Nisam znao sa su raskinuli,Damir joj nije mogao kupovati Rolije i tako,pa otisla babi da cmizdri
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Nerman u kvalifikacijama Challengera u St. Petersburgu, Mirza u MD istog turnira.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Nerman prolazi u kvalifikacijama ali ce biti malo cupavo,Basic moze daleko.
- NerminFatic
- Kontakt:
Dea osvojila Antaliju i priblizila se rankingu karijere. Osmog marta bit ce plasirana oko 375 mjesta! 
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Da hoce osvojit jos par ITF turnira
- NerminFatic
- Kontakt:
Ona je iskorak trebala napraviti prije dvije godine kad je igrala fino 25-ice i izgubila par finala i polufinala a tamo je duplo vise bodova i para. Inace u karijeri ima problem zavrsnice. Odlicno igra sedmicu i onda izgubi od losije na listi u finalu. Mozda sada prelomi i krene. Isplatio se i put u Tursku, 2352 dolara je solidna lova za taj nivo. Red je ponovo napasti 25-ice.
Bilo bi fino kada bi igrala za godinu dvije kvalifikacije GS-ova.NerminFatic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:16Ona je iskorak trebala napraviti prije dvije godine kad je igrala fino 25-ice i izgubila par finala i polufinala a tamo je duplo vise bodova i para. Inace u karijeri ima problem zavrsnice. Odlicno igra sedmicu i onda izgubi od losije na listi u finalu. Mozda sada prelomi i krene. Isplatio se i put u Tursku, 2352 dolara je solidna lova za taj nivo. Red je ponovo napasti 25-ice.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NerminFatic
- Kontakt:
Bilo bi, da, ali za takvo sto joj treba oko 130 bodova a to je 13 titula s ovih fjucersa ili nekih 6 pehara s 25-ica sto nije realno ove godine, priznat ces.Nirton je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:33Bilo bi fino kada bi igrala za godinu dvije kvalifikacije GS-ova.NerminFatic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:16Ona je iskorak trebala napraviti prije dvije godine kad je igrala fino 25-ice i izgubila par finala i polufinala a tamo je duplo vise bodova i para. Inace u karijeri ima problem zavrsnice. Odlicno igra sedmicu i onda izgubi od losije na listi u finalu. Mozda sada prelomi i krene. Isplatio se i put u Tursku, 2352 dolara je solidna lova za taj nivo. Red je ponovo napasti 25-ice.![]()
Trenutno nije realno, valjda će biti u budućnosti.NerminFatic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:03Bilo bi, da, ali za takvo sto joj treba oko 130 bodova a to je 13 titula s ovih fjucersa ili nekih 6 pehara s 25-ica sto nije realno ove godine, priznat ces.Nirton je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:33Bilo bi fino kada bi igrala za godinu dvije kvalifikacije GS-ova.NerminFatic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:16
Ona je iskorak trebala napraviti prije dvije godine kad je igrala fino 25-ice i izgubila par finala i polufinala a tamo je duplo vise bodova i para. Inace u karijeri ima problem zavrsnice. Odlicno igra sedmicu i onda izgubi od losije na listi u finalu. Mozda sada prelomi i krene. Isplatio se i put u Tursku, 2352 dolara je solidna lova za taj nivo. Red je ponovo napasti 25-ice.![]()
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Basic danas dobio Ruskog tenisera Karlovskiya,koji je trenutno rangiran kao 264 ATP teniser svijeta.
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Svi me zapratite na instagramu @bosniatennis.ba,dakle ja sam akaunt sa reketom i na tom profilu obavjestavam o rezultatima BIH tenisera. EDIT:NAJLAKSE CETE ME NACI KAD ODETE NA BASICEV STOEY JER MI JE REPLY OBJAVU MOJU
.
Mirza izgubio 1:6, 1:6 
- NerminFatic
- Kontakt:
Nema covjek ni srece. Kuznetsov, jedini koji na tom turniru zna, uz malo Ebdena kojeg Mirza nikad nije dobio (0:2), da bas na njega naleti u drugom kolu.
nije bio los a fasovo 2x po 6-1..nije igrao sa djokovicem, **** te..
koji li si ti faticu, na pocetku sam pomislio sefcet ali haman da nisi:-)
koji li si ti faticu, na pocetku sam pomislio sefcet ali haman da nisi:-)
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Tomo i Ćaćić u četvrtfinalu u Buenos Airesu.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
I u polufinalu nakon predaje Goransona i Monteira.
- NerminFatic
- Kontakt:
Znam o cemu govorim. Od 14 gemova, Mirza je bio kompetitivan u njih 10, imao desetak BP u cijelom mecu i zato kazem da je 6:1 brutalan poraz a nije odraz onoga sto je bilo na terenu. Samo da je neko drugi bio ko zna...
Kusnetsov je vrlo solidan igrac kad je zdrav i pored neke fizicke anomalije od rodjenja koju ima i da ga nisu ubile povrede imao bi karijeru skoro kao Troicki, recimo iako ni Top 40 nimalo nije lose i skoro 3 miliona zarade. Gledao sam, uzgred, kako se u trecem setu od 1:4 vratio u prvom kolu iz izgubljene pozicije a protivnik bio Forejtek koji je Mirzu razbio u njegovom omiljenom takmicenju (DC) prije 2-3 godine i to skoro na vrhuncu karijere. Zato kazem steta da bas na njega naleti.
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Nermane imas li insta ili nesto,vidim imas smisla za BIH tenis pa da te imam,i to?
- NerminFatic
- Kontakt:
@Bosniatennis, hvala, ali nemam ti ja to nista. 
Edit: evo prvo ATP finale dubla za Tomu!
Edit: evo prvo ATP finale dubla za Tomu!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Bravo Tomo lave. Koji paćenik onaj sousa govori tomi da ušuti a on se dere čitav meč.NerminFatic je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:26@Bosniatennis, hvala, ali nemam ti ja to nista.
Edit: evo prvo ATP finale dubla za Tomu!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.