Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jasta cemo
hebo 9 godina.

A dobro ti nisi pravi ja znam da ce ovi drugi potencijalno to raditi akobogda
Kakvih ba 95% to je malo.Hajdeee je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:09Al najveci cirkus svega je sto 95%navijaca Sarajeva simpatise Velez. Evo ja ne znam ni jednog simpatizera ili navijaca Sarajeva da ne simpatise, il cak vrlo cesto i navija da Velez dobije u vecini utakmica nase lige.
Mislim kad bi ti ljudi citali ovu temu, nista im nebi bilo jasno.Jer ovo prosto nije realna slika sa terena.
Inace napisao sam jednom isto ovo samo oštrije 5 puta vremenom sam naucio da je ovo ipak ss forum i da ovi koji to pišu garant ne idu na utakmice uopšte.
Sve u svemu komedija je kako god okreneš.

Daj ba nek neko citira ovog debila sky9, slomi se jadan. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Brukaš se, bez zayebancije i provokacije. Uživaj.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
ala Pitari, ako sutra dobijete od sljedeće noći ćete sanjati treće pretkolo 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Neko sanja trece pretkolo a neko jos uvijek sanja titule
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nekad davno, kad je pokojni zeljo imao svoje navijace, na ovoj temi su se bacale opklade. Sad ovi njihovi clanovi gej pokreta ne smiju ni uci na temu.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ma nemaju vremena,eno ih kod aerodroma, cekaju precjednika.
Nisam u toku, sta je sad?OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:15Bome ne odgadja. Ili ce osposobiti ili 0-3. Opasna je Sabra kada se neko pravi pametan.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Posljednju utakmicu 20. kola Premijer lige BiH odigrat će na Grbavici Željezničar i Sarajevo.
Najveća utakmica bh. fudbala se igra sutra (ponedjeljak) sa početkom od 17:30h, ali prema informacijama do kojih dolazi naš portal pojavili su se problemi zbog kojih bi utakmica mogla doći pod znak pitanja.
Naime, na stadionu Grbavica je došlo do problema kablovima i trenutno nema struje na semaforu, led ekranima i jednom od reflektora.
Ukoliko se stanje ne popravi do sutra, utakmica će vjerovatno biti odgođena ili će termin biti pomjeren.
Podsjetimo da je zbog sličnog problema i današnja utakmica između Slobode i Tuzla Cityja umjesto u večernjem terminu kako je prvobitno planirano, odigrana u dnevnom.
Najveća utakmica bh. fudbala se igra sutra (ponedjeljak) sa početkom od 17:30h, ali prema informacijama do kojih dolazi naš portal pojavili su se problemi zbog kojih bi utakmica mogla doći pod znak pitanja.
Naime, na stadionu Grbavica je došlo do problema kablovima i trenutno nema struje na semaforu, led ekranima i jednom od reflektora.
Ukoliko se stanje ne popravi do sutra, utakmica će vjerovatno biti odgođena ili će termin biti pomjeren.
Podsjetimo da je zbog sličnog problema i današnja utakmica između Slobode i Tuzla Cityja umjesto u večernjem terminu kako je prvobitno planirano, odigrana u dnevnom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Elektroprivreda ne prašta 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sad ce biti pitari prerezali
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️