senad_flamin je napisao/la:Caglari doveo Riosa u vezni red sto bi trebalo znaciti da je Lazzari blizu prelaska u Milan...
posle danasnje utakmice sastace se i razgovarati o detaljima transfera !
Ja stvarno nezz nesto puno o ovom igracu ali poziv u reprezentaciju valjda nesto znaci !
slično i kod mene, ono čuo sam za njega gledao ga nekoliko puta i to je to, ali sad da je on neko super pojačanje za milan koje će donijeti prevagu jako teško. nije njemu 18 već 26 godina znači nema tu nekog mjesta za veliki napredak, sad jel pozivan za reprezentaciju ili nije nemam pojma ali mislim da nije nikad igrao za A tim.
ali takav nam i treba, da korektno odrađuje na terenu sve trenerove zamisli, da može trčati ako treba i 120 minuta(takvih sad nemamo ili imamo 1-2 u veznom redu), nek zabije koji gol u sezoni i ima 5-6 asistencija i položio je

i još kad nebi bio preskup gdje ćeš bolje
KPB nema na papiru neku extra statistiku ali ja sam s njim recimo prezadovoljan, jak, ne boji se duela, trči, vraća se i u odbranu, e takvih nam igrača treba čak i da nema nijedne asistencije i gola, (a ima) pojačanje je za milan.
na kraju sezone će se morati zahvaliti nekom od osovine pirlo-gatuzo-ambrosini-sedorf tako da će svakako trebati dovesti još kojeg veznog igrača.
danas moguće da yepes zamjeni nestu, bolje nego bonera, taj je toliko kikseva u milanu imao da neznam otkud još uvijek u timu, robinjo je izgleda ok i počeće utakmicu, a casano priliku čeka s klupe, u veznom redu "šampionima" gatuzo-ambru i sedorfu pridružiće se mali straser koji napokon dobija pravu priliku da pokaže šta zna
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.