Jučer cijeli dan na vašem forumu vidi se glavna rasprava ne o fudbalu već o tome koliko će se vrijeđati Husref sa brda. Koliko je to zdravo i moralno procijenite sami.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City

Danas upisati jos jednu pobjedu, cisto da se "gigant " spusti na zemlju gdje mu je i mjesto ! Prozivke, provokacije, prijetnje sa druge strane netreba ni komentarisati, nisam od njihovih pojedinaca nista bolje ni ocekivao. To je ono klasicno "Vise volim svoje zlo, nego tudje dobro "
Tuzla City / Sloga Simin Han

NAŠA STARTNA POSTAVA
FK Tuzla City: Muminović,- Nukić,Morris. Barišić,Mehidić,- Karjašević , Rustemović, - Mišić,(Mešinović) Brkić,(Džafić ) Crnkić,(Ramić)- Ubiparip(Badara), .
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2021, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
GORKI:Golubović, Jusić, Salihović, Husejinović, Beganović Dž., Islamović, Kurtalić, Maksimović, Avdić, Mišković, Predragović.
KAPITEN SE POZVA NA 100 GODINA I POBJEŽE.DOBIO DIZENTERIJU NA PSIHOSOMATSKOJ BAZI.(DRHTI PRED CRNKIĆEM I NE MOŽE KONTROLISATI STOLICU)
KAPITEN SE POZVA NA 100 GODINA I POBJEŽE.DOBIO DIZENTERIJU NA PSIHOSOMATSKOJ BAZI.(DRHTI PRED CRNKIĆEM I NE MOŽE KONTROLISATI STOLICU)
-
- Kontakt:
Solidno , zalaganje i borbenost na mjestu, ali smo morali dati gol. Penal dobro sutiran, nemoze se plaho zamjeriti Brkicu.
-
- Kontakt:
Gigant aterirao, ali na nos. Ni grama mrznje nemam prema Slobodi, ali zbog pojedinih navijaca Slobode volio sam danas da im zabijemo 4/5 a zreli su bili za to. Da im se malo dupe spusti na zemlju, da pocnu malo normalnije razmisljati.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 28 feb 2021, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Jednostavno prevelika razlika u kvalitetu. Cista pobjeda.
Živio nam puno godina naš Husref -beže, naš viteže.
Hvala tebi i tvom saradniku kao i igračima.
Ova pobjeda je više od igre.

Hvala tebi i tvom saradniku kao i igračima.
Ova pobjeda je više od igre.

-
- Kontakt:
Dosadašnje službene utakmice
Sloga S.H. - Gorki
22 11 2017 KUP 0:0
29 11 2017 KUP 0:2 Za Gorki
--------------------------------------------------
Tuzla City - Gorki PL BIH
13.08 .2018 0:1 ZA GORKI
27. 10 2018 1:1............. .Ubiparip
30 03. 2019 1:1...............Crnkić
31. 8. 2019 2:1 ZA TUZLU...Ubiparip..Ubiparip
30-11-2019 1:1...............Ubiparip
27.09.2020 2:1 ZA TUZLU. .Crnkić...Ubiparip
28.02.2021 2:0 ZA TUZLU. ,Brkić...Rustemović
Ukupno prvenstvo i Kup -9 utakmica - 3 pobjede tuzla city - 2 pobjede gorki - 4 utakmice remi.gol skor - 9:8
Samo pl:................. - 7 utakmica - 3 pobjede tuzla city - 1 pobjeda gorki - 3 utakmice remi.gol skor - 9:5
Sloga S.H. - Gorki
22 11 2017 KUP 0:0
29 11 2017 KUP 0:2 Za Gorki
--------------------------------------------------
Tuzla City - Gorki PL BIH
13.08 .2018 0:1 ZA GORKI
27. 10 2018 1:1............. .Ubiparip
30 03. 2019 1:1...............Crnkić
31. 8. 2019 2:1 ZA TUZLU...Ubiparip..Ubiparip
30-11-2019 1:1...............Ubiparip
27.09.2020 2:1 ZA TUZLU. .Crnkić...Ubiparip
28.02.2021 2:0 ZA TUZLU. ,Brkić...Rustemović
Ukupno prvenstvo i Kup -9 utakmica - 3 pobjede tuzla city - 2 pobjede gorki - 4 utakmice remi.gol skor - 9:8
Samo pl:................. - 7 utakmica - 3 pobjede tuzla city - 1 pobjeda gorki - 3 utakmice remi.gol skor - 9:5
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2021, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke igracima, strucnom stabu i nama navijacima na pobjedi..
Imam ja kao i uvijek nekih zamjerki, ali generalno ovo je bilo prilicno sigurno..
Bolji smo i nije to mnogo dolazilo u pitanje, samo jedna prava sansa Slobode za 90 min.
Interesantan sastav - ja sam se bas pitao dal ce "desetka" biti Dzafic ili Doffo ili Maksimovic, a na kraju niko od njih nije igrao nego
je Brkic zauzeo tu poziciju.
Musemic je danas ocito zelio da u ekipi ima sto vise ex-slobodasa - Muminovic, Mehidic (najlosiji kod nas danas sto se mene tice) i Rustemovic.
Cestitke jos jednom - sigurna pobjeda, ali slijedece kolo je "protivnik po mjeri" - pa ce biti zanimljivo pogledati kako cemo izgledat, ocekujem i neke izmjene u sastavu...
Imam ja kao i uvijek nekih zamjerki, ali generalno ovo je bilo prilicno sigurno..
Bolji smo i nije to mnogo dolazilo u pitanje, samo jedna prava sansa Slobode za 90 min.
Interesantan sastav - ja sam se bas pitao dal ce "desetka" biti Dzafic ili Doffo ili Maksimovic, a na kraju niko od njih nije igrao nego
Musemic je danas ocito zelio da u ekipi ima sto vise ex-slobodasa - Muminovic, Mehidic (najlosiji kod nas danas sto se mene tice) i Rustemovic.
Cestitke jos jednom - sigurna pobjeda, ali slijedece kolo je "protivnik po mjeri" - pa ce biti zanimljivo pogledati kako cemo izgledat, ocekujem i neke izmjene u sastavu...
..................................KLIKNI NA LIVE
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2021, 16:03, ukupno mijenjano 3 puta.
SOLIDNOZA POČETAK PRVENSTVENIH UTAKMICA.POGOTOVO PRVA.emir012 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:52Cestitke igracima, strucnom stabu i nama navijacima na pobjedi..
Gorki nikad slabiji.
KARJAŠEVIĆ PAUZIRA PROTIV ŽELJEZNIČARA ZBOG TRI ŽUTA KARTONA.SADA SA 2 KARTONA IMAMO CRNKIĆA I KOSTIĆA.

NAŠA STARTNA POSTAVA
FK Tuzla City: Muminović,Morris, Barišić,Ubiparip,(Badara)Mehidić,Nukić,- gornji red,........... Brkić,(Džafić ) Rustemović,Karjašević .Crnkić,(Ramić) Mišić,(Mešinović) , - donji red .

NAŠA STARTNA POSTAVA
FK Tuzla City: Muminović,Morris, Barišić,Ubiparip,(Badara)Mehidić,Nukić,- gornji red,........... Brkić,(Džafić ) Rustemović,Karjašević .Crnkić,(Ramić) Mišić,(Mešinović) , - donji red .

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2021, 17:05, ukupno mijenjano 8 puta.
Utakmica se odvijala tačno kako sam i predviđao i na kraju smo ostvarili sigurnu i zasluženu pobjedu.Da smo realizovali penal u 5 minuti bilo bi na kraju vjerovatno i ubjedljivije (npr možda i 5:1) ali i ovako je to ok.U prvom poluvremenu igra je bila donekle izjednačena i borbena a u drugom poluvremenu je bila potpuna dominacija Cityja i gorkijevci su potpuno zbrisani i nestali sa terena.
Svi igrači su dali svoj doprinos i zaslužuju čestitke.Husref snimio situaciju u prvom poluvremenu i na poluvremenu sa par savjeta i uputstava riješio meč.Sve u svemu bilo je to jedno veoma zabavno popodne a tome su doprinijeli i navijači timova isprativši utakmicu bez incidenata.
Svi igrači su dali svoj doprinos i zaslužuju čestitke.Husref snimio situaciju u prvom poluvremenu i na poluvremenu sa par savjeta i uputstava riješio meč.Sve u svemu bilo je to jedno veoma zabavno popodne a tome su doprinijeli i navijači timova isprativši utakmicu bez incidenata.
Htjeli priznati ili ne ova utakmica je u sjeni dvomeča protiv Željezničara(Iz našeg ugla gledano),iako joj to nimalo ne umanjuje važnost.Puno znači ova igra i pobjeda kao nagovještaj šta naša ekipa može u stvari.Dobro je da smo je arhivirali i da se sada okrenemo prije svega Kupu.Žao mi je da je Karjaš odmah požutio ,ali igrat će akoBogda u Kupu.Obzirom da je Hasanović van stroja to treba očekivati Maksimovića ili Brkića uz Rustemovića.CityCity je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:49Utakmica se odvijala tačno kako sam i predviđao i na kraju smo ostvarili sigurnu i zasluženu pobjedu.Da smo realizovali penal u 5 minuti bilo bi na kraju vjerovatno i ubjedljivije (npr možda i 5:1) ali i ovako je to ok.U prvom poluvremenu igra je bila donekle izjednačena i borbena a u drugom poluvremenu je bila potpuna dominacija Cityja i gorkijevci su potpuno zbrisani i nestali sa terena.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2021, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Što Dofo nije bio ni rezerva?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.