To je to,znam da je moralo raditi
Samo auto update u playstore ugasi i miran si
To je to,znam da je moralo raditi
vidio sam onaj obrazac, ukucam broj kartice i skinu mi iznos koji sam pretplatio?.. ne znam samo ima li jos kakva naknada...mozda ne bih trebao uzeti odmah za tri mjeseca ako cu biti nezadovoljan, ako mi ledilo i slicno...svakako cu ih nazvati za sve detalje.
Tako je.
Arene koje su dostupne na webTV JESU u HDu
Za sve kanale ti je tako, nekad će raditi nekada ne, promjeni portal, generisi novu listu doo ne nadjes da radi
Sve sam već u zadnje dvije stranice pisao, sve isto je i za tebeTheTruth34 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:15Preko eon boxa imao kodi i ljepota radilo sve, naravno automatski urađen update na 19.0 verziju.. Ima li ikakva mogućnost da bilo šta mogu gledati na ovome,jer nema šanse da na eon boxu vratim staru verziju... Bilo šta da gledam![]()
Može sto ne bi moglo, kod mene je isti eon Box I znam da možeTheTruth34 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:36Vidio sam druže sve i čitao ali nikako ne mogu da skinem staru aplikaciju niti da je otvorim preko eon boxa.. Ima li išta na novoj verziji...
Fino napisao par puta na mobitel skinete i prebacite onda, može i preko usba ali meni bar najlakše je aplikacija send files to tv, koju instalirats na mob i na tv/box i samo pošaljes fajlTheTruth34 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 21:49Evo šta meni izađe kada pokušam skinuti aplikaciju preko eon boxa.
![]()
Moze li Unicredit kartica? Trebalo bi da moze, ne vjerujem da su na jednu banku samo ogranicili, vjerujem da Raiffaisenov sistem koriste, ali da prihvataju sve. Ja sam sa Unicreditom probao, odbio me i dao broj da se obratim nekoj podrsci (doduse nikada tom karticom nije nista online placano, mislim da bi trebalo da banka odobri prvi put to, uspio aktivirati sa drugom raiffaisen karticom, ali se na njoj vec vrsilo online placanje)
Tako je, to u samoj banci moraš završiti.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:37vjerujem da Raiffaisenov sistem koriste, ali da prihvataju sve...doduse nikada tom karticom nije nista online placano, mislim da bi trebalo da banka odobri prvi put to...
A negdje si spomenuo da je u HDu, ja koliko vidim ovo HD i nije bas. Odnosno nije sigurno hd hahah
Ma na racunaru i mobitelu vec vidim da nije to HD, a tek na TV mislim da ce se jos vise primjetiti. Meni licno ne smeta, dobra je slika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.