ronaldo99 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:20
SMR187 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:44
emir_ je napisao/la: ↑27 feb 2021, 15:21
Tuzne sedmice u zivotu navijaca Uniteda: Cekajuci kiks City-a.
Jaro bit ces dosta rahatniji i manje ces se traumatizirat kad shvatis kako stvari zapravo stoje, a to je da ste mini klub, bez identiteta koji ne moze prismrdit jednom Unitedu ili Liverpoolu ni za 50 godina. A samim tim ni privuci paznju njihovih navijaca.
Izdrkas ga od radosti kad god napises troll post o Unitedu misleci da si nekoga isprovocirao, a samo pokazujes siroj forumskoj masi kolika si blamaza od dijeta
Boli nas qrac. Ako United nece osvojit, bitno nam je samo da skauzeri ne osvoje, a vi sebi slobodno punite vitrinicu ovih par godina dok je seika, pa mozda do njegove smrti dosegnete nivo Aston Ville ili slicno. Do tad cete uvijek bit onaj manji klub iz Manchestera kojeg je neki kozojeb, naftas stavio na mapu onako iz dosade
**** je zivjeti od proslosti,nesto slicno kao moj Milan.
Glupo je govoriti da ce vazda biti mali klub,oni su sve samo ne vise mali klub. Sve i kad ode Seik,a pitanje je kad ce to biti,doce neko isto jak sa parama jer City je sad klub koji je u top5 po vrijednosti.
A Pep je produzio jos 3 godine,tako da bice jos mnogo titula u plavom dijelu Mancestera
Bitno je, meni je itekako bitno. Znam kako i zbog cega sam poceo navijati za ovaj klub, nije to bio slucajan odabir. A s druge strane pricamo o liku koji je sam rekao da je za City poceo navijat zbog mrznje prema Unitedu. Mislim kako drugacije, jel? Osim ako ga nisu privukla Cityeva dostignuca u drugom rangu NBA lige.. I isti taj lik ce, u slucaju nekakvog kolapsa Citya i povratka na prirodno stanje, jednostavno pocet navijat za drugi klub. To je moja poenta.
Svakako mi je svejedno sta pise, samo vidim da nije svjestan koju dozu krindza uzrokuje svojim postovima.
A sto se tice Uniteda i Citya, daj mi bilo koje takmicenje u kojem oni imaju vise trofeja od Uniteda, pa makar to bio i miki maus kup?
Nema i dok god je tako, City ce bit obicna plastika koja je pogurana arapskim novcem preskocila mnogo stepenica, a emir ce bit nista drugo no EPL verzija Olimpikovog Mancinija
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC