Ja se ne bi slozio. Ako je Faruk H. talenat kao sto se prica, treba ga odmah baciti u vatru, a na ljeto dovesti stopera, a gurnuti Adukora na DM da ima Faruk od koga uciti..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jedino sto adukora treba na ljeto, treba ga se rijesiti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:13Ja se ne bi slozio. Ako je Faruk H. talenat kao sto se prica, treba ga odmah baciti u vatru, a na ljeto dovesti stopera, a gurnuti Adukora na DM da ima Faruk od koga uciti..
PSPHM
Cmiljanic definitivno ne igra. Po meni je jedini upitno dal ce na derbiju igrati Jukic ili Velkoski.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pa i Harisa H su ovde svi prizeljkivali prije 2-3 godine kad je dolazio, pa sad bi sve dali da ode iz kluba...feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 21:10Nije sumnjiv ako nas je nekad skoro uveseljavo igrom i borbom. Sudimo mi na osvnu 2-3 utakmice nakon povrede, isto kao sto ti sudis Jukicu za 3 utakmice prije prekida..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 21:08Pa i stanojevic je sumnjivi stranac, pa ga prizivas prije akademaca. Prije nego sto kazes nesto, pogledaj koliko je utakmica odigrao otkako je napustio Sarajevo.
I pogledaj broj utakmica Borisa u karijeri..
Ako cemo tako gledati, do dugo u noc bi pisali o glupostima...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko će propustit kod kona derbi? Miličević im ima kartone, Ikić nema pravo nastupa zbog papira(?), jel im Ramović registrovan? @Zukanović?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mesa mi je na fantasyju
Ajde busi kone maleneeee

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I Amar Osim,koliko god to po strani ostavljali ,osjeti se to na igracima vrlo cesto,bez obzira sto ce biti(tribina,tunel)nije to isto..BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:27Ko će propustit kod kona derbi? Miličević im ima kartone, Ikić nema pravo nastupa zbog papira(?), jel im Ramović registrovan? @Zukanović?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamisli Osima, da glumi Sablju i skače onako
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ni danas mi nije jasno kako su nas pobjedili u tom derbiju. Ono je bio festival njihovog seljakluka.
Ako ne pokupimo Stanojevica, pokupit ce ga neko ko po obicaju kupi nase igrace, il svinjski il city a nije iskljuceno ni meljo da pokusa mada mislim da bih Stanoje glatko odbio. E sad, ja bih ga radije doveo, pokusao ga rotirati, pa mozda i stopera da zaigra, nego da ga svinjski pokupi!
U novi boj ...
Mislim da je Stanoja super igrac tip sve ok al on nam netreba, jer popunjeni smo na toj pozici bas dobro..
Drugo prvenstvo je vec pocelo sigurno nebi dobio papire do 22-23 kola gdje bi imali svega 10 utakmica u prvenstvu 5-6 u kupu..
Imamo dosta igraca koji mogu igrat na vise mjesta
Milicevic susic adukor krste plus besic hodzic dervisagic ramic
To sto ce ga uzet city zrinjski zeljo pa sta nemozemo mi dovest sve igrace koji ista valjaju a zele igrat u pl bh samo da bi imali slabiju konkurenciju..
Ja bas mislim da trebamo mi da dovedemo najbolje i da jaka konkurencija ce nas tjerat da radimo najbolje i samim tim dovidimo najbolje igrace
Drugo prvenstvo je vec pocelo sigurno nebi dobio papire do 22-23 kola gdje bi imali svega 10 utakmica u prvenstvu 5-6 u kupu..
Imamo dosta igraca koji mogu igrat na vise mjesta
Milicevic susic adukor krste plus besic hodzic dervisagic ramic
To sto ce ga uzet city zrinjski zeljo pa sta nemozemo mi dovest sve igrace koji ista valjaju a zele igrat u pl bh samo da bi imali slabiju konkurenciju..
Ja bas mislim da trebamo mi da dovedemo najbolje i da jaka konkurencija ce nas tjerat da radimo najbolje i samim tim dovidimo najbolje igrace
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Svakog ko prizeljkuje povratak ovih otpadaka treba banovati jer to nisu navijaci Sarajeva nego obozavaoci nekih likova.
stanojevic je prodan jer se tajno sastajao sa tzv navijacima i iznosio informacije iz kluba. Nek ide kod taldzije i sisoje.

stanojevic je prodan jer se tajno sastajao sa tzv navijacima i iznosio informacije iz kluba. Nek ide kod taldzije i sisoje.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ili ti 4,350 minuta

FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, HyperOS, kanarinac, misstianopenaldo, Venom i 40 gostiju.