FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema Mesoni instagram. Rekao je to i za 1921 u decembru da nikad nije imao nijednu drustvenu mrezu tipa instagram, facebook samo wa i te za razgovor. Malo zaostao u proslom vijeku.
Zeko ostavio za ponedjeljka 

Dozivio Amar katarzu.Joldić je istakao da Amar Osim mnogo prati juniore i da zahtjeva da ne igraju isti dan kao i seniori.
"Imamo dobru saradnju. Uvijek smo imali. Amar želi da ima mnogo informacija o juniorskom pogonu. Zna sve igrače, zahtjeva da ne igramo isti dan kada i seniori. Nedavno smo razgovarali, o njemu prije i sad. On sam kaže, mora se čovjek mijenjati", ističe Joldić.
Ima li sta novo @SSR ?
Željezničaaaar živimo !!!!!!
Malo je 710 prodanih ulaznica/donacija, a moram se i požaliti, kada sam ja danas bio, a bio sam iza podne nisam na onom spisku bio preko 30-te osobe koja je izvršila uplatu.
Ko je bio zna o kakvom spisku govorim.
Ko je bio zna o kakvom spisku govorim.
Zbog Korone pustio sam kosu pitarcici ce fasovat po nosu.Na daljinskom imam crveno dugme pise Rec uvalice im ga Zec.Kad sam bio mali igrali smo ganje u ponedeljak cemo karat njanje.Nekad smo marali pitomce a sad cemo zegat lavorce.
- lijevapolutka
- Kontakt:
710 je sramota
Trebaju brate i online uplate da saberu
Bilo bi dobro kad bi 710 bilo samo što su Fan Shopu kupljene... Ali čisto sumnjam
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kad uzmes u obzir da je prvi dan i da je to broj od jutros i nije malo. Ja sam neki dan rekao da Uprava nije napravila neku atmosferu za euforiju, a to nas narod pokrece u vecem broju. Malo se to popravilo pobjedom protiv Sirokog, potpisom Sinana i ovih ostalih ove sedmice, ali opet nedovoljno jer je izaslo i ovo za Ikica. Malo ne razumijem sto nisu navijacima objasnili na zvanicnoj kolike su sanse i da li one postoje da Ikic zaigra za kolo, 2, 3 nebitno. Vec je to izaslo u javnost, nema se sta kriti i praviti se da to nije problem i da je u pitanju jedan Veselinovic, a ne Ikic. Ako ne postoji sansa da on ikad vise zaigra i to da se objavi jbg bar se ne nadas.
Potezi dobri podizu euforiju i vecu zainteresovanost koliko god odredjenom broju nije to bitno vecini, nazalost, jeste. Takav smo narod.
Potezi dobri podizu euforiju i vecu zainteresovanost koliko god odredjenom broju nije to bitno vecini, nazalost, jeste. Takav smo narod.
Javnost nema potrebe da ista zna. Bitno je da forum zna 
S obzirom na ekonomsko stanje, angazovati Celikovica i Ramovica a zadrzati cijeli tim, daje nadu da se Evropa moze uhvatit.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Je l Ramovic registrovan, ima li pravo nastupa za derbi?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ExBlueone, Google Adsense [Bot], Hamagara, itatabisine, Kajkutenjoyer, ManIng, Zulfo9 i 97 gostiju.