FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zanimljiv je bio posljednji derby sto se tice taktike. Pocetak utakmice i citavo prvo poluvrijeme smo dominirali zabili na vrijeme, onda smo malo stali u blok i stvorili još 3 100 % šanse i cinilo se da im ne odgovara kad moraju napasti pošto su spori nazad i bas smo imali prilika iz kontre. I onda drugo opet smo se malo zatvorili logicno al nije bilo dobro 2 pol, bili smo ranjivi kroz sredinu, nismo uspjeli igrati na kontre i zavrsi 1:1 .
Vidjecemo kako ce Vinko danas postaviti, da li ce ici da preuzme igru i napadne ili malo povucenije pa na kontre.
Vidjecemo kako ce Vinko danas postaviti, da li ce ici da preuzme igru i napadne ili malo povucenije pa na kontre.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo se nemojte zatvarat hljeba vam.
Napast gamad pa im uvalit 7 komada ionako su rang pofalickog
Napast gamad pa im uvalit 7 komada ionako su rang pofalickog
- Kockoglavi
- Kontakt:
Treba im **** mater definitivno.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bordo sedmica u 15h
2.5 sata prije tekme
Nadam se da ce ovo ostati praksa, jer onako kad je sat prije tekme ako ne gledas kuci ne stignes pogledat.

2.5 sata prije tekme
Nadam se da ce ovo ostati praksa, jer onako kad je sat prije tekme ako ne gledas kuci ne stignes pogledat.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U okviru 20. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Sarajevo će odmjeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Željezničara, na stadionu Grbavica.
Riječ je o duelu između prvoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. Sarajevo je na prvoj poziciji, dok je Željezničar treći sa devet bodova manje u odnosu na Bordo ekipu. Ove dvije ekipe svoje posljednje službene utakmice odigrale su prije gotovo 80 dana.
Posljednji susret između Sarajeva i Željezničara odigran je u novembru prošle godine, a završen je rezultatom 1:1. Do sada ove dvije ekipe su odigrale 141 susret, Sarajevo je slavilo u 42 navrata, dok Željezničar ima tri pobjede više, preostala 54 susreta završena su bez pobjednika.
Utakmica na Grbavici počinje u 17:30, a glavni arbitar susreta je Irfan Peljto.
HAJDEEE!
Riječ je o duelu između prvoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. Sarajevo je na prvoj poziciji, dok je Željezničar treći sa devet bodova manje u odnosu na Bordo ekipu. Ove dvije ekipe svoje posljednje službene utakmice odigrale su prije gotovo 80 dana.
Posljednji susret između Sarajeva i Željezničara odigran je u novembru prošle godine, a završen je rezultatom 1:1. Do sada ove dvije ekipe su odigrale 141 susret, Sarajevo je slavilo u 42 navrata, dok Željezničar ima tri pobjede više, preostala 54 susreta završena su bez pobjednika.
Utakmica na Grbavici počinje u 17:30, a glavni arbitar susreta je Irfan Peljto.
HAJDEEE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Average odds: 1 - 2.64 | X - 3.00 | 2 - 2.58
Preokret
Preokret
This time next year, we'll be millionaires!
- Osttribine
- Kontakt:
Idemo odigrati miroljubivih i zašto ne, poželjnih 0:0
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi...

Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi...
- AlainProst
- Kontakt:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
..a papak s juga uvijek plakat će, jer je bordo SARAJ'VO

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Combattente
- Kontakt:
Ako već neće kablovi, onda im mi skidamo mrak sa očiju.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
𝕵𝖀𝖁𝕰 𝕯𝕬𝕴 𝕹𝕺𝕹 𝕸𝕺𝕷𝕷𝕬𝕽𝕰 𝕸𝕬𝕴!
Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
Da je kako prespavat jos ovo malo manje od 7 sati, pa se probudit taman kad zavrsi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sta je ovo na ss portalu.. kao da nije derbi