FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zvanično, Bender registrovan i ima pravo nastupa
-
- Kontakt:
Čuj to,dobio državljanstvo i registraciju u dan,gdje taj Barić što ga najavi?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Podrzavam akciju.Ali ovo je za Zelju a ne za Veselog i slicne njemu.
-
- Kontakt:
Znači prošao je Nijaz? Znam da je bilo nevjerovatnih opstrukcija...
-
- Kontakt:
Prošao. Mogu nam se splovila nalizati i Spahić i Sabrina i ostali.
Željezničar za život cijeli!
Tako je nakon osam godina došlo do promjene kada je u pitanju predstavnik FS KS. Hamdu Spahića će zamijeniti Nijaz Brković.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja bi njega sad u klubu volio vidjeti opet !
Brko sa Otoke utučen
kao i kone sa Kobilje glave
Brko sa Otoke utučen

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ako se ne varam, Misimovic dok je bio u klubu je govorio da se vizual sjeverne tribine moze rijesiti za 22 hiljade KM(specijalno platno) i klub moze onda zaradjivati od toga..LjoZee je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:17SudoHusika je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:13Sanjam o rekonstrukciji fasade sjevera i ovakav izgled fanshopa. U strogom centru da ga ne možeš zaobići nikako.
![]()
![]()
Bukvalno ondje umjesto Marsa da je na oku svima koji dolaze sa bilo koje strane.
Skoro ista prica je i za osposobljavanje poslovnih prostora na istocnoj tribini. Vise stotina hiljada KM bukvalno propada svake godine jer se jos uvijek nisu osposobili poslovni prostori.
Koldzo i opcina su godinama unazad kocili klub i podmetali nogu.
Evo sanse za Zeljovce koji sjede u opcinskom vijecu i nacelnika opcine da kroz projekte pomognu klubu jer klub moze imati bas fine prihode nakon sto se zavrse oba ova projekta..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 25 feb 2021, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
- StrikeWarzone
- Kontakt:
U Cometu stoji da Bender ima nase drzavljanstvo i danas je registrovan.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-prvotimci ... e-2/44809/Prvotimci i juniori Željezničara su u okviru trening-utakmice odmjerili snage, a konačan rezultat je glasio 9:2.
Za prvi tim tri gola postigli su Juričić i Lendrić, a po jedan Štilić, Ramović i Bojo. Za juniore su se u strijelce upisali Križevac i Zubanović.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fuad Colpa , Galib Kulovac , Medid Gvozden , Edo Bakovic...sve su radili da Nijaz ne prođe...a mi se svađamo ovdje...SudoHusika je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:03Prošao. Mogu nam se splovila nalizati i Spahić i Sabrina i ostali.
-
- Kontakt:
16.marta je još važnija sjednica na kojoj će se popunjavati mjesto za IO NFSBIH na državnom nivou. Džindo se bori za mjesto sa Čolpom kojeg podržavaju ona pičhketina begić i pitari. Biće pravo teško ali borit' ćemo se.VeteranSA je napisao/la: ↑25 feb 2021, 17:14Fuad Colpa , Galib Kulovac , Medid Gvozden , Edo Bakovic...sve su radili da Nijaz ne prođe...a mi se svađamo ovdje...SudoHusika je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:03Prošao. Mogu nam se splovila nalizati i Spahić i Sabrina i ostali.
Željezničar za život cijeli!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Vidjeo sam vašu prepisku neki dan i nisam htjeo da se mješam a ti si bio u pravu.Zbog raje ću napisati jer vidim da mnoge interesuje kako Bender može a Ikic ne može.Bender ima naše državljanstvo,rodom je iz Čapljine a Ikic je stranac.
Još mi dođe pet stoja....HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 17:19Vidjeo sam vašu prepisku neki dan i nisam htjeo da se mješam a ti si bio u pravu.Zbog raje ću napisati jer vidim da mnoge interesuje kako Bender može a Ikic ne može.Bender ima naše državljanstvo,rodom je iz Čapljine a Ikic je stranac.
MIGRANTI iz METROPOLE!