NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evo i moj komentar na današnju utakmicu. Čelik me iznenadio, uz Slaviju jedina ekipa koja se došla nadigravati, imali su više prilika od Zvijezde, posebice opasan Jackson, te Kapetan. Duro danas također solidan. Kod nas najbolje izdanje imao je Delić, Huseinbašić, Gazibegović, dok bi igračima poput Husića, što se mene tiče, odmah dao papire da idu iz kluba. Mladi Omeragić je pokazao da je pred njim budućnost, i vjerujem da će momak zaigrati za juniore BiH, dao je gol Travniku, a danas i Čeliku u zadnjoj minuti.
Povela je Zvijezda golom Huseinbašić Nermina, Nedim Huseinbašić je odlično prizmeno centrirao sa lijeve strane. Igrala se šesta minuta. No, onda Čelik propušta par dobrih prilika. Gosti iz Zenice zasluženo dolaze do poravnanja, da bi golom Džeksona u 93. minuti poveli, i kada su svi napuštali stadion (lično i ja sam) Omeragić je pogodio i tu je bio kraj.
Suđenje je bilo za 10, ovako još nije bilo, stvarno korektno odrađeno sa obje strane.
Čelik me, ponavljam, iznenadio svojom igrom. Dobra ekipa, tehnički potkovana, imaju par brzih igrača u veznom redu. Od srca čestitke, imao sam u datim trenucima osjećaj da ćete dobiti sav plijen, al' dobro je i ovo.
Pozdrav
Povela je Zvijezda golom Huseinbašić Nermina, Nedim Huseinbašić je odlično prizmeno centrirao sa lijeve strane. Igrala se šesta minuta. No, onda Čelik propušta par dobrih prilika. Gosti iz Zenice zasluženo dolaze do poravnanja, da bi golom Džeksona u 93. minuti poveli, i kada su svi napuštali stadion (lično i ja sam) Omeragić je pogodio i tu je bio kraj.
Suđenje je bilo za 10, ovako još nije bilo, stvarno korektno odrađeno sa obje strane.
Čelik me, ponavljam, iznenadio svojom igrom. Dobra ekipa, tehnički potkovana, imaju par brzih igrača u veznom redu. Od srca čestitke, imao sam u datim trenucima osjećaj da ćete dobiti sav plijen, al' dobro je i ovo.
Pozdrav
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Al pashino
- Kontakt:
eeeee vidis kako pravi navijac ne bi trebao postupati,to ti je skola za ubuduceKnele je napisao/la: i kada su svi napuštali stadion (lično i ja sam) Omeragić je pogodio i tu je bio kraj.

vidio sam golove na tv-u,i izgleda da je bila dobra tekma,i to me ne cudi jer zvijezda igra fenomenalno ove sezone,svaka vam cast !!!
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
Vidi se da nam nedostaje iskustvo igranja u najvišem rangu, inače pred kraj ove sezone malo smo podlegli pritisku, i ovaj režim srijeda>subota je pretjeran za igrače. No, dobro, danas smo na koncu svega izvukli taj bod, a ako se sjećaš mog posta u temi 25. kolo, napisao sam da bih bio zadovoljan bodom protiv velikog Čelika, tako je i bilo. Zadovoljan sam!Al pashino je napisao/la:eeeee vidis kako pravi navijac ne bi trebao postupati,to ti je skola za ubuduceKnele je napisao/la: i kada su svi napuštali stadion (lično i ja sam) Omeragić je pogodio i tu je bio kraj.
vidio sam golove na tv-u,i izgleda da je bila dobra tekma,i to me ne cudi jer zvijezda igra fenomenalno ove sezone,svaka vam cast !!!
Inače, gdje si gledao golove, koja emisija/program? Baš bih volio naći golove.
Pozdrav Zenico

....knele evo golova
...na tekmi nisam bio(jbg posao) mada sam zeljno cekao ovo gostovanje i zbog toga sto imam dosta rodbine u gradaccu....al sjeb... me sa ovim srijeda-subota....jbg...cujem da su nasi dole extra primljeni i za to svaka cast zmajevima....pozdrav za gradacac
...na tekmi nisam bio(jbg posao) mada sam zeljno cekao ovo gostovanje i zbog toga sto imam dosta rodbine u gradaccu....al sjeb... me sa ovim srijeda-subota....jbg...cujem da su nasi dole extra primljeni i za to svaka cast zmajevima....pozdrav za gradacac
Nema vise :P
cekam da vidim zvijzdin mec sa orasjem.utakmica ce biti pustena kao kompenzacija za stadion Goal
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
I sta ces onda ako bude pustena-taxiratitax je napisao/la:cekam da vidim zvijzdin mec sa orasjem.utakmica ce biti pustena kao kompenzacija za stadion Goal

P.s vazda je bilo use i u svoje kljuse.Ebo tim ako dodzes u situaciju da budes slijedeci za ispadanje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nece!tax je napisao/la:cekam da vidim zvijzdin mec sa orasjem.utakmica ce biti pustena kao kompenzacija za stadion Goal
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
pitanje za vas: " da li kod vas gostujući navijači ostaju svih 90min, ili ih izvode nekih 15-ak minuta prije kraja?"
hvala
hvala
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ja ti nebi znao dati siguran odgovor al mislim da gostujuci navijaci ostaju 10-ak minuta poslije utakmice. Bar je tako bilo kad su Manijaci bili.
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Manijaci su napustili stadion u 85 minutiRK Gradacac je napisao/la:Ja ti nebi znao dati siguran odgovor al mislim da gostujuci navijaci ostaju 10-ak minuta poslije utakmice. Bar je tako bilo kad su Manijaci bili.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mi robijasi smo se zadrzali nekih 10 minuta poslije utakmice
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kad se kup igrao ostalo se 10ak minuta duze. Ne govorim za ovu zadnju, na njoj nisam bio...bistrikboy je napisao/la:Manijaci su napustili stadion u 85 minutiRK Gradacac je napisao/la:Ja ti nebi znao dati siguran odgovor al mislim da gostujuci navijaci ostaju 10-ak minuta poslije utakmice. Bar je tako bilo kad su Manijaci bili.
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
Re: nk zvijezda gradačac
mozel slika stadionaHigh je napisao/la:Mozda ima tim,ali stadion katastrofa,mislim pa ono je sramota
Re: nk zvijezda gradačac
Evo ovdje u galerijama imaš slika Zvijezde pa time ćeš vidjet i stadion.Olimpik u srcu je napisao/la:mozel slika stadionaHigh je napisao/la:Mozda ima tim,ali stadion katastrofa,mislim pa ono je sramota
http://gradacac-x.com/component/option, ... Itemid,63/
- el-fighter
- Kontakt:
Čini mi se da je u izgradnji novi Zvijezdin stadion. Mislim da sam dobro napisao ili sam možda pomiješao sa nekim drugim.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nije u izgradnji novi stadion, nego nova tribina. Znaci dogradnja postojecegel-fighter je napisao/la:Čini mi se da je u izgradnji novi Zvijezdin stadion. Mislim da sam dobro napisao ili sam možda pomiješao sa nekim drugim.

010 ISN'T JUST A CODE
- Crveni_1922
Dolaze li Dragoni na "Vrapcici Park"?? poceli smo primat goste... 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Nikom se ne ide dole, ali vjreujem da će doći bar neko...Crveni_1922 je napisao/la:Dolaze li Dragoni na "Vrapcici Park"?? poceli smo primat goste...
- RK Gradacac
- Kontakt:
- Stone Island
- Kontakt:
Pamet u glavu sljedeće dvije tekme 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.