Victor Font klasični primjer prevaranta poput Bartomeua. Prvo izjavi u projektu da će AKO on pobijedi Xavi biti trener a da će Jordi Cruyff biti sportski direktor.Onda kaže u narednom nekom obraćanju da će Koeman ostati trener ako pobijedi a da će Xavi dobiti funkciju sportskog direktora.Da bi zatim opet kad su krenuli loši rezultati rekao da će Xavi biti trener uz Cruyffa na poziciji sportskog direktora.
Onda na nekom istraživanju su pitali predsjedničke kandidate da li bi se slikali i potpisali dres Real Madrida ako bi to značilo da će Barcelona osvojiti Ligu Prvaka ove godine,naravno Laporta i Freixa su odbili jer smatraju da nijedan trofej nije vrijedan rivalstva sa Realom dok je Font rekao da bi to uradio.
I onda se oglase Xavi i Cruyff i kažu da uopšte nisu kontaktirani u vezi Fontovog projekta "La Masia 2030" i da su javno dali podršku Laporti !
Koeman ne smije ni sekunde ostati trener nakon finiša sezone osim ako donese tripletu ali to nije moguće ni u snu,lik ima problema sa sastavljanjem obične formacije pa bolje bih ja sastavio.Pedri igra na CM samo da Pjanić ne igra (ne branim ga i kad igra ki ta je),Mingueza igra desnog beka kojeg ne zna igrati,mijenja formacije konstantno i pozicije igrača 4-3-3,4-2-3-1,3-5-2,4-2-2.
Tako da će ove izbore hladno uzeti Laporta koji je jedini i najavio nešto i predstavio Font se zapliće u svojim vlastitim lažima!
Laporta kad dobije izbore sigurno da će krenuti u remont od uprave do igrača jer ipak nije niko glup toliko da ovako više ne ide i ne štima
Najveći problem Messijeva plaća i njegov ostanak u klubu da je nama Bogdom samo to problem mi bi bili na konju.Iako igra preko krca opet je najbolji na terenu.
Laporta želi Zorca,Cruyffa ili Overmarsa za poziciju sportskog direktora uz Xavija ili Nagelsmanna na poziciji trenera.
Zorca u Borussiji mijenja Mislintat iz Stuttgarta tako da je moguće da ovaj zajedno stigne za Laportom
I uvjeren sam ako Laporta izgubi što je nemoguće da će to biti najveća prevara u historiji fudbala kakav god je najbolje poznaje situaciju i zna šta i kako treba
Još 10 dana do izbora