Pa vas debilizam i primitivizam tesko ko moze prestici.Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:17U pravu si, takvim levatima ne mogu uputiti nijednu rečenicu, a da ih ne uvrijedim, sasvim logično i normalno, po zaslugama. Možeš očekivati i da ću nastaviti tako.
Usput, vaše rezonovanje da vas ne možemo zayebavati jer je Velež loš, a Sarajevo najbolje je![]()
![]()
Majstore vi ste svojim idiotizmima na forumu nacrtali sami sebi metu na čelu, ne može vas Real Madrid izvući![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
- feniksptica
- Kontakt:
Samo ti, pokazatelj ko si ti, koliko je to sto si iz grada nebitno.Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:17U pravu si, takvim levatima ne mogu uputiti nijednu rečenicu, a da ih ne uvrijedim, sasvim logično i normalno, po zaslugama. Možeš očekivati i da ću nastaviti tako.
Usput, vaše rezonovanje da vas ne možemo zayebavati jer je Velež loš, a Sarajevo najbolje je![]()
![]()
Majstore vi ste svojim idiotizmima na forumu nacrtali sami sebi metu na čelu, ne može vas Real Madrid izvući![]()
Naravno da moram uvijek naglasiti razliku u jacini ekipa da se zna ko pokusava sta. Kad vec koristis klaunske izraze, klaune ja sam tvog Velez pratio dok ste bili q od ekipe i dok ste vi navijaci digli ruke od njega ( doduse 6 mjeseci al toliko sam bio u Herc), sam si reko da forum nije pokazatelj nicega, pa zasto da se ne zajebavamo malo. Moje misljenje o Velezu nema veze s ovim forumu ( druga stvar su ovi dezurni navijaci Veleza ovdje )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
100%! I uvijek su ‘najglasniji’ na forumu. Sve je to pocelo onda kad su ih investitori pokupili pa im klub preuzese ljudi otprilike iz istih ovih krajeva kao i spomenuti forumasi, malo cudno?Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Šta kae juče onaj jedan, kao Nadrealisti iz Sarajeva, zayebano je njima ući u mašinu. Pa majstore vi i jeste iz Nadrealista, ali skečevi, po vama ih i jesu snimali![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ajde mozete vi to bolje digitron u ruke pa racunajte ko je iz Sarajeva. Ima nas dosta iz Sarajeva pa se potrudite da izracunate. Mogu da ti kazem samo da vjerovatno si il rodjen u Foci ili Rogatici ili vuces neke korijene kao i vecina sa tvoje tribine tako da pusti se supljedejavu je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:24100%! I uvijek su ‘najglasniji’ na forumu. Sve je to pocelo onda kad su ih investitori pokupili pa im klub preuzese ljudi otprilike iz istih ovih krajeva kao i spomenuti forumasi, malo cudno?Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Šta kae juče onaj jedan, kao Nadrealisti iz Sarajeva, zayebano je njima ući u mašinu. Pa majstore vi i jeste iz Nadrealista, ali skečevi, po vama ih i jesu snimali![]()
![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 01 mar 2021, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam Evander, evo sad sam provjerio 150 lajkova i 9 komentara..ali i pola komentara manijaci?

nasa noc traje danima
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nema to veze sa tim, nego sa jadnom politikom ovog portala, koji se srozava na ovako niske grane. Je li djeca neka im uredjuju ovo?
Ali najbitnije pitanje danas, da li ima neporazenih jos.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
!?!?!?!??!?!
Jesi li ozbiljan drug ? !?

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Pa vi ste bili zainteresovani dok nije lupio cifru, pisalo je to par vasih.
Forzza Velez
- Osttribine
- Kontakt:
Pa da karikiram, to bi bilo kao da ja hodam pješke, a ismijavam tebe koji imaš golfa 7 pa kao zašto ne voziš FerariBaader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:17U pravu si, takvim levatima ne mogu uputiti nijednu rečenicu, a da ih ne uvrijedim, sasvim logično i normalno, po zaslugama. Možeš očekivati i da ću nastaviti tako.
![]()

P.S. sa Koševskog brda sam iz Sarajeva (prijeratni stanovnik

Sretan 1.Mart Dan Nezavisnosti BiH

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Razlika je zelja forumasa i zelja uprave. Sa ovim likom se nije pregovaralo i nije skuplji od Mesanovica sigurno.
Nego odakle si Rogatica ili Foca?dejavu je napisao/la: ↑01 mar 2021, 11:24100%! I uvijek su ‘najglasniji’ na forumu. Sve je to pocelo onda kad su ih investitori pokupili pa im klub preuzese ljudi otprilike iz istih ovih krajeva kao i spomenuti forumasi, malo cudno?Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
![]()
-
- Kontakt:
Pa sigurno da nije skuplji, nisam ni rekao da jeste ali vjerovatno ne vrijedi toliko koliko je trazio. Sa nama se dogovorio i onda su zvali naknadno da traze vise para i to je to.zagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 12:06Razlika je zelja forumasa i zelja uprave. Sa ovim likom se nije pregovaralo i nije skuplji od Mesanovica sigurno.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 mar 2021, 12:01Pa vi ste bili zainteresovani dok nije lupio cifru, pisalo je to par vasih.
Forzza Velez
Pojma nemam al po meni prosjek od igraca nista vise.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 mar 2021, 12:08Pa sigurno da nije skuplji, nisam ni rekao da jeste ali vjerovatno ne vrijedi toliko koliko je trazio. Sa nama se dogovorio i onda su zvali naknadno da traze vise para i to je to.zagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 12:06Razlika je zelja forumasa i zelja uprave. Sa ovim likom se nije pregovaralo i nije skuplji od Mesanovica sigurno.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 mar 2021, 12:01
Pa vi ste bili zainteresovani dok nije lupio cifru, pisalo je to par vasih.