FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje gledati tekmu na malti/cvili,ali da mogu golove prosljavati golove ko marijan ili ti ga mustafa
joj al cemo ih dns proliti ima da pustaju kiše vijetnamske od tife da im jos gore bude

- StrikeWarzone
- Kontakt:
- NerminFatic
- Kontakt:
Samo odigrati tvrdo i cekati sansu. 1:0 je vrlo moguci rezultat jer oni su napadacki osakaceni i neuigrani i sve je do nas.
-
- Kontakt:
Treba staviti Krpinu sliku pred tunel, nek im noge zadrhte, nema veze što nije tu.
Oni su veliki favoriti. Bjeze nam devet bodova, razvalili nas u prvoj utakmici, igraju atomski fudbal, imaju Susica i Fanima, najbolju odbranu lige, najboljeg golmana i najskuplju ekipu. To je tako i nikako drukcije.NerminFatic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:20Samo odigrati tvrdo i cekati sansu. 1:0 je vrlo moguci rezultat jer oni su napadacki osakaceni i neuigrani i sve je do nas.
Druze, mi kad god smo igrali tvrdo utakmicu, popusili smo. A sam Amar je rekao da se nece ici na to, vec pokusati svoju igru nametnuti i traziti brzu igruNerminFatic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:20Samo odigrati tvrdo i cekati sansu. 1:0 je vrlo moguci rezultat jer oni su napadacki osakaceni i neuigrani i sve je do nas.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Imamo mi igrace za brzu igru, samo Amar ne dozvoljava takvu igru
Izaslo je na stranici manijaka da je trening u 4
-
- Kontakt:
Instagram Manijaci imas

- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemamo zvanicnu insta stranicu.
- Merakk1921
- Kontakt:
Moze se pobjediti ovo, oni bez najbolja tri igraca ostali, dosao Mesanovic koji nije u ritmu, par treninga odradio s njima. Eto nas na - 6 , citirajte me u Pon
Jasno mi je da se ne smiju javno pozvati navijači na trening, ali zna li neko hoće li se ipak moći ući i pružiti podrška momcima?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.