AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 26 feb 2021, 23:57

I ja čisto sumnjam da bi oni taj novac dali.
Ja se nadam i ako mali ikada stigne do najvećih visina, da neće to uraditi prečicom.
Možda prvo malo do Leipziga, Dortmunda...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 feb 2021, 20:11

Jedina ekipa koja može izbaciti Milan iz plasmana u LPa je upravo Milan. Lazio, Roma i Napoli, nikakvu konstantu nemaju.

Inter, Juve, Milan i Atalanta su vjerovatno putnici u LPa. Prema svemu prikazanom u ove 24 utakmice.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 27 feb 2021, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 feb 2021, 20:40

Rom nas dobri, jesil ti nama bolje, uz Njegovu pomoc?

Lazio kiksa danas, odlicna stvar jer bi pobjedom nam bas puhao za vrat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 feb 2021, 20:41

Iskreno slažem se, ali, tu gdje si napisao Milan bi stavio Milan/Roma jer je i Roma zaista iznad očekivanja odigrala dosadašnji dio sezone.

Uostalom, vidjet ćemo sutra navečer.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 feb 2021, 20:53

LP je sigurna, ne sumnjam ni malo. Tek će iduća sezona biti prelomna. Biti kompetitivan u LP i ponovo biti u top4 je početak i veliki izazov, a ne ovo sada i ono nešto malo krajem prošle sezone. U tom slučaju bi već na ljeto '22 mogli početi gledati i spekulisati o transferima velikih riba u klub.
Poređenja sa skauzerima i nisu najbolja. Ti su i u padu mogli privlačiti dobre igrače/trenere/skaute/kuracpalac samo na osnovu toga što su blizu krova EPLa. Nagrade i prihodi su generalno veći od calcia, pa ima i toga.
Unico amore sei!
❤️🖤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 feb 2021, 20:58

Beduin je napisao/la:
27 feb 2021, 20:40
Rom nas dobri, jesil ti nama bolje, uz Njegovu pomoc?

Lazio kiksa danas, odlicna stvar jer bi pobjedom nam bas puhao za vrat.
Elhamdulillah, ide sve po planu. Nadam se da ću do kraja marta inshallah se oporaviti fizički u potpunosti.

Da se nadovežem na ovu priču o LPa. Maldini je neki dan lijepo to rekao, povratkom Milana u LPa bit će načinjen sljedeći korak ka stabilizaciji kluba. Ali da su u klubu svjesni da će im trebati najmanje 2 dobre godine u LPa da se klub potpuno stabilizuje te bude istinski kompetentan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 feb 2021, 22:48

Samo me zanima koliko kredita ima kapiten i kad ga je zaradio
Il Club più titolato al mondo!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 feb 2021, 23:21

muxa je napisao/la:
27 feb 2021, 22:48
Kad je igrao pored prosječnih igrača prije nekoliko godina.
Jer ja zaista ne vidim prije svega kako on više može biti kapiten ovog tima jer je žešći kikser, a iskreno i ne nadam se njegovom ostanku u budućnosti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 feb 2021, 08:52

muxa je napisao/la:
27 feb 2021, 22:48

Večeras na klupi. Gigio kapiten :geek:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 28 feb 2021, 08:53

Pioli čita pdf i primjenjuje što se ovdje napiše. Mislim da Krunić ima prste u tome sa Ibrahimovićem. Romagnoli na klupi
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 feb 2021, 08:55

Hahaha, prva najava je bila sa njim u prvih 11. Vjerovatno nas čitaju :)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 feb 2021, 10:42

Da Bog da da ga malo klupira,puno je bilo anketa na talijanskim stranicama o Milanu gdje su u velikoj vecini navijaci glasali da ide Tomori ispred njega.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 feb 2021, 11:10

Ajde da vidimo sta moze i Tomori. Inace ako zayebe veceras ne gine mu klupa do kraja sezone, a kapiten se vraca u prvi 11 :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 28 feb 2021, 11:22

Ispucao je sve moguće bonuse. Ne vjerujem da mu i Maldini više vjeruje.
Tolike decenije smo imali najbolje stopere svijeta, a sad spali na ovo.
Po meni prodaja Romagniolia i dovesti wc stopera da Tomori i Kalulu stasaju uz njega.
Kjera bih ostavio u klubu kao i Gabbiu.

Od ostalih Dalot definitivno može da se vrati odakle je i došao, desna strana je koliko - toliko ok jer i Kalulu može pokriti tu poziciju kada nema Calabrije, a lijevo pod hitno tražiti rezervu Theu.
Što se veznog reda tiče, Rade i Samu mogu da idu, (nadam se ne za kilo banana kao što već godinama prodajemo igrače).
Meite odigrao prvu utakmicu dobro, ostale ispod prosjeka za ovaj nivo tako da ne vjerujem da će ga otkupljivati iako ima još da se igra, ali koliko zaista može da pokaže... Tonali me definitivno nije impresionirao, prednost mu jeste ta što je mlad i sigurno da će napredovati ali...
Ne bih imao ništa protiv da se dovede kreativni veznjak kada je Bennacer nedostupan jer vidjeli smo kako nam izgleda vezni red kada su tu Kessie - Tonali - Meite...

Diazu bih dao šansu za neku pristojnu cijenu jer i njegova igra previše oscilira, toplo-hladno.
Ima popriličan problem u kasnom riješavanju lopte i donošenju odluka u ključnim situacijama.
Očito je da posjeduje izniman talenat, odličan prvi dodir, zna dobro povući i definitivno tehničar kakav treba svakom klubu.
Što se Norvežanina tiče, tačno ne znam šta bih rekao. Totalno se pogubio nakon nekoliko dobrih partija u EL.
Kao da više ni sam sebi ne vjeruje, nekada mi čak i jedan Samu djeluje korisnije na terenu od njega jer se ovaj drugi barem defanzivno trudi.
Ali hajde, nismo na njemu spiskali bogatstvo, minimalan rizik tako da mi je svejedno hoće li ostati ili ne.

Ako se izbori ta LP definitivno tražiti desno krilo ali i napadača.
Ibrahimović ne može baš da igra do 50, a siguran sam da ne bi pristao biti rezerva nikome čak ni u ovim godinama tako da..
Mandži se također zahvaliti.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 feb 2021, 14:18

Nadam se da su svjesni da večerasnja tekma vrijedi 6 bodova

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 feb 2021, 15:00

Nije me bilo jedno vrijeme na forumu te zelim da kažem da mi je drago sto se kolega Romangnoli oporavlja, uz Allahovu pomoć bice to sve dobro.

Sto se tice Milana, vcrs je jako važna utakmica, nažalost ako izgubimo od 5.og mjesta bićemo udaljeni samo 3 boda.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 feb 2021, 18:16

Koga večeras kriviti s obzirom da ne igra Romagnoli?

Roma je ekipa koja varira od katastrofalnog do odličnog, nema između. Apsolutno nisu jači od Milana, ali Milan je u krizi tako da je sve moguće.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 feb 2021, 18:20

Romagnoli13 je napisao/la:
28 feb 2021, 18:16

Roma je ekipa koja varira od katastrofalnog do odličnog, nema između. Apsolutno nisu jači od Milana, ali Milan je u krizi tako da je sve moguće.
Mozda Zlatana,vrijeme je sa se i on malo kritikuje?

Dobro i sam si svjestan da je kapiten uzasan i da nas je kostao dosta toga zadnjih tekmi.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 28 feb 2021, 18:28

Krivit cemo onoga koji bude najslabiji na terenu, moji favoriti su lijevo krilo i vezni koji bude uz Kesija na terenu :kafa:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 feb 2021, 18:51

ronaldo99 je napisao/la:
28 feb 2021, 18:20
Romagnoli13 je napisao/la:
28 feb 2021, 18:16

Mozda Zlatana,vrijeme je sa se i on malo kritikuje?

Dobro i sam si svjestan da je kapiten uzasan i da nas je kostao dosta toga zadnjih tekmi.
Što se mene tiče, najviše krivim Piolija za skromna izdanja. Doduše propustio sam par utakmica i nisam gledao, osim one hajlatse, ali u par utakmica postavka je bila užasna.

Niti se igrači mogu da pravdaju umorom. S obzirom da su oni najbolji propustili ogroman broj utakmica. Osim Kessiea i Calabrije niko nema pravo da se žali na umor.

Da, te povrede i izolacije mogu da utiču na formu ali na umor ne.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []