AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mene je stid sto navijam za Milan. Ovo je sramota! U dvije utakmice po pola sata imamo igraca vise i oba pita nam ljudi s igracem manje sakriju loptu! Fuj! Gadite mi se majku vam J*** djibersku!
- Felixians4
- Kontakt:
zvezda je ozbiljna momčad,nikaka sramota,pa trebali ste ispast od rio avea, oni su tu negdje s tim da su klubina. prošli ste
- OldFashioned
- Kontakt:
Pioli i igrači da se javno izvinu navijačima/simpatizerima i svima u klubu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Invalidi obični, ne mogu da vjerujem. Diaz mora početi prije Hakana protiv Rome,.turčinu se ne igra očito.
Dalot
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sa ovakvom igrom i pristupom 4 mj.je upitno, ako se ne trgnu ne razbude ode sezona u p.m.
Pioli nije sekunde kriv za ovakve partije, kljucni igraci igraju katastrofalno....
Pioli nije sekunde kriv za ovakve partije, kljucni igraci igraju katastrofalno....
Ne do Bog nikome ovo,opet nam se vraca nas dobri stari Milan,koji nas je unazad 10 godina nervirao
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zvezda nije bezveze ekipa, uz Dinamo jedina ozbiljna ekipa u ovom dijelu Evrope. Ali to je i dalje ekipa koja bi bila u zadnjoj trećini Serie A.
Ovakav pristup i ovoliko bezvoljnosti nisam odavno vidio. Možda u nekim prijateljskim utakmicama. Jer vidjelo se na skoro svakom igraču da nisu uopšte u utakmici. A to se na ovom nivou treba kažnjavati oduzimanjem plate. Počevši od Piolija do Maldinija.
Kao što već napisah, Milan treba najmanje 5 ozbiljnih igrača na ljeto, a najmanje toliko ih otjerati.
Protiv Rome će biti apsolutno drugačiji pristup, to će se vidjeti sasvim sigurno. No, to ne znači da će pobjediti.
Romagnoli mora na klupu par mečeva. Nažalost psihički je u katastrofalnom momentu.
Ovakav pristup i ovoliko bezvoljnosti nisam odavno vidio. Možda u nekim prijateljskim utakmicama. Jer vidjelo se na skoro svakom igraču da nisu uopšte u utakmici. A to se na ovom nivou treba kažnjavati oduzimanjem plate. Počevši od Piolija do Maldinija.
Kao što već napisah, Milan treba najmanje 5 ozbiljnih igrača na ljeto, a najmanje toliko ih otjerati.
Protiv Rome će biti apsolutno drugačiji pristup, to će se vidjeti sasvim sigurno. No, to ne znači da će pobjediti.
Romagnoli mora na klupu par mečeva. Nažalost psihički je u katastrofalnom momentu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Da ne imenujem, onoga koga je stid što navija za Milan neka ne navija na Milan. Ko ne želi da ih gleda neka ih ni ne gleda.
Nakon onog poraza od Atalante, gledamo neki skroz drugi tim. Niti volje, niti znanja. Pojedini igrači su zaboraviti igrati, neke kao Romagnoli koje su drugi izvlačili tek sad vidimo da ne znaju. Greška uprave ustvari više vlasnika je što nisu htjeli da ulože čak i minimalan iznos novca zbog kojeg bi pojačali ekipu za nekih 30% i sad se muče u skoro svakoj utakmici. Dva puta protiv Zvezde imaš igrač više i ti se uvučeš u svoj 16ac gdje braniš rezultat. Večeras su imali sreće. Eto u onoj šansi kada ih je spasio Donnarumma 4 igrača Zvezde su bili slobodni da zabiju a promašili su.
Romagnoli, Dalot, Meite, Krunić, Castillejo NAPOLJE.
Nakon onog poraza od Atalante, gledamo neki skroz drugi tim. Niti volje, niti znanja. Pojedini igrači su zaboraviti igrati, neke kao Romagnoli koje su drugi izvlačili tek sad vidimo da ne znaju. Greška uprave ustvari više vlasnika je što nisu htjeli da ulože čak i minimalan iznos novca zbog kojeg bi pojačali ekipu za nekih 30% i sad se muče u skoro svakoj utakmici. Dva puta protiv Zvezde imaš igrač više i ti se uvučeš u svoj 16ac gdje braniš rezultat. Večeras su imali sreće. Eto u onoj šansi kada ih je spasio Donnarumma 4 igrača Zvezde su bili slobodni da zabiju a promašili su.
Romagnoli, Dalot, Meite, Krunić, Castillejo NAPOLJE.
Jedino vrijedno pomena iz prethodnih 5 utakmica je prvi dio drugog poluvremena protiv Intera. To zabrinjava. Utakmica protiv Rome je biti ili ne biti za ovu ekipu. Ne mislim to samo zbog 3 boda iz te utakmice već zbog onoga što će slijediti poslije. Da li će se dozvati i vratiti na pravi put, ili će totalno pasti psihički.
Il Club più titolato al mondo!
Kako nije kriv ? Dvije utakmice s igracem vise u zadnjih 30 minuta protiv mnogo slabije ekipe ne može dobiti i jos ti sa igracem manje daju gol , a on tokom cijele utakmice viče "bravo Dalot,bravo Meite, bravo Diogo".
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakanu dati ultimatum, da prihvati 4M koliko mu nude ili neka traži novi klub. Jer psihički je opet potonuo ali sad zbog ove situacije. Kad hoće, fenomenalan igrač, ali psihički nejak.
Meite više nikad sa Kessiem ne treba igrati. Doduše nikad ne treba igrati. Dalota vratiti Unitedu, jer lijevo ne može a desno nema mjesta.
Samu je nula, Sale je još uvijek back up igrač. Krunić je igrač za Zvezdu. Da ne pišem dalje...
Pioli ako se ne dozove njemu je noga.
Meite više nikad sa Kessiem ne treba igrati. Doduše nikad ne treba igrati. Dalota vratiti Unitedu, jer lijevo ne može a desno nema mjesta.
Samu je nula, Sale je još uvijek back up igrač. Krunić je igrač za Zvezdu. Da ne pišem dalje...
Pioli ako se ne dozove njemu je noga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Tacno sramotna igra, kreiranje sansi, vezni red ocajan, krila jos ocajnija.
Prema svemu sudeci nama ce lijevo krilo biti potrebno koliko i desno. Rebic sve gori i gori, totalno van svake utakmice, dekocentrisan i pogubljen. Leao skoro pa kao i Rebic, bljesne tek 2-3 napada i to je to.
Rom hoce povecanje plate? Pi4ka ti materina, da imas obraza i postovanja sam bi trazio da ti smanje ili izjednace platu samo da igras, kao Calabria sto radi. Hakan takodjer.
Jedno je sigurno, prelazni rok odradjen uzasno, iako smo svi vjerovali drugacije.
Mandzukic vise povrijedjen, nego sto igra, a i sto je odigrao bolje da nije.
Meite smijesan, skoro pa duele ne moze dobiti, ne zna jadan ni sam gdje je i sta igra.
Zamjena za Thea nije odradjena.
Tomori jedina svijetla tacka do sada.
Prema svemu sudeci nama ce lijevo krilo biti potrebno koliko i desno. Rebic sve gori i gori, totalno van svake utakmice, dekocentrisan i pogubljen. Leao skoro pa kao i Rebic, bljesne tek 2-3 napada i to je to.
Rom hoce povecanje plate? Pi4ka ti materina, da imas obraza i postovanja sam bi trazio da ti smanje ili izjednace platu samo da igras, kao Calabria sto radi. Hakan takodjer.
Jedno je sigurno, prelazni rok odradjen uzasno, iako smo svi vjerovali drugacije.
Mandzukic vise povrijedjen, nego sto igra, a i sto je odigrao bolje da nije.
Meite smijesan, skoro pa duele ne moze dobiti, ne zna jadan ni sam gdje je i sta igra.
Zamjena za Thea nije odradjena.
Tomori jedina svijetla tacka do sada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj ovog Krunica , lik o Zvezdi prica kao da je Real.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa i igrali su kao Real protiv nas sa 10 igrača dobar dio obe utakmice.
Ovo je teška blamaža... Spezia i ove dvije tekme.
Ovo je teška blamaža... Spezia i ove dvije tekme.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Dzeke nece biti protiv nas najvjerovatnije, sto je odlicno. Ali i Mayoral postize golove u posljednje vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj ovih budala na Areni. Trebao je valjda biti korner i zuti igrac jer je igrac Milana uzeo loptu. 
Yebo vas ovaj kup i Zvijezda, najobicnije nacionalisticko smetlje od kluba, zato i ispadaju na sugav nacin, jer takvi i jesu. Milana boli neka stvar za EL, dok je ova fasisticka gamad ginula, nabrijani 110 km/h, zato i jesu fulili prazan gol, te dva crvena. Gube glavu i zivce, klasicni mentalni patuljci...
Pioli je cinio cuda sa ekipom, te napravio spektakularan niz - sve da je ispao protiv norvezana, portugalaca, nebi ostao bez posla, kamoli protiv ovih fasistickih mazluma, u knockout fazi. Svaka ekipa prolazi kroz losije periode tokom godine, Milan je upao u rupetinu od samog pocetka godine, vakat je da se iscupaju vs Rome. Mislima su svi igraci, pa i trener, vec bili u Rimu. Razumijem ih u potpunosti.
Zbog trenera i tih istih igraca smo DRUGI na tabeli, a do jucer smo VODILI, sta ocekivate nakon 8 godina u rupetini?
FORZA MILAN PER SEMPRE
Pioli je cinio cuda sa ekipom, te napravio spektakularan niz - sve da je ispao protiv norvezana, portugalaca, nebi ostao bez posla, kamoli protiv ovih fasistickih mazluma, u knockout fazi. Svaka ekipa prolazi kroz losije periode tokom godine, Milan je upao u rupetinu od samog pocetka godine, vakat je da se iscupaju vs Rome. Mislima su svi igraci, pa i trener, vec bili u Rimu. Razumijem ih u potpunosti.
Zbog trenera i tih istih igraca smo DRUGI na tabeli, a do jucer smo VODILI, sta ocekivate nakon 8 godina u rupetini?
FORZA MILAN PER SEMPRE
- muha milanez
- Kontakt:
Koga izvući danas? Ukoliko se ne popravi forma onda nismo favoriti ni protiv bilo koje ekipe od ovih 15 ponuđenih.
Možda Y. B. Ili Molde ne bi bilo loše, al mi nekako mirise na Arsenal.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koga god izvucemo bice patnja u najavi,ja bi volio odmah nekoga od engleza,po mogucnosti Man Utd,pa il nek se dozovu ili nek ih natrpajumuha milanez je napisao/la: ↑26 feb 2021, 09:44Koga izvući danas? Ukoliko se ne popravi forma onda nismo favoriti ni protiv bilo koje ekipe od ovih 15 ponuđenih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.