Koliko je bitan ovaj kod?Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:36https://scspor.t.ba/nikad-vise-domaceg- ... -15-marta/
Obrisati tacku izmedju r i t![]()
Ovdje pise da je Arena Cloud besplatna do 15. Marta, pa eto rjesenje bar do tad![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako mislis na taj koji ti dodje u poruci on ti je sifra, a korisnicko ime je broj mobitela.MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:45Koliko je bitan ovaj kod?Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:36https://scspor.t.ba/nikad-vise-domaceg- ... -15-marta/
Ovdje pise da je Arena Cloud besplatna do 15. Marta, pa eto rjesenje bar do tad![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Promo, na početku registracijeMiljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:48Ako mislis na taj koji ti dodje u poruci on ti je sifra, a korisnicko ime je broj mobitela.MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:45Koliko je bitan ovaj kod?Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:36https://scspor.t.ba/nikad-vise-domaceg- ... -15-marta/
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

https://www.uefa.com/womensunder17/stories/
Kao što već znate, Bosna i Hercegovina je dobila domaćinstvo ovog takmičenja koje treba da se održi početkom maja 2022. godine. Prema prvim informacijama, domaćini će biti Velež, Zrinjski, Sarajevo i Slavija. Moguće i Željezničar kao peti domaćin. To znači da će se mijenjati tereni na svim stadionima, osim Grbavice koja već ima nov teren. Radovi će se finansirati uz pomoć UEFA-e (preko N/FSBiH) i lokalne zajednice. Grad Mostar je već održao sastanak sa čelnicima Saveza, Veleža i Zrinjskog.
- NisamInSajder
- Kontakt:
I kad je to takmicenje? I zasfo Slavija, a ne Sloboda ili Borac??MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:55
Kao što već znate, Bosna i Hercegovina je dobila domaćinstvo ovog takmičenja koje treba da se održi početkom maja 2022. godine. Prema prvim informacijama, domaćini će biti Velež, Zrinjski, Sarajevo i Slavija. Moguće i Željezničar kao peti domaćin. To znači da će se mijenjati tereni na svim stadionima, osim Grbavice koja već ima nov teren. Radovi će se finansirati uz pomoć UEFA-e (preko N/FSBiH) i lokalne zajednice. Grad Mostar je već održao sastanak sa čelnicima Saveza, Veleža i Zrinjskog.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nista to, samo preskoci. Odradi ti ostalo i bez problema ces aktivirati. Ali zapmti, korisnicko ime je broj, a sifra je taj kod koji dobijes u poruci.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Piše ti u tekstu u prvoj rečenici, početkom maja 2022. godine.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:57I kad je to takmicenje? I zasfo Slavija, a ne Sloboda ili Borac??MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:55
Kao što već znate, Bosna i Hercegovina je dobila domPiaćinstvo ovog takmičenja koje treba da se održi početkom maja 2022. godine. Prema prvim informacijama, domaćini će biti Velež, Zrinjski, Sarajevo i Slavija. Moguće i Željezničar kao peti domaćin. To znači da će se mijenjati tereni na svim stadionima, osim Grbavice koja već ima nov teren. Radovi će se finansirati uz pomoć UEFA-e (preko N/FSBiH) i lokalne zajednice. Grad Mostar je već održao sastanak sa čelnicima Saveza, Veleža i Zrinjskog.
Stvarno ne znam zašto Slavija, možda su htjeli ograničiti na blizinu jednog grada i da ne igraju na more nekih lokacija. Ovako bi bilo samo Sarajevo, I. Sarajevo koje je odmah tu i Mostar.
Kad kontaju praviti te terene?MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:06Piše ti u tekstu u prvoj rečenici, početkom maja 2022. godine.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:57I kad je to takmicenje? I zasfo Slavija, a ne Sloboda ili Borac??MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:55
Kao što već znate, Bosna i Hercegovina je dobila domPiaćinstvo ovog takmičenja koje treba da se održi početkom maja 2022. godine. Prema prvim informacijama, domaćini će biti Velež, Zrinjski, Sarajevo i Slavija. Moguće i Željezničar kao peti domaćin. To znači da će se mijenjati tereni na svim stadionima, osim Grbavice koja već ima nov teren. Radovi će se finansirati uz pomoć UEFA-e (preko N/FSBiH) i lokalne zajednice. Grad Mostar je već održao sastanak sa čelnicima Saveza, Veleža i Zrinjskog.
Stvarno ne znam zašto Slavija, možda su htjeli ograničiti na blizinu jednog grada i da ne igraju na more nekih lokacija. Ovako bi bilo samo Sarajevo, I. Sarajevo koje je odmah tu i Mostar.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ne otvori meni nikakav tekst, nego samo stranicu sa vise clanaka, a u zadnjim pise da je odgodjeno i tjt. Zaista mi nije jasno zbog cega Slavija, mogli su onda i Otoku stavit. Pogotvo sto ti u Slaviji nemaju nikakvih ambicija za sport. Eto, sad i u rukometu im se ugasio klub, a nogomet tavori po 3cim ligama. Eto neka Vico odradi da se ne radi teren Slaviji nego Borcu i dosta muMortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:06Piše ti u tekstu u prvoj rečenici, početkom maja 2022. godine.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:57I kad je to takmicenje? I zasfo Slavija, a ne Sloboda ili Borac??MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:55

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba mnogo vremena da se teren napravi a pretpostavljam da neće raditi zimi tako da možda kada se završi naša liga? Znači od juna pa do septembra vjerovatno? Ne vjerujem da će po zimi i par sedmica prije početka.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:10Kad kontaju praviti te terene?MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:06Piše ti u tekstu u prvoj rečenici, početkom maja 2022. godine.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:57
I kad je to takmicenje? I zasfo Slavija, a ne Sloboda ili Borac??
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa mislim da je nekih 10-20 dana uraditi teren. Jer se teren naruci i onda ta firma kod sebe sprema taj teren, dok ne bude spreman za postavljanja. Tako da vjerovatno sad na ljeto u pauzi ce se nesto odraditi.MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:13Ne treba mnogo vremena da se teren napravi a pretpostavljam da neće raditi zimi tako da možda kada se završi naša liga? Znači od juna pa do septembra vjerovatno? Ne vjerujem da će po zimi i par sedmica prije početka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- hordasDoboj
- Kontakt:
Znaci poslali smo Dizdarevica da bude 3. golman u Mladosti 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači 60 kod nasNisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:18Pa mislim da je nekih 10-20 dana uraditi teren. Jer se teren naruci i onda ta firma kod sebe sprema taj teren, dok ne bude spreman za postavljanja. Tako da vjerovatno sad na ljeto u pauzi ce se nesto odraditi.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma vazno je samo da se uradi do europskih utakmicaMortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:24Znači 60 kod nasNisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:18Pa mislim da je nekih 10-20 dana uraditi teren. Jer se teren naruci i onda ta firma kod sebe sprema taj teren, dok ne bude spreman za postavljanja. Tako da vjerovatno sad na ljeto u pauzi ce se nesto odraditi.![]()
PSPHM
Sad i ja krenuo da napišem,mada ce vjerovatno ostati drugi i kad Velic potpise,drzat ce ga na klupi zbog godina jel ulazi u onu grupu U-21. Bolje da je u Fedaraciju otišao i da ima sigurne minute.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:20Znaci poslali smo Dizdarevica da bude 3. golman u Mladosti![]()
Šabanovic od prve minute,nakon povrede baš da vidimo u kakvom je stanju,nadam se da ce sto prije vratiti formu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Za Dzafica, Manuel Nojer glavom i bradom.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:20Znaci poslali smo Dizdarevica da bude 3. golman u Mladosti![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Koja korist ako se teren uradi, ako se ne uradi ostatakJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:25Ma vazno je samo da se uradi do europskih utakmicaMortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:24Znači 60 kod nasNisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:18
Pa mislim da je nekih 10-20 dana uraditi teren. Jer se teren naruci i onda ta firma kod sebe sprema taj teren, dok ne bude spreman za postavljanja. Tako da vjerovatno sad na ljeto u pauzi ce se nesto odraditi.![]()

@Mortem A dobro kod Zelje je su trajali oko 45-50 dana. Vjerujem da ce tako i na svakom terenu u BiH jer nijedan nije vec pripremljen, pa moraju sve ponovo raditi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide on sad u maju, vratit ćemo malog.Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:28Za Dzafica, Manuel Nojer glavom i bradom.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:20Znaci poslali smo Dizdarevica da bude 3. golman u Mladosti![]()
![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nadam se da nije kasno i sad da se posalje u neku ekipu u federaciji da brani.miky_hz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:26Sad i ja krenuo da napišem,mada ce vjerovatno ostati drugi i kad Velic potpise,drzat ce ga na klupi zbog godina jel ulazi u onu grupu U-21. Bolje da je u Fedaraciju otišao i da ima sigurne minute.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:20Znaci poslali smo Dizdarevica da bude 3. golman u Mladosti![]()
Šabanovic od prve minute,nakon povrede baš da vidimo u kakvom je stanju,nadam se da ce sto prije vratiti formu.
@Miljacka ne znamo ni za sta je Kanuric projektiran. Nadam se da ce biti gotovi papiri i da ce dobit priliku do kraja sezone. Dzaficu cemo se svakako zahvalit na kraju sezone.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, MaroonBjelave i 72 gosta.