Lijeci se Nered jer si u neredu. Ti da volis sport shvatio bi da samo pocnes navijati za nekog iz te ljubavi i privrzenosti sportu, to se ne bira, jednostavno dodje samo od sebe. Zasto bi Rafaelo uopste morao traziti moju drzavu na karti kad je svakako drzava u qurcu ni meni se ne trazi na karti kamoli njemu.Nered je napisao/la: ↑24 feb 2021, 21:31Dragi moj dječače plavi, čak i da NoloGoretzka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 21:04Pa sad ti kazem Rafaelo bi ga glat dobio u finalu da je prosao Tsitsipasa. Ne moze vise Novak izdrzati Rafine razbijacke napade, lako je buraniju Medvedeva derat. To se pokazalo i na RG kada je bio skoro pa favorit ali je pometen sa terena. Rafa igra brze sad i ranije hvata lopticu sto Novaku ne stima, vjerujem da ce to njihovo iduce finale pokazati.Nered je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:56
Klocko tebi jedino što preostaje da se moliš da se pojavi neki novi virus i da se prekinu sva sportska dešavanja.
Inače ide Nole lagano na 25 + pa ćete onda izmišljati i tražiti neke nove mane.![]()
![]()
Svakom neutralnom poznavaocu ove igre je sve jasno.
A tebi jedino preostaje da se moliš za smak svijeta ili povredu koja će mu prekinuti karijeru, jer si svjestan da mu na terenu niko ništa ne može.ima 10 GS manje, 20 Mastersa manje i negativan h2h sa obojicom trebao bi gledati i širu sliku i malo van terena. Ne shvatam koji bolesnik moraš biti da navijaš i drkaš na nekog Rafaela koji tvoju zemlju ne zna ni na karti pronaći.
Za razliku od Nolokoji je ljudski gigant i donira pare tvojoj državi,
dolazi u tvoju zemlju sa familijom i pravi turističku atrakciju od selendre o čemu sve novine pišu i kaže da će se vratiti prvom prilikom.
Posto nemas pojma o zivotu dragi Nered jer si ne u neredu vec u rasulu, ja cu ti reci da i Rafa i Roger imaju svoje fondacije, doniraju novac siromasnima, sjetit cemo se onog medjusobnog meca kojeg je organizovao Roger ali mozemo spomenuti i skolu tenisa Rafe Nadala koja takodjer donira.
Dalje, tvoj pulen Nolo ocito na silu pokusava da bude fin posto je davnih dana zgrozio javnost onim deranjem majice nakon pobjede, cetnickim pozdravima i sta sve ne. Osim toga, nema meca u kojem se ne posvadja sa publikom ili ne razbije reket. Samim tim, publika ga jos vise mrzi a ovaj se pokusava prat kao nekim donacijama i slanjem onih debilnih srce pozdrava na kraju meca. Vjerujem da se i onoj publici koja ga podrzava a malo ih je, povraca od svega toga.
Pozdrav.