Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Lovric ne zeli igrati za BiH. Znam da je pojedinima najveca radost kad jedan bh hrvat ili bh srbin izaberu BiH. Ali realnost je da BiH dolazi samo u obzir ako nema mjesto u hrvatskoj i srbiji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Poluproizvodi, rashabani igrači.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najgore sto se tim poluproizvodima pojedinci ulizavaju da ne vide koliko sami sebe ponizavaju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ipak dovoljno govori o stanju u reprezentaciji BiH da bi vrhunsko pojačanje bio 25-godišnjak iz Gorice. Ne govorim da je loš igrač, ali po naslovima na bh portalima bi čovjek pomislio da je Mané u pitanju.
Ljudi redovno gledaju PLBiH igrace, prema tim igracima je Lovric Mane.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne postoji krilo ili desni bek koji je toliko loš da nije kandidat za reprezentaciju BiH kad se vidi ko trenutno igra na tim pozicijama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bomba sa Orahovog brijega, Petev dovodi brzonogog krilnog igrača.
Kako saznaje Avaz, Meho iz Sporte je na radaru selektoru Petevu, naime ovaj lucidni napadač je postigao preko 150 golova u svim takmičenjima terminskog karaktera.
Iskusni Meho se pojavio kao idealno rješenje za predstojeće utakmice kvalifikacije koje se igraju u martu mjesecu.
Laska, što me mediji povezuju sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, to je znak da idem u pravom smjeru, ali trenutno sam fokusiran na šefov termin utorkom, tako da za to ima još vremena - izjavio je Meho
⚜️~⚜️~⚜️
Imas Duljevica koji zadnje vrijeme redovno igra solidno protiv vrhunskih timova kao PSG, Lyon, Monaco. Znaci ima naviku da barem igra protiv top ekipa, i to jeste reprezentativni nivo, i prednost naspram ranije. Isto je Balic igrao EL i prolazio grupu. Ne vidim razlog sto bi mi pozivali igrace iz regije i jacali njihov fudbal, kad se radi o igracima koji su vec formirani igraci u ozbiljnijim godinama a igraju u regionalnim ligama. To mi nema logike. Pokazi se na vecem nivou, predji barem u Belgiju ili Holandiju i igraj redovno, ne bih ni A prigovorio. Ali mene nista ne cudi, samo kad pogledas koliki trgovinski deficit imamo sa Hrvatskom i Srbijom, uvozimo njihove prosjecne proizvode. Pa mi cak i vodu od njih uvozimo, vodu. U fudbalu smo doduse sami i krivi, kad evo godinama ne znamo da produciramo igrace koji mogu da igraju u nekim ozbiljnim ligama, onda i sami prizivamo da nam se ovakvi igraci vrte u opcijama.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 feb 2021, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
pa naravno da smo druga opcija, lovric je nerealan jer ce ga pozvati dalic
Todorović se preporodio od kada je stigao Talijan za trenera, čak i Mujakić pokazuje napredak.
Doći će u dobroj formi u reprezentaciju.
Inače ovaj novi sportski direktor Hajduka Nikoličius kad je došao na pitanje o statusu Todorovića rekao da ga je gledao u dresu BiH reprezentacije protiv Nizozemske i da mu nije jasno kako može igrati i dobro izgledati na terenu protiv jedne top reprezentacije, a u Hajduk mu ne želi dati ni priliku iako drugog beka nemaju.
Možda ga Hajduk čak i otkupi ako imadne para.
Inače ovaj novi sportski direktor Hajduka Nikoličius kad je došao na pitanje o statusu Todorovića rekao da ga je gledao u dresu BiH reprezentacije protiv Nizozemske i da mu nije jasno kako može igrati i dobro izgledati na terenu protiv jedne top reprezentacije, a u Hajduk mu ne želi dati ni priliku iako drugog beka nemaju.
Kako ne razumijete da je ovo sve vec dogovoreno mesetarenje. Svake sedmice ce se pojavljivati nova imena, a mnogi parmaci ce dobiti pozive na kraju u nasu reprezentaciju. Sve sto bude imalo kvalitet ide u Srbiju i Hrvatsku, a ostalo nama. Vec vise od dvije godine se zna da ce Vico biti prvi covjek saveza, a Mamic je jos ranije poceo pustati "vijesti" o navodnim ulaganjima redom u Siroki Brijeg, pa onda TSC B.Topola itd., i na kraju Borac, jer cilj je uvijek bio isti -Vico i nas savez. Nasa reprezentacija je postala firma, dok su Misimovic i Petev misevi koji rade po navodima covjeka koji je presudjen na dugogodisnju robiju. Mozak je Mamic, dok je Vico samo jedna primitivna i glupa karika koji igra zbog ogromnih premija, covjek koji ionako mrzi BH kao drzavu.
Petev se pita u savezu ko Bakir u americkom Kongresu i zato im je bio potreban jedan takav beskicmenjak i lignja, dok je Misimovic covjek bez obraza i casti. Opet ponavljam, samo optuznice protiv kompletnog saveza koji je totalno zagazio u kriminal mogu spasiti nas fudbal, sve drugo je iluzija.
Sve sto je Petev postigao u fudbalu je kupljeno, ali je dobio nogu u Dinamu kad cak ni uz pomoc kupljenih utakmica nije postao prvak. Za ovu poziciju je odlican, jer je korumpiran i kao takav idealan. Jeste li se upitali zasto je tako tesko kompletirati strucni stab? Pa zato sto mnogi znaju kakve se igre igraju, a isto tako znaju da ce doci dan kad ce trebati poloziti racune i tad ce Petev biti dalekooooo, a oni ce platiti ceh.
Petev se pita u savezu ko Bakir u americkom Kongresu i zato im je bio potreban jedan takav beskicmenjak i lignja, dok je Misimovic covjek bez obraza i casti. Opet ponavljam, samo optuznice protiv kompletnog saveza koji je totalno zagazio u kriminal mogu spasiti nas fudbal, sve drugo je iluzija.
Sve sto je Petev postigao u fudbalu je kupljeno, ali je dobio nogu u Dinamu kad cak ni uz pomoc kupljenih utakmica nije postao prvak. Za ovu poziciju je odlican, jer je korumpiran i kao takav idealan. Jeste li se upitali zasto je tako tesko kompletirati strucni stab? Pa zato sto mnogi znaju kakve se igre igraju, a isto tako znaju da ce doci dan kad ce trebati poloziti racune i tad ce Petev biti dalekooooo, a oni ce platiti ceh.

Zanimljivo da je Lovric kvalitetom sporan, a u isto vrijeme je tu Menalo koji mu moze samo cistiti kopacke.
pretpostavljam da se neces vakcinisati protiv koroneretromoos je napisao/la: ↑27 feb 2021, 20:52Kako ne razumijete da je ovo sve vec dogovoreno mesetarenje. Svake sedmice ce se pojavljivati nova imena, a mnogi parmaci ce dobiti pozive na kraju u nasu reprezentaciju. Sve sto bude imalo kvalitet ide u Srbiju i Hrvatsku, a ostalo nama. Vec vise od dvije godine se zna da ce Vico biti prvi covjek saveza, a Mamic je jos ranije poceo pustati "vijesti" o navodnim ulaganjima redom u Siroki Brijeg, pa onda TSC B.Topola itd., i na kraju Borac, jer cilj je uvijek bio isti -Vico i nas savez. Nasa reprezentacija je postala firma, dok su Misimovic i Petev misevi koji rade po navodima covjeka koji je presudjen na dugogodisnju robiju. Mozak je Mamic, dok je Vico samo jedna primitivna i glupa karika koji igra zbog ogromnih premija, covjek koji ionako mrzi BH kao drzavu.
Sve sto je Petev postigao u fudbalu je kupljeno, ali je dobio nogu u Dinamu kad cak ni uz pomoc kupljenih utakmica nije postao prvak. Za ovu poziciju je odlican, jer je korumpiran i kao takav idealan. Jeste li se upitali zasto je tako tesko kompletirati strucni stab? Pa zato sto mnogi znaju kakve se igre igraju, a isto tako znaju da ce doci dan kad ce trebati poloziti racune i tad ce Petev biti dalekooooo, a oni ce platiti ceh.![]()
DobarVarg je napisao/la: ↑27 feb 2021, 20:56pretpostavljam da se neces vakcinisati protiv koroneretromoos je napisao/la: ↑27 feb 2021, 20:52Kako ne razumijete da je ovo sve vec dogovoreno mesetarenje. Svake sedmice ce se pojavljivati nova imena, a mnogi parmaci ce dobiti pozive na kraju u nasu reprezentaciju. Sve sto bude imalo kvalitet ide u Srbiju i Hrvatsku, a ostalo nama. Vec vise od dvije godine se zna da ce Vico biti prvi covjek saveza, a Mamic je jos ranije poceo pustati "vijesti" o navodnim ulaganjima redom u Siroki Brijeg, pa onda TSC B.Topola itd., i na kraju Borac, jer cilj je uvijek bio isti -Vico i nas savez. Nasa reprezentacija je postala firma, dok su Misimovic i Petev misevi koji rade po navodima covjeka koji je presudjen na dugogodisnju robiju. Mozak je Mamic, dok je Vico samo jedna primitivna i glupa karika koji igra zbog ogromnih premija, covjek koji ionako mrzi BH kao drzavu.
Sve sto je Petev postigao u fudbalu je kupljeno, ali je dobio nogu u Dinamu kad cak ni uz pomoc kupljenih utakmica nije postao prvak. Za ovu poziciju je odlican, jer je korumpiran i kao takav idealan. Jeste li se upitali zasto je tako tesko kompletirati strucni stab? Pa zato sto mnogi znaju kakve se igre igraju, a isto tako znaju da ce doci dan kad ce trebati poloziti racune i tad ce Petev biti dalekooooo, a oni ce platiti ceh.![]()

Da, Menalo se guro i u prvih 11 reprezentacije prije mjesec-dva, kada ono dade par golova 

Tako je! Duljevic igra redovno u Ligue 1 protiv jaki klubovi kao Lyon, Lille, Monaco, PSG, Marseille, Saint-Etienne dok su vrhunski utamice za Lovrica, Dinamo, Osijek i Rijeka, Hajduk. 5,5 milijona je smiješna cijena za njega pogotovo da pogledamo de ne igra Evropski tekme. Mozda je Mané za igraci iz BH Lige, ali nije igracina pored Visce, Stevanovica i Duljevica. Pa Ante Coric je neki da imao u Dinamo cijenu od 10 milijona, a danas igra za Olimpiju LjubljanaTristan10 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 20:10Imas Duljevica koji zadnje vrijeme redovno igra solidno protiv vrhunskih timova kao PSG, Lyon, Monaco. Znaci ima naviku da barem igra protiv top ekipa, i to jeste reprezentativni nivo, i prednost naspram ranije. Isto je Balic igrao EL i prolazio grupu. Ne vidim razlog sto bi mi pozivali igrace iz regije i jacali njihov fudbal, kad se radi o igracima koji su vec formirani igraci u ozbiljnijim godinama a igraju u regionalnim ligama. To mi nema logike. Pokazi se na vecem nivou, predji barem u Belgiju ili Holandiju i igraj redovno, ne bih ni A prigovorio. Ali mene nista ne cudi, samo kad pogledas koliki trgovinski deficit imamo sa Hrvatskom i Srbijom, uvozimo njihove prosjecne proizvode. Pa mi cak i vodu od njih uvozimo, vodu. U fudbalu smo doduse sami i krivi, kad evo godinama ne znamo da produciramo igrace koji mogu da igraju u nekim ozbiljnim ligama, onda i sami prizivamo da nam se ovakvi igraci vrte u opcijama.

Drago mi je za Todorovica, ja sam stvarno mislio da ce u Hajduku zabrkati. Za Mujakica sam se pozitivno iznenadio, jer je u Sarajevo dobar štoper bio, a Kortrijk nije imao puno prostora. Ako se dokaze pred kraja sezone onda ima za njega nade i zeleno svjetlo za buducnost.jozinho je napisao/la: ↑27 feb 2021, 20:46Todorović se preporodio od kada je stigao Talijan za trenera, čak i Mujakić pokazuje napredak.
Prestanite nazor gurati tog otpada od igraca ako zelite dobro reprezentaciji i da ona bude opet respektabilna.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, Bing [Bot], Confiance, fanaticoszg, galia95, General505, Hafiz00, Hrasno15, invincible1921, izdzezveubrazil, Proximic, TefalTava, wanakis i 55 gostiju.