Eto ti ces spriječiti razjebavanje ,sreca ima onaj ko daje pare i ko se pita i taj daje punu podršku i boli ga qrac sta mislis ti i takvi ko ti a kad dođu titule prvi se kurchite a Koševo vidite jednom u godini,samo treba vidjeti tvoje postove i pametnom dostahababb je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:29Prvo; Tata ti laje.
Drugo; Niko ne trazi mane nego se ukazuje na (ne)namjerne greske i propuste. I to rade ljudi koji zele bolje FK Sarajevo.
Trece; Koga boli kita sto je krste ili bilo koji drugi igrac najtrofejniji ili sto su se srusili neki rekordi. To ne znaci da se sad moze razyebati sve sto je do sada uradjeno.
Cetvrto; Ako zelimo napredak onda se ne smije desavati da prodajemo najbolje igrace a da ne dovodimo adekvatne zamjene za njih.
Peto; TREBA NAM NOVI, SPOSOBNIJI, SD.
Sesto; Izvadi glavu iz pijeska i pokusaj malo mucnuti glavom, mozda skontas sta ko pise.
Sedmo; Zaboravio sam sta sam ti jos mislio ''izlajati''
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako me jos jednom citiras zavezacu ti te klempave usi na masnu.Anex je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:46
Eto ti ces spriječiti razjebavanje ,sreca ima onaj ko daje pare i ko se pita i taj daje punu podršku i boli ga qrac sta mislis ti i takvi ko ti a kad dođu titule prvi se kurchite a Koševo vidite jednom u godini,samo treba vidjeti tvoje postove i pametnom dosta
Btw, Ja ga ne vidim ni jednom u godini.

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nadam se da postoji neka klauza ili bar usmeno obecanje da odigra neki broj utakmica, ako nema onda je bas glupa posudba mogao je i kod nas bit 2/3 golman.miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:06Ispostavit ce se jako glupa posudba ako Velic zvanicno potpiše,i ovako je sa Bukvicem bio bara-bara hoce branit nece branit,sad uz Velica dabogdo imalo.hordasDoboj je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:55Ovi na temi Mladosti pisu da im se Velic vratio, nadam se da ce dobit Dizdarevic sansu..
Ako nije kasno ja bih ga proslijedio u neki prvoligaski klub jer njemu je potrebno iskustvo. Pidro je bio u Bosni Visoko, Vladan u Mrkonjic Gradu.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 24 feb 2021, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
nije im na klupi H.M.Historicar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:3475 min. Real sa igračem više ne može dati Atalanti gol, mi im do tada vec dva uvalili![]()
![]()

Raja vrijeme je, koji rezultat očekujete?
NEMA NAZAD
Da ovom sto je poklonio crni dres sa ljiljanom nekom generalu odgovorim..
Odkud ti znas i kako znas da MESANOVIC NECE BIT BOLJI OD AHMETOVICA, recimo ja mislim da hoce i cak covjek je 3 godine mladji od Ahmeta kad je Ahmet dosao.. Vec sad ima vecu bolju karijeru od Ahmeta..
Odkud ti znas i na osnovu cega zakljucujes da TINO SVEN SUSIC nije bolji od RAHMANOVICA cinimi se da su istih godina SUSIC je sa 24 godine napravio bolju karijeru nego sto ce Rahmanovic napravit da 3x puta zivi..
Kako znas da FANIMO recimo nece bit bolji od TATARA mladjije brzije vise je postigao u prvih 6 mjeseci kod nas nego TATAR..
Plus sto je doveden Boris kojeg smo svi vec prizvali flopcina a Vinko kaze juce da je EKSPLOZIVAN IGRAC, takodje dolazi sa 24 godine koliko je imao i TATAR kad je dosao i dosada u klubovima koim je bio ima vecu karijeru nego sto ce TATAR imat do kraja karijere..
A pored toga svega tatar rahmanivic su dobili ponudu od po 700 k km platu na godisnjem nivou a ugovor nisu htjeli produzit jer su to vec jednom radili i dosli su u godine zadnji voz da nesto zarade a i klub je zaradio sve sto im je dao za ove 3.5 godine.
Ubjedjen sam da niko tatara ni rahmanovica sa 28 godine nebi sa ugovorom od godinu platio vise od 500 k €
Odkud ti znas i kako znas da MESANOVIC NECE BIT BOLJI OD AHMETOVICA, recimo ja mislim da hoce i cak covjek je 3 godine mladji od Ahmeta kad je Ahmet dosao.. Vec sad ima vecu bolju karijeru od Ahmeta..
Odkud ti znas i na osnovu cega zakljucujes da TINO SVEN SUSIC nije bolji od RAHMANOVICA cinimi se da su istih godina SUSIC je sa 24 godine napravio bolju karijeru nego sto ce Rahmanovic napravit da 3x puta zivi..
Kako znas da FANIMO recimo nece bit bolji od TATARA mladjije brzije vise je postigao u prvih 6 mjeseci kod nas nego TATAR..
Plus sto je doveden Boris kojeg smo svi vec prizvali flopcina a Vinko kaze juce da je EKSPLOZIVAN IGRAC, takodje dolazi sa 24 godine koliko je imao i TATAR kad je dosao i dosada u klubovima koim je bio ima vecu karijeru nego sto ce TATAR imat do kraja karijere..
A pored toga svega tatar rahmanivic su dobili ponudu od po 700 k km platu na godisnjem nivou a ugovor nisu htjeli produzit jer su to vec jednom radili i dosli su u godine zadnji voz da nesto zarade a i klub je zaradio sve sto im je dao za ove 3.5 godine.
Ubjedjen sam da niko tatara ni rahmanovica sa 28 godine nebi sa ugovorom od godinu platio vise od 500 k €
Dosadio Anexu Dunjaluk izgleda...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:53Anex bas hoce da se odvoji od zivota.
Dje ces tobeta izazivat na taj nacin.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da nema bolju karijeru od Ahmetovica, covjek je igrao u Rostovu i tamo ima ukupno preko 70 utakmica i preko 20 golova za Rostov u Ruskoj ligi, i plus ima dosta nastupa za Volgu, kad se saberu nastupi u Rusiji, ima ih preko 100.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 00:10Da ovom sto je poklonio crni dres sa ljiljanom nekom generalu odgovorim..
Dok je Mesanovicu vrhunac Maribor koji je realno slabiji od Rostova, ali dakako da ga ne umanjujem kao igraca koji je dao gol i u grupnoj u LP npr.
Također Ahmo se nazabijao golova i golova u nasoj ligi.
Misljenja sam da je Ahmetovic kompletniji i bolji igrac od Mesanovica, nije velika razlika, ali ima mala linija koja ih dijeli (po meni).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kako mu prkosi, izgleda da je vec kod hodze rezervisao termin.skoroalen je napisao/la: ↑25 feb 2021, 00:16Dosadio Anexu Dunjaluk izgleda...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:53Anex bas hoce da se odvoji od zivota.
Dje ces tobeta izazivat na taj nacin.
PSPHM
Godinama jedni druge lažete, mitovima oči mažete, bez ideje, pastir stadom vlada, vi ste jad i čemer glavnog grada.
ZGAZITE IH!!!
ZGAZITE IH!!!
Mesanovic je dobar i trebao bi biti pojacanje. Problem sa njim je sto je doveden kasno i sto je husarin. A cmiljanic je toliko eksplozivan da su nasi nakon sto je frajer odigrao samo jedno poluvrijeme za nas vec odlucili da nam treba bolji pa doveli MesanovicaPitar6785 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 00:10Da ovom sto je poklonio crni dres sa ljiljanom nekom generalu odgovorim..
Ovo ostalo trolas ko ja kad prepijem
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ove kone vazda prave neke akcije neku lovu šalju, polomise se.Nema im ravni u dizanju euforije,do jučer su slavili modnog mačka ,pa onda halcanje za nekog glavnog sponzora,evo sad donacije. 

Ahmetovic imao sa 30 godina 107 kg i objesio kopacke o klin.. pa nije rostov CSKA ILI DINAMO..
Mesanovic je dao dosta golova i u zrinjskom.. prodat za mnogo vise para nego Ahmetovic..
Ja sam za Birisa rekao sta je Vinko izjavio juce, covjek je bio clan PSV a tatar je bio clan varteksa ili slaven belupa..
Nikad nebi zamjenio Mesanovica sa 29 godina i Ahmetovica sa 32 godine..
Ja licno bi Fanima stavio na TATAROVO mjesto a milanovica hebivica na njegovo ili jukica..
Fanimo je postigao i pokazao vise u prvih 6 mjeseci nego sto je TATAR pokaza u svoih prvih 6 mjeseci..
Susic je bolji od RAHMANOVICA na 10 tki i ako se gleda karijera SUsic je postigao 59x vise nego sto ce ikad amar..
Mesanovic je dao dosta golova i u zrinjskom.. prodat za mnogo vise para nego Ahmetovic..
Ja sam za Birisa rekao sta je Vinko izjavio juce, covjek je bio clan PSV a tatar je bio clan varteksa ili slaven belupa..
Nikad nebi zamjenio Mesanovica sa 29 godina i Ahmetovica sa 32 godine..
Ja licno bi Fanima stavio na TATAROVO mjesto a milanovica hebivica na njegovo ili jukica..
Fanimo je postigao i pokazao vise u prvih 6 mjeseci nego sto je TATAR pokaza u svoih prvih 6 mjeseci..
Susic je bolji od RAHMANOVICA na 10 tki i ako se gleda karijera SUsic je postigao 59x vise nego sto ce ikad amar..
- feniksptica
- Kontakt:
Ko Fanimo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nama odgovara, kad god su sadaku skupljali, fasovali su to kolo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OzmoodPinglewood, Simi i 37 gostiju.