Sta ti nije jasno. Sve je precizno i realno napisano. Samo fino citaj.

Hvala Bogu, davno proslo vrijeme.elevenblues je napisao/la: ↑05 nov 2020, 23:17Vi ba pred platnom slavili remije na Grbavici, jos placali Blekicu 5 maraka za taj cirkus, debili.
davno-davnoOsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:26Kada je ovo bilo? Do Skenderije i nazad? Vidim nigdje nikoga ni auto ni ništa, samo jedna patrola?
Ma ja, zato je i bilo samo jedno patrolno auto. Da je unazad 5 godina ispratili bi i vas i nas sa 4 marice sa svake strane.
Govorim ti jer sam živio taj život, što se Zenice tice i opcenito bilo kojeg grada u BiH možeš upasti u isti bez pratnje kako ti je kur.cu čejf.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 14:47Nesto se ne sjecam da su 2007 pratili sa toliko marica. A imam toliko godina da se dobro sjecam sta se desavalo tih godina.
Tada se nista nije ni najvaljivalo haman.
Sada kreni nenajvljen u Zenicu, na stanici ce te preuzeti 3 marice.
ok90minut je napisao/la: ↑25 feb 2021, 15:00Govorim ti jer sam živio taj život, što se Zenice tice i opcenito bilo kojeg grada u BiH možeš upasti u isti bez pratnje kako ti je kur.cu čejf.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 14:47Nesto se ne sjecam da su 2007 pratili sa toliko marica. A imam toliko godina da se dobro sjecam sta se desavalo tih godina.
Tada se nista nije ni najvaljivalo haman.
Sada kreni nenajvljen u Zenicu, na stanici ce te preuzeti 3 marice.
Samo što grupe kalkulišu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], jurisicduska i 12 gostiju.