FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Budala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Budala » 26 feb 2021, 09:01

🤘
Pivo, tučnjava i nogomet!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 feb 2021, 09:14

“Legende” = Uhljebi/Uhljupi
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 feb 2021, 10:06

Pitar6785 je napisao/la:
26 feb 2021, 07:55
Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..

Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..

Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 26 feb 2021, 10:12

Historicar je napisao/la:
26 feb 2021, 10:06
Pitar6785 je napisao/la:
26 feb 2021, 07:55
Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..

Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..

Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.
meni je naprimjer veca legenda od njih svih mehmed janjos
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 26 feb 2021, 10:13

Ko se slaže da je Vladan najlošije do sada branio protiv komsinica, osim one prilike Lendrica u zadnjim minutama ne sjećam se da je odbranio neki zicer...
12. igrač kluba iz Titove 38b

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 feb 2021, 10:14

Bas hocu da napisem, neka se svi ugledaju na Mehmeda Janjosa. Ustati, pa spomenuti.
Amer Dupovac!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 26 feb 2021, 10:27

Janjos je gospodin za sve njih. Ustati p reci njegovo ime.
Dolazio je kad je bilo najteze, kad oara nije bilo haman nikako, a za rqzliku od nekih, sam je znao otici kad vidi da ne ide.
Jos ne mogu prezaliti prije par sezona kad nas je vodio, da je dobio bar jedno pojacanje na zimu, i da saric nije promasio penal protiv zrinjskog, mi bi orvaci bili.
PSPHM

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 feb 2021, 10:34

Čala gospodin, radio velike stvari sa ograničenim budžetom, odlazio kad je vidio da ne može dalje.

Jedino mu ne mogu halaliti što nije napao na Grbavici sa igračem, a mogli smo titulu uzeti na toj utakmici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2021, 10:35

Rahma je napisao/la:
26 feb 2021, 10:14
Bas hocu da napisem, neka se svi ugledaju na Mehmeda Janjosa. Ustati, pa spomenuti.
Vazda, to godinama pišem. Ne mogu se staviti ni u istu rečenicu, nije ni blizu isto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 26 feb 2021, 10:36

JohnKeynes97 je napisao/la:
26 feb 2021, 10:27
Dolazio je kad je bilo najteze, kad oara nije bilo haman nikako, a za rqzliku od nekih, sam je znao otici kad vidi da ne ide.
Jos ne mogu prezaliti prije par sezona kad nas je vodio, da je dobio bar jedno pojacanje na zimu, i da saric nije promasio penal protiv zrinjskog, mi bi orvaci bili.
Baš. Dolazio je uvijek u nekim težim uslovima za klub. Odlazio kao gospodin. A sa kakvom je ekipom nadigrao Cluja, treba mu kapu skinuti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2021, 10:43

Ma Čala je legenda na kvadrat, jedan od rijetkih kojim u očima vidiš da vole klub, da ne lažu i ne muljaju. :bow:

@Sabinho tu nas je i Šehović zakl'o za čist penal a Hebib promašio prazan gol ranije. Te sezone generalno smo stvarali pet zicera po utakmici a davali jedan ili nijedan gol. Hebib i Crnkić fulali gore nego Hare sad, čak je i Merso imao yebenih promašaja. Plus smo imali onaj rekordni (za nas) niz pobjeda (8 ili 9), kojeg je Sloboda prekinula sa raspoloženim Zilkićem. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 feb 2021, 10:45

Ustati pa reći Mehmed Janjoš
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 feb 2021, 10:45

A Repuh :D

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 feb 2021, 10:48

Dzemi treba zabranit spominjat ime kluba zakonski. Ko je on da pravi pobune i da huska igrace da namjerno kiksaju samo zbog trenera. To je za suda
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 26 feb 2021, 10:50

Treba nam anketu staviti da glasamo ko je legenda, a ko nije :D :D
This time next year, we'll be millionaires!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 26 feb 2021, 10:59

JohnKeynes97 je napisao/la:
26 feb 2021, 10:27
Prije da je Hebibovic pogodio bar 50% prilika koje je promasio te sezone, sigurno bi bili prvaci. Pa lik je svaku utakmicu imao bar 1 veliki promasaj.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 feb 2021, 11:03

U toj Calinoj sezoni 2016/2017, katastrofalan prelazni rok nesposobnog Faruka Ihtijarevića, koštao nas je najmanje jednog trofeja.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 feb 2021, 11:06

Koje on reference ima da bude u klubu? Lik alkos i kockar i kao takav treba da bude idol nasoj djeci i da ih nesto nauci? Dzemale dozovi se nema potrebe da budes u klubu i da nam dolaze kamatari zbog tvojih dugova. Takodje stavite i ti i Turkovic klub iznad sebe i svojih interesa uostalom svi ste imali priliku kad je klub bio pred gasenjem da kupite upravljacke uloge a marke niko nije dao. Dodje jedan Merdanovic i kupi vise uloga nego sve te legende. Kad ti drug dobije pare na kladari odes li njemu i kazes hocu i ja dobitak kao i ti jer sam legenda a pao sam na 10 listica? Prije su kukali nema rezultata jer nisu legende u klubu,sad kad ima rezultata ide price kapitalizam niko ne ferma legende.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 26 feb 2021, 11:10

zagor1987 je napisao/la:
26 feb 2021, 11:06
Koje on reference ima da bude u klubu? Lik alkos i kockar i kao takav treba da bude idol nasoj djeci i da ih nesto nauci? Dzemale dozovi se nema potrebe da budes u klubu i da nam dolaze kamatari zbog tvojih dugova. Takodje stavite i ti i Turkovic klub iznad sebe i svojih interesa uostalom svi ste imali priliku kad je klub bio pred gasenjem da kupite upravljacke uloge a marke niko nije dao. Dodje jedan Merdanovic i kupi vise uloga nego sve te legende. Kad ti drug dobije pare na kladari odes li njemu i kazes hocu i ja dobitak kao i ti jer sam legenda a pao sam na 10 listica? Prije su kukali nema rezultata jer nisu legende u klubu,sad kad ima rezultata ide price kapitalizam niko ne ferma legende.

Dzemi se pružila prilika, radio je u Klubu sve dok kamatari nisu na vrata Kluba došli da traže pare koje je debil prokockao , tad je nabijen nogom i nek je, a i ove legende sto on spominje Zeka i slični mahalci isti kalibar ko i on, samo licni interes, i nek su sto dalje od Kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 feb 2021, 11:11

Ljetos na Dobrinji saletiše Berberovića neka dječurlija traže mu dres, kad Džemo govori nemam ni ja, kamoli da vam dam. :D

Uglavnom, Klub je prodisao odlaskom ovih tzv. legendi. To jedino bitno, ništa više.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, perodeformero i 56 gostiju.