FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo dodje ko nova godina ili bajram 
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nazovi ga kako hoces ali ono DODJE ...pile87 je napisao/la:Ovo dodje ko nova godina ili bajram
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sva sredstva koja dodju od prodaje Edina Dzeke ici na namirenje dugova. Posto je racun kluba blokiran sva sredstva koja dodju rasporedice se povjeriocima tako da sumnjam da ce sta ostati klubu....
Nisam baš najsigurniji da je račun blokiran. Nedavno sam u nekom intervjuu čuo ili pročitao, ne mogu se baš najbolje sjetiti, da je Žujo ili neko od najodgovornijih u klubu kazao da je uloženo mnogo napora da se račun deblokira i da je to ova uprava i uradila. Al' ne bitno! Ja bih predložio Upravi da se određen dio sredstava izdvoji u humanitarne svrhe u cilju spašavanja od totalnog finansijskog kolapsa, bivšeg FK Torpedo, uz uvjet, da nikada, ali baš nikada, niko iz njihovih struktura ne pokuša uništiti-neuništivo, tj. petorostrukog i aktuelnog šampiona države.Seljacina je napisao/la:Sva sredstva koja dodju od prodaje Edina Dzeke ici na namirenje dugova. Posto je racun kluba blokiran sva sredstva koja dodju rasporedice se povjeriocima tako da sumnjam da ce sta ostati klubu....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
old school
- Kontakt:
vidim borac poceo kao i prosle godine,ako im ode jos trivunovic mislim da im onda nema pomoci zavrsice kao i prosle godine ako Bog da
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
I dalje smatram da možemo do duple krune, a biće super kad se ekipa uigra. Po meni idealan sastav za proljeće bi bio

Smatram da su Bogičević i Mešić naši najbolji štoperi, tako da tu ne bi trebalo da bude problema. Bekovi su uredu, a Jamak i Svraka bi trebali zajedno da donesu jednu svježinu u igri Željezničara. Sa njima, ja mislim da će napadi se mnogo brže organizovati. Nadam se također da će i Elvir Čolić pokazati da je vrijedan prvog sastava. Uglavnom, odličan sastav, Lazo samo nek trpa golove, valjda će imati sreće

Smatram da su Bogičević i Mešić naši najbolji štoperi, tako da tu ne bi trebalo da bude problema. Bekovi su uredu, a Jamak i Svraka bi trebali zajedno da donesu jednu svježinu u igri Željezničara. Sa njima, ja mislim da će napadi se mnogo brže organizovati. Nadam se također da će i Elvir Čolić pokazati da je vrijedan prvog sastava. Uglavnom, odličan sastav, Lazo samo nek trpa golove, valjda će imati sreće
Vidjet ce te sad kad se Lazo iugra ima da dere mreze protivnickih golmana ...sto se tice Jamak i Svrake ,obojca su ofanzivni, tako da bi nam trebao u igri jedan malo defanzivniji, mozda da se Mesic malo izvuce prema gore, uostalom AMAR ZNA!
S tim da smatram da ce se Seha prodat, tako da bi Karic dobio priliku ...
S tim da smatram da ce se Seha prodat, tako da bi Karic dobio priliku ...
cuj Lazar da se uigrava.. pa sta radi ove dvije godine
jedino ako ga kakva lopta pogodi pa uleti u gol.. drugacije ga ne zna dati.
Svako ima svoje misljenje, ja ipak mislim da ce ove godine Lazar procepit ,al ono bas ...lech je napisao/la:cuj Lazar da se uigrava.. pa sta radi ove dvije godine![]()
Od pouzdanih izvora saznao sam da Lazar odlazi iz kluba, ima li neko od vas neku informaciju!?
Big club, great history, Nottm Forest.
Još ne mogu prežaliti onaj njegov šut prema golu makazicama, da je to zabio, prepričavalo bi se godinama o golu 
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
NE LUPETAJTE DA JE RAČUN BLOKIRAN,ŽELJO JE SA POREZNOM UPRAVOM NAPRAVIO UGOVOR O IZMIRENJU DUGOVANJA ZA 30 MJESECI UZ MJESEČNU RATU OKO 40.000 KM,I TO VEĆ USPJEŠNO IZMIRUJE DUŽE OD 6 MJESECI.DA TO NIJE BILO TAKO ŽELJO NE BIH MOGAO IGRATI U LIGI PRVAKA,A I PLATE IGRAČIMA BI SE TEŠKO IZMIRIVALE SA BLOKIRANIM RAČUNOM.
ZATO VIŠE PRESTANITE SA TIM RAČUN BLOKIRAN,RAČUN BLOKIRAN!!!
ZATO VIŠE PRESTANITE SA TIM RAČUN BLOKIRAN,RAČUN BLOKIRAN!!!
TM87
Daj Boze da je racun odblokiran.avlami97 je napisao/la:Nisam baš najsigurniji da je račun blokiran. Nedavno sam u nekom intervjuu čuo ili pročitao, ne mogu se baš najbolje sjetiti, da je Žujo ili neko od najodgovornijih u klubu kazao da je uloženo mnogo napora da se račun deblokira i da je to ova uprava i uradila. Al' ne bitno! Ja bih predložio Upravi da se određen dio sredstava izdvoji u humanitarne svrhe u cilju spašavanja od totalnog finansijskog kolapsa, bivšeg FK Torpedo, uz uvjet, da nikada, ali baš nikada, niko iz njihovih struktura ne pokuša uništiti-neuništivo, tj. petorostrukog i aktuelnog šampiona države.Seljacina je napisao/la:Sva sredstva koja dodju od prodaje Edina Dzeke ici na namirenje dugova. Posto je racun kluba blokiran sva sredstva koja dodju rasporedice se povjeriocima tako da sumnjam da ce sta ostati klubu....
ja iz amarovih usta cuo da je lazo nas najbolji napadac i da ga ne da nikom...onoffon je napisao/la:Od pouzdanih izvora saznao sam da Lazar odlazi iz kluba, ima li neko od vas neku informaciju!?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Nemoze se sad sve poklopit, i 2.000.000 i stadion i toonoffon je napisao/la:Od pouzdanih izvora saznao sam da Lazar odlazi iz kluba, ima li neko od vas neku informaciju!?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kako su ovi nasi igraci mentalno limitirani..
Puricu sretno u Istri, a ne npr u Zelji u kojem se evidentno vidi napredak u svakom mogucem pogledu..
Puricu sretno u Istri, a ne npr u Zelji u kojem se evidentno vidi napredak u svakom mogucem pogledu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa to je nesto zalosno vidjet kad mladi i perspektivan igrac radije ode u neki prosjecni klub u Hrvatskoj nego naprimjer kod nas. Al ovo je sve lahka matematika. Ako imas para imaces i dobre igrace. Nemas para nemas dobre igrac, i tacka.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dali je ijedan igrac iz PL koji je otisao u Grcku i Tursku napredovo i otisao na zapad(lige petice) ili je tamo i zavrsio karijeru?
Nijedno od otih dvoje, vratio je se nazad u neki prosjecni/los klub na BalkanuBuddy je napisao/la:dali je ijedan igrac iz PL koji je otisao u Grcku i Tursku napredovo i otisao na zapad(lige petice) ili je tamo i zavrsio karijeru?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kolike su plate u Istri, Splitu i sličnim klubovima pa se naši igrači tamo zapućuju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.