko je kriv za ovo?
Ta dva najbolja nebi bila najbolja da nije bilo ostatka ekipe koji su im omogucili i dali samopouzdanje da bi postigli to sto jesu.
Sa bekovima nemamo problema i imamo kakve takve zamjene koje su u rangu ove lige.
Napadac neko kaze moze Hare igrat a neko dovodi to u pitanje ali koliko znam da je zvanicno d moze. Znaci Hare i Keno su suprotno od toga sto pises. Znamo svi kakav je jasmin i nema uopste problema da odradi taj dio pa cak i defanzivni, odnosno neka igra kako igra i to je bas ono sto nam treba, realizacija kod napadaca nema veze sa time koliko dugo je sa ekipom a ovo sto je tek dosao moze samo da mu bude prednost jer niko ne zna kako cemo izgledati prema naprijed i na takvu situaciju se tesko pripremiti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kod nas je Milanović trenutno.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 18:58Ja mislim da ce Vinko startat sa JUKICOM, jer je on brzi izdrziljivi od krstea..
Kova
Dupovac milicevic
Fanimo susic jukic
Handzic
Ismjene
Krste
Mesanovic
Zidan
zeljo SARAJEVO 0;1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jbt jos malo liga pocinje oni jos kmece za tatarom i Amarom sta vam je ba ? Jedino nam je gutavo na lijevom krilu ostalo je sve super, jbte kao da protiv Bayerna igramo pa kmecite bzs
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Predsjednik Upravnog odbora Damir Kasum i članovi Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš bit će gosti u novoj epizodi Bordo sedmice koja će se emitovati u ponedjeljak u 15 sati.
Navijači i javnost imaju mogućnost dostaviti pitanja koja će biti postavljena članovima Upravnog odbora u emisiji.
Najčešća pitanja koja pristignu na [email protected] sutra do 16 sati bit će uvrštena u program emisije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
E hajde forumasi da vas vidimo...Klub vam je sve omogucio i opet pricate protiv njega.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:03Predsjednik Upravnog odbora Damir Kasum i članovi Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš bit će gosti u novoj epizodi Bordo sedmice koja će se emitovati u ponedjeljak u 15 sati.
Navijači i javnost imaju mogućnost dostaviti pitanja koja će biti postavljena članovima Upravnog odbora u emisiji.
Najčešća pitanja koja pristignu na [email protected] sutra do 16 sati bit će uvrštena u program emisije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
U odnosu na prvi dio sezone slabiji smo za Benju, Amara i Mersu, realno gledajući sigurno 3 od 6 najboljih igrača koje smo imali u rosteru.
Ali smo jači za Mešanovića, spremnog Tinu, spremnog Hebiba, očekujem doprinos i od Dala i Milanovića, a Zinedin je u odnosu na ono što je pružao u mladoj reprezentaciji ostao dužan i sumnjam da može slabije od prve polusezone.
Kao što neko napisa, odlaskom Benje i Amara , naši mladi igrači, a redom svi omladinski reprezentativci će dobiti više prilike za igru i nadam se da će je iskoristiti.
Imamo i lijepu prednost, poprilično smiješnu konkurenciju i mislim da se može opušteno ući u sezonu, osvojiti titula, afirmisati još par mladih igrača.
I pokenjati u usta "navijačima", nagurati petom, da još stane.
Ali smo jači za Mešanovića, spremnog Tinu, spremnog Hebiba, očekujem doprinos i od Dala i Milanovića, a Zinedin je u odnosu na ono što je pružao u mladoj reprezentaciji ostao dužan i sumnjam da može slabije od prve polusezone.
Kao što neko napisa, odlaskom Benje i Amara , naši mladi igrači, a redom svi omladinski reprezentativci će dobiti više prilike za igru i nadam se da će je iskoristiti.
Imamo i lijepu prednost, poprilično smiješnu konkurenciju i mislim da se može opušteno ući u sezonu, osvojiti titula, afirmisati još par mladih igrača.
-
- Kontakt:
Ali Velkoski uopste nije los igrac koliko lajete na njega, rijetko kad grijesi, ima dobrih poteza, igra gdje god zaskripi na vise pozicija i sigurno bi igrao u prvoj postavi u svakoj ekipi u nasoj ligi.
Stvarno je ruzno tako pisati o njemu jer na kraju krajeva trener ga stavi da igra i po toj logici bolje kriviti trenera
Ko od forumasa prica protiv kluba?NisamInSajder je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:06E hajde forumasi da vas vidimo...Klub vam je sve omogucio i opet pricate protiv njega.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:03Predsjednik Upravnog odbora Damir Kasum i članovi Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš bit će gosti u novoj epizodi Bordo sedmice koja će se emitovati u ponedjeljak u 15 sati.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Samo ovo izbacisampras je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:08U odnosu na prvi dio sezone slabiji smo za Benju, Amara i Mersu, realno gledajući sigurno 3 od 6 najboljih igrača koje smo imali u rosteru.

This time next year, we'll be millionaires!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što da izbaci? Taj ti je donio pobjedu pod Bijelim brijegom u prvoj polusezoni. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
SaNa je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:23Samo ovo izbacisampras je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:08U odnosu na prvi dio sezone slabiji smo za Benju, Amara i Mersu, realno gledajući sigurno 3 od 6 najboljih igrača koje smo imali u rosteru.
I pokenjati u usta "navijačima", nagurati petom, da još stane.![]()
![]()

Džaba, ja Hebu gotivim, zna on uprskati sa realizacijom, ali zna biti i prevaga. Uglavnom daje maksimum uvijek, tako da od mene uvijek ima podršku, kao i 99% NAŠIH igrača.
Ti prvi,laješ na kapitena kluba i na sve živo i u svemu tražiš manu a ovo je istorijska generacija koja je srušila mnoge rekorde i abd donijeti 3 titule u nizu a Krste biti najtrofejniji kapiten u istoriji
-
- Kontakt:
Neka Hebiba još malo kod nas.Kao zamjena za Fanima je sasvim ok. Imam neki osjecaj da bi Jukić mogao biti dobar na proljece, samo ako dobije šansu u kontinuitetu na lijevom krilu.
Cuj neka
Pa nismo socijalna ustanova. Zamjena fanimu tteba biti akademac
Pa nismo socijalna ustanova. Zamjena fanimu tteba biti akademac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli