Osim toga nam je zajednicko da volimo radodajku naguziti.

Osim toga nam je zajednicko da volimo radodajku naguziti.
elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:07
Bolje deset godina horoz, nego sto godina kokos ( radodajka )
Daj bola, mojne to sebi raditi. Sve ti je jasno kad vidiš ko je vikend proveo na temi
Opasan mali COCKhababb je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:28elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:07
Bolje deset godina horoz, nego sto godina kokos ( radodajka )![]()
Sramota je da se vi kao komsije ovako krvite.Sky9 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:08De horoz malo sjaši s k.urca, postaješ naporan.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:07
A dijareja je to sve upratilaBaader je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:29Daj bola, mojne to sebi raditi. Sve ti je jasno kad vidiš ko je vikend proveo na temikillafrommanilla je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:25A druze jesi umorio, stvarno ti se naprcim majke dosadne pa tacno pod cijenu bana, moze li tako![]()
Lijepi Strah
hababb je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:37Sramota je da se vi kao komsije ovako krvite.Sky9 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:08De horoz malo sjaši s k.urca, postaješ naporan.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:07
Snimio sam ovaj sukob dvojice tuzlaka. Svi koji to zele mogu pogledati video u spojleru.
Slicna situacija kao i s tobom. Brblja po tv-u (forumu) mjesecima, a Sarajevo posjeti jednom u tri mjesecafeniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:33Gdje je Ceric, najavise ga u Sarajevu za vikend. Bit ce da policija ceka cim kroci da ga malo propitaju za Aferu
Oni su sada cerini a cera je njihov. gej populacija je poznata kao miroljubiva sorta. nece da se kace ni sa kim
Izuzev ako se kače jedan na drugog
A nemoj tako. Danas sam bio i necu vjerovatno dok ne bude proslava titul ispred VV.dejavu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:43Slicna situacija kao i s tobom. Brblja po tv-u (forumu) mjesecima, a Sarajevo posjeti jednom u tri mjesecafeniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:33Gdje je Ceric, najavise ga u Sarajevu za vikend. Bit ce da policija ceka cim kroci da ga malo propitaju za Aferu![]()
Nervozan si previše kuravu, baci bombu kakvu kroz prozor, znam da ih imaš u šteku, da sebi dođeš.
feniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:51Poltroni su ljudi koje društvo u najvećem broju slučajeva, ne prihvata. Oni za cilj imaju samo svoju korist, a da bi dobili istu služe se gnusnim načinima – dodvoravaju se svima (posebno nadređenima u poslu), a i onima koje ni ne poznaju.
Trebamo ti i ja sutra zajedno obici Tusanj da vidis da to i jesu stadioni i arene naspram pomenutogSky9 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:00feniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:51Poltroni su ljudi koje društvo u najvećem broju slučajeva, ne prihvata. Oni za cilj imaju samo svoju korist, a da bi dobili istu služe se gnusnim načinima – dodvoravaju se svima (posebno nadređenima u poslu), a i onima koje ni ne poznaju.![]()
Ti to kao meni?
Zna se koliko se "volimo" vi i mi. Kakvo poltroniranje na forumu mrtvom![]()
![]()
![]()
Ali ne mogu ostati ravnodušan kad neko baci dobru foru na račun meni ogavnih klubova sa šugavice i arene plođeni.![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 14 gostiju.