Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Meljo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pecaju se sami.Hajmo jos kakvih ideja.Tankosava je ovo.
-
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovima iz zeljescara svaki dan neki dug ispliva.
Nasli su nekakve neizmirene dugove po tuzbama fizickih lica, 400 000 maraka.
Koji cirkusanti.
Nasli su nekakve neizmirene dugove po tuzbama fizickih lica, 400 000 maraka.
Koji cirkusanti.
PSPHM
Moj klub je zamalo sahranjen direktnim djelovanjem upravo ovog kluba kojeg mrzim iz dna duše i za sva vremena, kao što mrzim i sve vezano za njega. A glavnu ulogu u svemu tome je odigrao trenutni trener.
Tako da J.E.B.E.M. stoku uvijek i zauvijek

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- feniksptica
- Kontakt:
Vi drug da ste sta poobjedjivali ne bi zavisli od druge ekipe. Da ste pobijedili bolio bi vas kancelar Autrije sta i kako ce Zeljo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Opa, imamo i incestoidnih na forumu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sve to stoji, mi smo najviše krivi, ali oni su odigrali ključnu ulogu, završni udarac. Sačuvali četničku braću, i to je OK. Njihov izbor.feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:29Vi drug da ste sta poobjedjivali ne bi zavisli od druge ekipe. Da ste pobijedili bolio bi vas kancelar Autrije sta i kako ce Zeljo.
A i ja imam izbor - da ih mrzim i proklinjem njihovo postojanje, kao i postojanje morža lojavog, zauvijek.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne voli pitare, zenicane i afroamerikanceOsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:47Pa on to moze samo Ramovicu, Hirosu, Zakaricu i Graovcu odredjivati. Sto nije odredio Susicu, Mesanovicu, Fanimu?![]()

Da al' da smo pobjedili ili uzeli bod u gostima.. A znaš i sam da na gostovanjima godinama nisi mogao centra preci i eto bas ce te pustiti. Sarajevo je otimalo bodove u Lukavici kad se za titulu borilo malo, ako se dobro sjecam jednom je Obuca pogodio pred kraj i Sarajevo uze bod osvoji titulu na kraju te sezone. Svi dobro znamo sta se desavalo kad je Ibrak bio u klubu. Stekao se utisak da se igralo dok gosti ne daju gol 2:3 Stojcev u 90+5 !Sky9 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:35Sve to stoji, mi smo najviše krivi, ali oni su odigrali ključnu ulogu, završni udarac. Sačuvali četničku braću, i to je OK. Njihov izbor.feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:29Vi drug da ste sta poobjedjivali ne bi zavisli od druge ekipe. Da ste pobijedili bolio bi vas kancelar Autrije sta i kako ce Zeljo.
A i ja imam izbor - da ih mrzim i proklinjem njihovo postojanje, kao i postojanje morža lojavog, zauvijek.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trebala njima pobjeda da opstanu, pa tamo Real lično ne bio pobijedio u tim okolnostima.samirr je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:39Da al' da smo pobjedili ili uzeli bod u gostima.. A znaš i sam da na gostovanjima godinama nisi mogao centra preci i eto bas ce te pustiti. Sarajevo je otimalo bodove u Lukavici kad se za titulu borilo malo, ako se dobro sjecam jednom je Obuca pogodio pred kraj i Sarajevo uze bod osvoji titulu na kraju te sezone. Svi dobro znamo sta se desavalo kad je Ibrak bio u klubu. Stekao se utisak da se igralo dok gosti ne daju gol 2:3 Stojcev u 90+5 !Sky9 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:35Sve to stoji, mi smo najviše krivi, ali oni su odigrali ključnu ulogu, završni udarac. Sačuvali četničku braću, i to je OK. Njihov izbor.feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 20:29Vi drug da ste sta poobjedjivali ne bi zavisli od druge ekipe. Da ste pobijedili bolio bi vas kancelar Autrije sta i kako ce Zeljo.
A i ja imam izbor - da ih mrzim i proklinjem njihovo postojanje, kao i postojanje morža lojavog, zauvijek.![]()
Pazi tabele:
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... son_id=133
8. NK Travnik 30 10 5 15 -11 35
9. NK Čelik 30 8 10 12 -8 34
10. FK Rudar P 30 10 4 16 -16 34
11. FK Velež FK 30 8 9 13 -7 33
12. FK Leotar 30 9 6 15 -13 33
13. NK GOŠK 30 8 9 13 -17 33
14. FK Slavija 30 10 2 18 -25 32
15. FK Sloboda 30 10 2 18 -25 32
16. FK Kozara 30 4 7 19 -26 19
Od 8. do 15. mjesta 3 boda razlike, slavija i mi isti broj bodova i ista gol razlika

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ko jos jednom usporedi HNL ili SL Srbije ovdje sa PL BiH treba automatski ban dobit

- Merakk1921
- Kontakt:
Dinamo hladno u osminu, Zvezda bolja bila u Milanu od Milana.. miljama smo daleko od ozbiljnog fudbala, igraci nam se vracaju is turske drugr ligr, svicarske druge, Tatar ce se vratiti kako je krenulo iz Arabije .. hahahaha smijesno i pretuzno iskreno. Ovde se ne igra ozbiljan fudbal jer igraci nisu p od profesionalaca .. Kad odu vani, brže se vrate
Ko jos jednom na temi PL BIH glorificira HNL i SL Srbije, treba automatski ban dobit.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma drz' se ti liga petica, nije ovo za tebe. Beograd i Zagreb nisu bili pod opsadom 4 godine, a Srbija i Hrvatska su Srbija i Hrvatska, a ne 723 drzave u jednoj drzavi. Od toga sve krece. Zato ce mi uspjeh nekog kluba iz nase zemlje i eventualno plasman u neke grupe biti veci uspjeh nego Zvezdina titula iz 1991. K'o da si s Marsa pao pa ne znas gdje si dospio.Merakk1921 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:33Dinamo hladno u osminu, Zvezda bolja bila u Milanu od Milana.. miljama smo daleko od ozbiljnog fudbala, igraci nam se vracaju is turske drugr ligr, svicarske druge, Tatar ce se vratiti kako je krenulo iz Arabije .. hahahaha smijesno i pretuzno iskreno. Ovde se ne igra ozbiljan fudbal jer igraci nisu p od profesionalaca .. Kad odu vani, brže se vrate
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pri tome, i u bivšoj državi su mnogo odskakli cz, din, part. i haj. od ostatka lige. I po finansijama i po svemu drugom. I onda je BiH bila mnogo slabija po mnogim ekonomskim parametrima od srb. i hrv.Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:52Ma drz' se ti liga petica, nije ovo za tebe. Beograd i Zagreb nisu bili pod opsadom 4 godine, a Srbija i Hrvatska su Srbija i Hrvatska, a ne 723 drzave u jednoj drzavi. Od toga sve krece. Zato ce mi uspjeh nekog kluba iz nase zemlje i eventualno plasman u neke grupe biti veci uspjeh nego Zvezdina titula iz 1991. K'o da si s Marsa pao pa ne znas gdje si dospio.Merakk1921 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:33Dinamo hladno u osminu, Zvezda bolja bila u Milanu od Milana.. miljama smo daleko od ozbiljnog fudbala, igraci nam se vracaju is turske drugr ligr, svicarske druge, Tatar ce se vratiti kako je krenulo iz Arabije .. hahahaha smijesno i pretuzno iskreno. Ovde se ne igra ozbiljan fudbal jer igraci nisu p od profesionalaca .. Kad odu vani, brže se vrate
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Znas li ti kad je rat zavrsio? Prije 26 godina!!!Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:52Ma drz' se ti liga petica, nije ovo za tebe. Beograd i Zagreb nisu bili pod opsadom 4 godine, a Srbija i Hrvatska su Srbija i Hrvatska, a ne 723 drzave u jednoj drzavi. Od toga sve krece. Zato ce mi uspjeh nekog kluba iz nase zemlje i eventualno plasman u neke grupe biti veci uspjeh nego Zvezdina titula iz 1991. K'o da si s Marsa pao pa ne znas gdje si dospio.Merakk1921 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:33Dinamo hladno u osminu, Zvezda bolja bila u Milanu od Milana.. miljama smo daleko od ozbiljnog fudbala, igraci nam se vracaju is turske drugr ligr, svicarske druge, Tatar ce se vratiti kako je krenulo iz Arabije .. hahahaha smijesno i pretuzno iskreno. Ovde se ne igra ozbiljan fudbal jer igraci nisu p od profesionalaca .. Kad odu vani, brže se vrate
Mani me se opravdanja tog tipa.
Mrzim sto je rat izvlakusa za sav nerad i javaslul kod danas. Narednih 25 godina korona ce biti kriva i izgovor za sve.
Zvezda i dinamo bi se u nasoj ligi borili sa nasim doprvakom i zrinjskim za evropu.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Rat i SDA su glavni krivci jer smo tu gdje jesmo. Ne lupetaj.Evander je napisao/la: ↑26 feb 2021, 00:18Znas li ti kad je rat zavrsio? Prije 26 godina!!!Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:52Ma drz' se ti liga petica, nije ovo za tebe. Beograd i Zagreb nisu bili pod opsadom 4 godine, a Srbija i Hrvatska su Srbija i Hrvatska, a ne 723 drzave u jednoj drzavi. Od toga sve krece. Zato ce mi uspjeh nekog kluba iz nase zemlje i eventualno plasman u neke grupe biti veci uspjeh nego Zvezdina titula iz 1991. K'o da si s Marsa pao pa ne znas gdje si dospio.Merakk1921 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:33Dinamo hladno u osminu, Zvezda bolja bila u Milanu od Milana.. miljama smo daleko od ozbiljnog fudbala, igraci nam se vracaju is turske drugr ligr, svicarske druge, Tatar ce se vratiti kako je krenulo iz Arabije .. hahahaha smijesno i pretuzno iskreno. Ovde se ne igra ozbiljan fudbal jer igraci nisu p od profesionalaca .. Kad odu vani, brže se vrate
Mani me se opravdanja tog tipa.
Mrzim sto je rat izvlakusa za sav nerad i javaslul kod danas. Narednih 25 godina korona ce biti kriva i izgovor za sve.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.