Nije im ofc stranica, mada su znali i za prosle treningeavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:28Je li ovo relevantan profil![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije im ofc stranica, mada su znali i za prosle treningeavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:28Je li ovo relevantan profil![]()
Ne moze ti niko zabraniti da dodjes, ali vjerovatno ce trenirati na glavnom. Ja sam jucer i prekjucer bio na Grbavici i nisam ih vidio da treniraju tako da pretpostavljam da su na glavnom terenu.
Izasle su kvoteMrkiMedo je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:52Ne moze ti niko zabraniti da dodjes, ali vjerovatno ce trenirati na glavnom. Ja sam jucer i prekjucer bio na Grbavici i nisam ih vidio da treniraju tako da pretpostavljam da su na glavnom terenu.
I ne znam za vas, al mene brine sto jos uvijek nema kvoti za derbi
X 3.20. Hvala lijepoPlavamamba je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:09Izasle su kvoteMrkiMedo je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:52Ne moze ti niko zabraniti da dodjes, ali vjerovatno ce trenirati na glavnom. Ja sam jucer i prekjucer bio na Grbavici i nisam ih vidio da treniraju tako da pretpostavljam da su na glavnom terenu.
I ne znam za vas, al mene brine sto jos uvijek nema kvoti za derbi
Mi smo Zeljo i ocekujemo pobjedu! A vi sa tim podanickim razmisljanjem ste za nekog Olimpica u vrh glaveMocMahale444 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:12Boze sacuvaj, nama ce pa sigurno igrati veseli i vi ocekujete pobjedu.
Znaci važi![]()
![]()
E duša draga pravo si simpabalkanika je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:38Mi smo Zeljo i ocekujemo pobjedu! A vi sa tim podanickim razmisljanjem ste za nekog Olimpica u vrh glaveMocMahale444 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:12Boze sacuvaj, nama ce pa sigurno igrati veseli i vi ocekujete pobjedu.
Znaci važi![]()
![]()
![]()
Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu, a nakon obavljenog treninga ekipa je otputovala u hotel Swissotel gdje će boraviti do sutrašnje utakmice.
Nista nije napisao sto se ne zna. Dvojac nije registrovan, jedan kasno registrovan, jedan suspendovan i eto vjerovatno izabran neki golman najspremniji. Za njih 4-5 se znam da ne mogu igrati. Ne treba samo sastav pisati ako je neko gledao ili slicno, ali ovo je vec bilo poznato.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin i 38 gostiju.