English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovo je Bale kojeg sam prizeljkivao na pocetku sezone, ali malo fozika, malo Jozo.
Al kad je formi, teska klasa. Najbolji britanski igrac ikad.
Al kad je formi, teska klasa. Najbolji britanski igrac ikad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kad sam je to pisao ovdje me poceli ismijavati.Celtic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:41Kako bi Engleska liga bila još bolja, da se smanji za 2 3 mjesta, klubovi poput WBA, Crystal Palaca, Fulhama, Brightona,Burnleya nemaju šta tražiti. Rijetko odvratne ekipe za gledati. Jednog dana svi ispali u 5 rank takmičenja i nikad se više ne vratili u prvu.
Financijski se ne isplati smanjivati ligu, al da bi kvalitet morao biti bolji sigurno bi, a i manje opterecenja za igrace svakako
CPOJ
Ma gledaj ove današnje utakmice Cristal - Fulham, pa bolje gledati Sabadell protiv Castellona ako ništa bar bude neki gol ili crveni, ovi levati čuvaju bod isto da će osvojiti ligu sa tim bodom.qaa18 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:18Kad sam je to pisao ovdje me poceli ismijavati.Celtic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:41Kako bi Engleska liga bila još bolja, da se smanji za 2 3 mjesta, klubovi poput WBA, Crystal Palaca, Fulhama, Brightona,Burnleya nemaju šta tražiti. Rijetko odvratne ekipe za gledati. Jednog dana svi ispali u 5 rank takmičenja i nikad se više ne vratili u prvu.
Financijski se ne isplati smanjivati ligu, al da bi kvalitet morao biti bolji sigurno bi, a i manje opterecenja za igrace svakako
Koliko bi onda druge lige trebale imati klubova? 3-4?Celtic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:41Kako bi Engleska liga bila još bolja, da se smanji za 2 3 mjesta, klubovi poput WBA, Crystal Palaca, Fulhama, Brightona,Burnleya nemaju šta tražiti. Rijetko odvratne ekipe za gledati. Jednog dana svi ispali u 5 rank takmičenja i nikad se više ne vratili u prvu.
Jos Delea da ubaci umjesto Moure i to je najbolje sto ima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nije ni to. Kane je bolji.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ma fali mu neki trofejcic.
Bale ih bar ima sa Realom.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
E čuj najjbolji Britanski igrač, svašta.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Vintage Bale 
4 gola, 3 asistencije u zadnja 4 meca. Klasa je, to nikad nije bilo diskutabilno. Samo kad mu se igra.
Pa ko je bolji, jedino Rooney ulazi u pricu s njim, priznam.
Nemoj samo da cujem Gerrad ili Lampard
Nemoj samo da cujem Gerrad ili Lampard
Rush, Giggs, Speed bolji od njega iz Velsa samo
Ovo govorim ko najveci fan Balea
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mogu bit jedino veci, bolji ko igraci sigurni nisu.
Cij Giggs
Pođoh pitat šta ima u najdosadnijoj ligi petici ove sezone, kad ono Bale najbolji britanski igrač svih vremena. Dobro je sve.
Najbolji je britanac sigurno zadnjih 15 godina 
Iz koje zemlje je Rooney?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.