Ja reko da se bijemo, on bi da mu ja analiticar premjestam namjestajPuma je napisao/la:Hajte onda vas dvojica da mi premjestite neki namjestaj
Bjezi da bruh dobijem
Moderator/ica: insider
Ja reko da se bijemo, on bi da mu ja analiticar premjestam namjestajPuma je napisao/la:Hajte onda vas dvojica da mi premjestite neki namjestaj
Ja bome slavim sve praznike gdje me pozovu a da se ima pojestUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ne slavim ja Božić analitico
pravi analiticar nikad nije bio narcisoidan niti je sam sebe velicao u svojim postovima,a fazoni su ti isfuraniAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ja reko da se bijemo, on bi da mu ja analiticar premjestam namjestajPuma je napisao/la:Hajte onda vas dvojica da mi premjestite neki namjestaj![]()
![]()
Bjezi da bruh dobijem![]()
I ja volim pojest, popit i poklopit.....Frutek je napisao/la:Ja bome slavim sve praznike gdje me pozovu a da se ima pojestUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ne slavim ja Božić analitico
HhahahahahhahahahahhaPuma je napisao/la:Pa i da se bijemo, vas dvojica sami protiv mene, nemate nikakve sanse
Bmk sta ti mislisMegamon je napisao/la:pravi analiticar nikad nije bio narcisoidan niti je sam sebe velicao u svojim postovima,a fazoni su ti isfuraniAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ja reko da se bijemo, on bi da mu ja analiticar premjestam namjestajPuma je napisao/la:Hajte onda vas dvojica da mi premjestite neki namjestaj![]()
![]()
Bjezi da bruh dobijem![]()
![]()
Tako da ...
HahahahhahAnalitico je napisao/la:I ja volim pojest, popit i poklopit.....Frutek je napisao/la:Ja bome slavim sve praznike gdje me pozovu a da se ima pojestUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ne slavim ja Božić analitico
Joj jest mi se nasmigala ona zadnja plavusa sa onih slikica, jao kako me mami, sta bih joj radio..Zapravo ne bih joj mogo pera odbit, jaka je kurava hahahahah..A i nije moja klasa jer ja sam ruzan ko lopov i ovakve me trebe ni ne zapazaju....No iskarindzo bi je ja pravo....
Jarane da samo znas kol´ko sam naostrio alat, sta bi joj radio "isjeko" bisikirica je napisao/la:HahahahhahAnalitico je napisao/la:I ja volim pojest, popit i poklopit.....Frutek je napisao/la:
Ja bome slavim sve praznike gdje me pozovu a da se ima pojest
Joj jest mi se nasmigala ona zadnja plavusa sa onih slikica, jao kako me mami, sta bih joj radio..Zapravo ne bih joj mogo pera odbit, jaka je kurava hahahahah..A i nije moja klasa jer ja sam ruzan ko lopov i ovakve me trebe ni ne zapazaju....No iskarindzo bi je ja pravo....
Dobra je kad sam je ja postavio.![]()
Kako bi joj ja tek zalomio!
i kupio, a?Frutek je napisao/la:
E moj megamone kad sam ja to vidio
Štaćem to malo bamandraX je napisao/la:i kupio, a?Frutek je napisao/la:
E moj megamone kad sam ja to vidio
Windows 7-ca, definitivno. Puno je bolja, bar meni.reds je napisao/la:Jel bolje da instaliram Windows 7 ili da ostavim XP ?
Trenutno korisnika/ca: rossonero85, Venom, Wilshere10 i 6 gostiju.