Ja svoju dužnost obavio koliko sam bio u mogućnosti
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sanjam o rekonstrukciji fasade sjevera i ovakav izgled fanshopa. U strogom centru da ga ne možeš zaobići nikako.Plavamamba je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:08
Definitivno imamo jedan od jačih fan shopova u regionu
SudoHusika je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:13Sanjam o rekonstrukciji fasade sjevera i ovakav izgled fanshopa. U strogom centru da ga ne možeš zaobići nikako.
![]()
U maju ili junu dolaze ljudi iz Macrona u vezi Fan Shopa ovog postojećeg i budućeg negdje u gradu!SudoHusika je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:13Sanjam o rekonstrukciji fasade sjevera i ovakav izgled fanshopa. U strogom centru da ga ne možeš zaobići nikako.Plavamamba je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:08
Definitivno imamo jedan od jačih fan shopova u regionu
![]()
Odlican ti je cijeli post, a ovaj sam dio izdvojio jer to jedini nedostatak Fan Shopa trenutno. Unutra on izgleda super, sa nasim simbolima, ali mjesto mi nije nesto ni na stadionu. Na udaru je samo kad ides od kruznog toka dok npr. nije sa druge dvije strane prilaza stadionu. Ne znam da li se moglo sta uraditi kad se renovirao, ali definitvno bi bilo bolje da je negdje na sjeveru da bude na udaru. Na sjeveru i jedan u grad ili nekom trznom centru bi bilo top. Kad je 100. godina ove godine pogotovo da se iskoristi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.