A znaš li ti kako je uopće došlo do nametanja grba za vrijeme rata? Kad ti početkom 93-e upadnu naoruzani čobani u prostorije kluba i traže da se ime kluba promjeni u Zmaj od Bosne uz psovke, prijetnje oruzjem, lupanjem inventara........ pa kad su uvidjeli da pravi Slobodasi (Avdicevic prije svega) po cijenu života ne žele mijenjati ime kluba onda su odustali od namjere i osnovali Zmaj u Slavinovicima a primorali Slobodase da skinu petokraku i stave ono sranje od grba. Eto ti tog nametnutog grba koji smo morali nositi 20 godina. Ti ovo naravno nisi ni znao jer da jesi ne bi ni spominjao onaj seljački grb. A ako ti se ne svidja petokraka navijaj za drugi klub i rijesen problemSviuodbranu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:44Je li to Sloboda =komunizam =partija...klub politicke opcije, klub jednog lica ili klub svih gradjana Tuzle...klub grada Tuzle.
Ili su i gradjani Tuzle samo "crveni "a svi ostali nezeljena greska.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
TOP Odradjeno.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Naravno da znam, i jos mnogo toga...Ali to nema nikakve veze sa temom i ljiljanom.fukaratz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:54A znaš li ti kako je uopće došlo do nametanja grba za vrijeme rata? Kad ti početkom 93-e upadnu naoruzani čobani u prostorije kluba i traže da se ime kluba promjeni u Zmaj od Bosne uz psovke, prijetnje oruzjem, lupanjem inventara........ pa kad su uvidjeli da pravi Slobodasi (Avdicevic prije svega) po cijenu života ne žele mijenjati ime kluba onda su odustali od namjere i osnovali Zmaj u Slavinovicima a primorali Slobodase da skinu petokraku i stave ono sranje od grba. Eto ti tog nametnutog grba koji smo morali nositi 20 godina. Ti ovo naravno nisi ni znao jer da jesi ne bi ni spominjao onaj seljački grb. A ako ti se ne svidja petokraka navijaj za drugi klub i rijesen problemSviuodbranu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:44Je li to Sloboda =komunizam =partija...klub politicke opcije, klub jednog lica ili klub svih gradjana Tuzle...klub grada Tuzle.
Ili su i gradjani Tuzle samo "crveni "a svi ostali nezeljena greska.![]()
Ja necu navijati za drugi klub, jer ne mozes voljeti dva kluba.Ali hocu se povuc jer ocigledno navijamo za dvije razlicite Slobode.
Neka vam je sa srecom momci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Auu kako losa postava...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sloboda je klub radničke klase. Svugdje u svijetu imaš te neke buržoaske i radničke, mi smo ovo drugo i tjt. Ali prije svega Sloboda je klub Tuzlaka, nikakvih partija i sličnoSviuodbranu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:02Naravno da znam, i jos mnogo toga...Ali to nema nikakve veze sa temom i ljiljanom.fukaratz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:54A znaš li ti kako je uopće došlo do nametanja grba za vrijeme rata? Kad ti početkom 93-e upadnu naoruzani čobani u prostorije kluba i traže da se ime kluba promjeni u Zmaj od Bosne uz psovke, prijetnje oruzjem, lupanjem inventara........ pa kad su uvidjeli da pravi Slobodasi (Avdicevic prije svega) po cijenu života ne žele mijenjati ime kluba onda su odustali od namjere i osnovali Zmaj u Slavinovicima a primorali Slobodase da skinu petokraku i stave ono sranje od grba. Eto ti tog nametnutog grba koji smo morali nositi 20 godina. Ti ovo naravno nisi ni znao jer da jesi ne bi ni spominjao onaj seljački grb. A ako ti se ne svidja petokraka navijaj za drugi klub i rijesen problemSviuodbranu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:44Je li to Sloboda =komunizam =partija...klub politicke opcije, klub jednog lica ili klub svih gradjana Tuzle...klub grada Tuzle.
Ja necu navijati za drugi klub, jer ne mozes voljeti dva kluba.Ali hocu se povuc jer ocigledno navijamo za dvije razlicite Slobode.
Klub koji zavoliš od trenutka kad saznaš za sebe, tamo neka 6. ili 7. godina života, i koji ti ostane u krvi dok si živ. Šta si ti znao sa 6 godina o KP, Lenjinu, Staljinu, Titu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nek nam je Bog na pomoci sa Saletom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoce biti kakav link za nas sto radimo nedjeljom ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako znaš reci mi sta je bio grb Slobode preko 20 godina? Šta je točno predstavljao onaj grb? Ako si pravi Slobodas onda moraš znati kakva provokacija nam je ucinjena onim grbom.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:02Naravno da znam, i jos mnogo toga...Ali to nema nikakve veze sa temom i ljiljanom.fukaratz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:54A znaš li ti kako je uopće došlo do nametanja grba za vrijeme rata? Kad ti početkom 93-e upadnu naoruzani čobani u prostorije kluba i traže da se ime kluba promjeni u Zmaj od Bosne uz psovke, prijetnje oruzjem, lupanjem inventara........ pa kad su uvidjeli da pravi Slobodasi (Avdicevic prije svega) po cijenu života ne žele mijenjati ime kluba onda su odustali od namjere i osnovali Zmaj u Slavinovicima a primorali Slobodase da skinu petokraku i stave ono sranje od grba. Eto ti tog nametnutog grba koji smo morali nositi 20 godina. Ti ovo naravno nisi ni znao jer da jesi ne bi ni spominjao onaj seljački grb. A ako ti se ne svidja petokraka navijaj za drugi klub i rijesen problemSviuodbranu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:44Je li to Sloboda =komunizam =partija...klub politicke opcije, klub jednog lica ili klub svih gradjana Tuzle...klub grada Tuzle.
Sloboda Tuzla
Sastav je takav, da bi bod bio kao kuća, ali jako jako teško da ćemo ga i osvojiti, jbg.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Imal ko kakav link?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sale kapiten AHAHAHHAHAHA MARŠ VIŠE
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
desperados
- Kontakt:
Idemo drugovi hrabro pa sta bude. Sretno nam. 
-
desperados
- Kontakt:
Golubeeeee
Cigani ostaju cigani. Da li bi svirao ovo i na drugoj strani. Bravo Golube 
Sloboda Tuzla
-
desperados
- Kontakt:
Kakav smijesan penal majku im **** lopovsku
Start je bio krvnicki. Hatuna stil
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.