Realno, trebali bi ga potpisati.. finansijski to mogu izdržati a dobar je igrač.Historicar je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:05Ako ga mi ne dovedemo, smijem se kladiti da ce potpisati za Tuzlu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko je vama uopce u tuzlu dosao u ovom orijelaznom roku?Historicar je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:05Ako ga mi ne dovedemo, smijem se kladiti da ce potpisati za Tuzlu![]()
Nisam nesto oratio.
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Stanojevic nepotreban niti je kvalitet vise za nas iskreno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zezas se?ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:11Stanojevic nepotreban niti je kvalitet vise za nas iskreno.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- hordasDoboj
- Kontakt:
Goran Brkic mozda 'najzvucnije'JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:10Ko je vama uopce u tuzlu dosao u ovom orijelaznom roku?Historicar je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:05Ako ga mi ne dovedemo, smijem se kladiti da ce potpisati za Tuzlu![]()
Nisam nesto oratio.
Nisam vidio ovo 'vama'

Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 25 feb 2021, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Pa ako ce se vec Adukor koristiti na štoperu, onda ga ne bi bilo loše dovesti da pojača konkurenciju na zadnjem veznom. Nece ni dvojac Pejović - Đokanović moci igrati bas svaku utakmicu, tu su povrede i kartoni, jedna kvalitetna zamjena u vidu Stanojevića bi nam fino legla.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ima on kvalitet, al ne možemo mi tek tako dovodit skupe igrače na pozicije gdje smo dobro popunjeni. Nema smisla. Odigrat će 2-3 nepune utakmice do kraja a uzima mjesto stranca plus bi imao sigurno dobru platu. U paru sa Đokanovićem neće nikad igrat, ne možemo igrat toliko defanzivno, tako smo igrali na početku sezone (Oremuš - Đokanović iza Rahmana) pa je izgledalo očajno. Znači treba da izbaci Andreja iz prve postave, ili da grije klupu i čeka minute na kapaljku. Bolje da tu ulogu igra Faruk Hodžić ili Ramić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zar nije Lazic u city dosao?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas oni koji su yebavali sve hadjiji sto nije dovodio kvalitetne igrace i sto je doveo Borisa,oni najvise potenciraju povratak Stanojevica 
Pa jel zelite napredak ili da se vracamo na stare igrace, vakat bi bilo da se odlucite sta zelite da mozemo Hadjiji
na vrijeme recii da vam zelje ispuniava

Pa jel zelite napredak ili da se vracamo na stare igrace, vakat bi bilo da se odlucite sta zelite da mozemo Hadjiji
na vrijeme recii da vam zelje ispuniava
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Glupo bi bilo dovesti Stanojevica da bude rezerva Djokanovicu, stranac + ozbiljna plata a rezerva akademcu. Nema to logike, ima Adukor, ramic, f Hodzic.
Evo i Velez stigao da registruje stranca. Ovdje pisu administracija Veleza polozila desetkom. Je l to znaci za Cmiljanica je kriva nasa administracija ?
Ma ne znam odakle mu idu papiri, slovacka ili?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma jeste sigurno. Ali opet mjesec prodje. Pa ozbiljni su klubovi , ne kontam. Ili nasi nisu htjeli pritisak da vrse. Placas covjeka, nemas ga u najbitnijoj utakmici zbog necijeg javasluka.
Stanojevic je bio ratnik na svojoj poziciji, uvijek je davao 100% od sebe tako da zasluzuje barem postovanje "strucnjaci". Suvisan nije, jer i sami znate koliko tekmi imamo u ligi i to sve derbi tekme +KUP. Okej jedini je problem je sto je stranac i to nam nikako ne odg, ali nasa vrata su uvijek otvorena 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 25 feb 2021, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa ima i mandza da se od UEFE zatraze papiri ako predugo traje, sad ne znam jesu li to uradili?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Znaci da se fokusiramo na dovodjenje igraca totalno, a da akademiju i mlade igrace zanemarimo?Aduka87 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:47Stanojevic je bio ratnik na svojoj poziciji, uvijek je davao 100% od sebe tako da zasluzuje barem postovanje "strucnjaci". Suvisan nije, jer i sami znate koliko tekmi imamo u ligi i to sve derbi tekme +KUP. Okej jedini je problem je sto je stranac i to nam nikako ne odg, ali njegova vrata su uvijek otvorena![]()
Lijep plan mahacu zastava
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne.Zagor je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:16Zezas se?ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 16:11Stanojevic nepotreban niti je kvalitet vise za nas iskreno.
Imaš u vezi Pejovica, Djokanovica i Tinu. Svi bolji od njega tako, da bi bio klupa. Na klupi imaš Zinedina, Salcina, Faruka, Adukora i Dala.
Stranac mora biti neko za prvih 11, a ne da je za klupe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!