FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“Legende” = Uhljebi/Uhljupi
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:55Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..
Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..
Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
- AngelDiMaria
- Kontakt:
meni je naprimjer veca legenda od njih svih mehmed janjosHistoricar je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:06On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:55Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..
Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..
Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ko se slaže da je Vladan najlošije do sada branio protiv komsinica, osim one prilike Lendrica u zadnjim minutama ne sjećam se da je odbranio neki zicer...
12. igrač kluba iz Titove 38b
Bas hocu da napisem, neka se svi ugledaju na Mehmeda Janjosa. Ustati, pa spomenuti.
Amer Dupovac!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Janjos je gospodin za sve njih. Ustati p reci njegovo ime.
Dolazio je kad je bilo najteze, kad oara nije bilo haman nikako, a za rqzliku od nekih, sam je znao otici kad vidi da ne ide.
Jos ne mogu prezaliti prije par sezona kad nas je vodio, da je dobio bar jedno pojacanje na zimu, i da saric nije promasio penal protiv zrinjskog, mi bi orvaci bili.
Dolazio je kad je bilo najteze, kad oara nije bilo haman nikako, a za rqzliku od nekih, sam je znao otici kad vidi da ne ide.
Jos ne mogu prezaliti prije par sezona kad nas je vodio, da je dobio bar jedno pojacanje na zimu, i da saric nije promasio penal protiv zrinjskog, mi bi orvaci bili.
PSPHM
Čala gospodin, radio velike stvari sa ograničenim budžetom, odlazio kad je vidio da ne može dalje.
Jedino mu ne mogu halaliti što nije napao na Grbavici sa igračem, a mogli smo titulu uzeti na toj utakmici.
Jedino mu ne mogu halaliti što nije napao na Grbavici sa igračem, a mogli smo titulu uzeti na toj utakmici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vazda, to godinama pišem. Ne mogu se staviti ni u istu rečenicu, nije ni blizu isto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš. Dolazio je uvijek u nekim težim uslovima za klub. Odlazio kao gospodin. A sa kakvom je ekipom nadigrao Cluja, treba mu kapu skinuti.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:27Janjos je gospodin za sve njih. Ustati p reci njegovo ime.
Ma Čala je legenda na kvadrat, jedan od rijetkih kojim u očima vidiš da vole klub, da ne lažu i ne muljaju.
@Sabinho tu nas je i Šehović zakl'o za čist penal a Hebib promašio prazan gol ranije. Te sezone generalno smo stvarali pet zicera po utakmici a davali jedan ili nijedan gol. Hebib i Crnkić fulali gore nego Hare sad, čak je i Merso imao yebenih promašaja. Plus smo imali onaj rekordni (za nas) niz pobjeda (8 ili 9), kojeg je Sloboda prekinula sa raspoloženim Zilkićem.

@Sabinho tu nas je i Šehović zakl'o za čist penal a Hebib promašio prazan gol ranije. Te sezone generalno smo stvarali pet zicera po utakmici a davali jedan ili nijedan gol. Hebib i Crnkić fulali gore nego Hare sad, čak je i Merso imao yebenih promašaja. Plus smo imali onaj rekordni (za nas) niz pobjeda (8 ili 9), kojeg je Sloboda prekinula sa raspoloženim Zilkićem.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A Repuh 

- feniksptica
- Kontakt:
Dzemi treba zabranit spominjat ime kluba zakonski. Ko je on da pravi pobune i da huska igrace da namjerno kiksaju samo zbog trenera. To je za suda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba nam anketu staviti da glasamo ko je legenda, a ko nije

This time next year, we'll be millionaires!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prije da je Hebibovic pogodio bar 50% prilika koje je promasio te sezone, sigurno bi bili prvaci. Pa lik je svaku utakmicu imao bar 1 veliki promasaj.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:27Janjos je gospodin za sve njih. Ustati p reci njegovo ime.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
U toj Calinoj sezoni 2016/2017, katastrofalan prelazni rok nesposobnog Faruka Ihtijarevića, koštao nas je najmanje jednog trofeja.
Koje on reference ima da bude u klubu? Lik alkos i kockar i kao takav treba da bude idol nasoj djeci i da ih nesto nauci? Dzemale dozovi se nema potrebe da budes u klubu i da nam dolaze kamatari zbog tvojih dugova. Takodje stavite i ti i Turkovic klub iznad sebe i svojih interesa uostalom svi ste imali priliku kad je klub bio pred gasenjem da kupite upravljacke uloge a marke niko nije dao. Dodje jedan Merdanovic i kupi vise uloga nego sve te legende. Kad ti drug dobije pare na kladari odes li njemu i kazes hocu i ja dobitak kao i ti jer sam legenda a pao sam na 10 listica? Prije su kukali nema rezultata jer nisu legende u klubu,sad kad ima rezultata ide price kapitalizam niko ne ferma legende.
zagor1987 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:06Koje on reference ima da bude u klubu? Lik alkos i kockar i kao takav treba da bude idol nasoj djeci i da ih nesto nauci? Dzemale dozovi se nema potrebe da budes u klubu i da nam dolaze kamatari zbog tvojih dugova. Takodje stavite i ti i Turkovic klub iznad sebe i svojih interesa uostalom svi ste imali priliku kad je klub bio pred gasenjem da kupite upravljacke uloge a marke niko nije dao. Dodje jedan Merdanovic i kupi vise uloga nego sve te legende. Kad ti drug dobije pare na kladari odes li njemu i kazes hocu i ja dobitak kao i ti jer sam legenda a pao sam na 10 listica? Prije su kukali nema rezultata jer nisu legende u klubu,sad kad ima rezultata ide price kapitalizam niko ne ferma legende.
Dzemi se pružila prilika, radio je u Klubu sve dok kamatari nisu na vrata Kluba došli da traže pare koje je debil prokockao , tad je nabijen nogom i nek je, a i ove legende sto on spominje Zeka i slični mahalci isti kalibar ko i on, samo licni interes, i nek su sto dalje od Kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ljetos na Dobrinji saletiše Berberovića neka dječurlija traže mu dres, kad Džemo govori nemam ni ja, kamoli da vam dam. 
Uglavnom, Klub je prodisao odlaskom ovih tzv. legendi. To jedino bitno, ništa više.

Uglavnom, Klub je prodisao odlaskom ovih tzv. legendi. To jedino bitno, ništa više.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, perodeformero i 56 gostiju.