FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Misljena sam da bi Djokanovic mogao vise ponuditi naprijed a i Susic bi mogao dobiti jos vise slobode kad bi uz njih bio Stanoje. Zivotinja u sredini za defanzivne zadatke. Pravit se pametan i qurcit se ko ne treba nam a do prije 2 godine ti bio prevazan igrac (a nismo toliko napredovali da nema mjesta u ekipi ).
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Joldic i Berberovic gosti u Garazi. Jel neko slusao/pogledao?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Picici iz provincije eto vam Tosk, Gorazde, Stupcanica, FKS je samo za saralije od carsije do marijin dvora
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zadnja izmjena: Crni21, dana/u 25 feb 2021, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Nisam znao da nam je predsjednik UO Češki drzavljanin.
Malo po malo cijeli svijet pokrivamo
Malo po malo cijeli svijet pokrivamo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dzemica pere KesoljubaNisamInSajder je napisao/la: ↑25 feb 2021, 18:51Joldic i Berberovic gosti u Garazi. Jel neko slusao/pogledao?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Dzemica podbuho opasnoDenchi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 19:30Dzemica pere KesoljubaNisamInSajder je napisao/la: ↑25 feb 2021, 18:51Joldic i Berberovic gosti u Garazi. Jel neko slusao/pogledao?![]()

cuj Joldic za Sarajevo igro prije zelje
u kadetima bio

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Što to?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dzemica "Naaaravno" Berberovic 

Samo mogu reci da od 1998 sam pratio skoro sve tekme
Moga Kluba
E **** Dzemica nema vise mahale u Klubu, znam da to vecinu "legendi" boli
Ne mogu da se osecere od koji transfer, svako je imao priliku da pokaze koliko voli iskreno FKS!
Muda svoja svi pojeli od muke
Hvala prijatno
Moga Kluba
Ne mogu da se osecere od koji transfer, svako je imao priliku da pokaze koliko voli iskreno FKS!
Hvala prijatno
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 19:41Znaci Djokanovica na klupu, a upariti pejovica i stanojevica?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 19:41Znaci Djokanovica na klupu, a upariti pejovica i stanojevica?

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Brz oporavak drug...Bordolav je napisao/la: ↑25 feb 2021, 19:54Samo mogu reci da od 1998 sam pratio skoro sve tekme
Moga Kluba
Hvala prijatno

Moze li neko isjec ovaj dio kad Dzemo prica za kamiondziju iz njemacke oplako sam , a budale jbm ti sve
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Proximic, sarajevo19461987 i 8 gostiju.