FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo se danas odigralo tako da se utakmica izgubi, jer ko ce normalan staviti Salihovica u ekipu kad i ptice na grani znaju da je lik za kantonalne druge lige, sumnjivo je takodje neigranje nekoliko igraca, pripremas jednu ekipu a drugu izvedes ocigledno jacem protivniku...ovog SD otjerati, drzis u klubu igrace koji nisu ni za kantonalne lige i placas ih a ne dovodes stopera i napadaca, to nije vise amaterizam, to je debilizam....previse Secer vjeruje tom liku koji je izgleda inkognito u klubu, lik se ne pojavljuje nigdje....
P.S. Podrska Gradi i ogracima.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 28 feb 2021, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Smrdi mu priča pravo, u jednom intervjuu kad je pričao o Gradi, zvučalo je kao da njega krivi za svaki neuspjeh.Skver je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:09Ovo se danas odigralo tako da se utakmica izgubi, jer ko ce normalan staviti Salihovica u ekipu kad i ptice na grani znaju da je lik za kantonalne druge lige, sumnjivo je takodje neigranje nekoliko igraca, pripremas jednu ekipu a drugu izvedes ocigledno jacem protivniku...ovog SD otjerati, drzis u klubu igrace koji nisu ni za kantonalne lige i placas ih a ne dovodes stopera i napadaca, to nije vise amaterizam, to je debilizam....previse Secer vjeruje tom liku koji je izgleda inkognito u klubu, lik se ne pojavljuje nigdje....
I sad ovo nedovođenje adekvatnih pojačanja upućuje na to da bi ga se želio riješiti. Vjerovatno ima nekoga koga bi ubacio. Mnogi bi treneri dali ostavku u ovaakvoj situaciji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Danasnju utakmicu jos veceras zaboraviti, od sutra se spremati najozbiljnije za Olimpik na Kosevu, trebali bi svi igraci biti spremni
, utakmica se ne smije izgubiti od direktnog konkurenta za opstanak.....od pocetka staviti Osmica, Resica, Markovica, Alica, neko rove po Kosevu....

🔴⚫️
olimpik nam tradicionalno ne odgovara. Bit ću iznenađen ako i bod osvojimo.Skver je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:28Danasnju utakmicu jos veceras zaboraviti, od sutra se spremati najozbiljnije za Olimpik na Kosevu, trebali bi svi igraci biti spremni, utakmica se ne smije izgubiti od direktnog konkurenta za opstanak.....od pocetka staviti Osmica, Resica, Markovica, Alica, neko rove po Kosevu....
Nameće se meč protiv vel. na Tušnju kao vrlo bitan.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Politika je odradila konacni rezultat.kome god bilo krivo
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
A u trećem meču pobjedit će kome pobjeda bude potrebnija.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Kontradiktoran ti post prvo pišeš odigrali da se utakmica izgubi i ko će normalan staviti saleta u ekipu pa onda podrška igračima i Gradi.Skver je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:09Ovo se danas odigralo tako da se utakmica izgubi, jer ko ce normalan staviti Salihovica u ekipu kad i ptice na grani znaju da je lik za kantonalne druge lige, sumnjivo je takodje neigranje nekoliko igraca, pripremas jednu ekipu a drugu izvedes ocigledno jacem protivniku...ovog SD otjerati, drzis u klubu igrace koji nisu ni za kantonalne lige i placas ih a ne dovodes stopera i napadaca, to nije vise amaterizam, to je debilizam....previse Secer vjeruje tom liku koji je izgleda inkognito u klubu, lik se ne pojavljuje nigdje....
Podrška igračima ali Gradi nikako kad god saleta uvede da igra. Bolje je igrati s igračem manje nego imati saleta u ekipi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nakon današnje predstave protiv TC, mislim da se stvorila malo jasnija slika o našim mogućnostima u ovoj sezoni sa ovim kadrom. Iskreno, protiv Olimpika bi bolio vidjeti ovakav sastav:
‐----------------- Golub ------------------
Bega --- Jusic --- Avdic --- Islamovic
--------- Kurtalic -- Markovic ------
Sevkija(Osmic) -- Fedor -- Sasa
--------------- Dzenis ---------
S obzirom da Kenin ima 2 utakmice suspenzije i s nadom da ce se Amar vratiti slijedecu utakmicu, ovo je najbolje u odbrani sto imamo. Sto se tice samog veznog reda, Kurtalic jako solidan u ulozi destruktivca, ali s njim u paru mislim da bi Markovic bio dobar. Kolko sam vidio na pripremnim, vidi se da ima iskustva igranja u jacim ligama i ima brzi prenos lopte. Ispred ove dvojice, volio bih vidjeti Fedora kao playmakera (ako se neko sjeca sezone kad je igro u Zvijezdi 09, na Tusnju je momak igrao sam protiv nas i eventualna uloga na terenu gdje je malo slobodniji po mom misljenju bi mu vise lezala od ove sad sto igra). Na krilima Sevkija i Sasa. Sevkija ispred osmica iz jednog jedinog razloga sto mislim da je u ovom trenutku spreminiji od Osmica, a momak nije los vidi se da zna a ko je pratio prosle sezone mogo je vidjeti i pratiti njegove igre u Celiku i Pazaru. I u vrhu napada Dzenis, trenutno bez konkurencije za startnu postavu.
Said po ovome danas prikazanome je za klupe te da u 70 minuti udje kao supersub. Miskovic nije los, ali mu treba ocigledno vremena da udje u formu i privikne se na ligu. Abid nista nije pokazo. Alic jos uvijek veoma mlad igrac, ali za zadnjih 20ak minuta moze proci.
Ostali tanko iskreno, po meni ovo je trenutno nasih najboljih 11.
Forza Libertá !
S obzirom da Kenin ima 2 utakmice suspenzije i s nadom da ce se Amar vratiti slijedecu utakmicu, ovo je najbolje u odbrani sto imamo. Sto se tice samog veznog reda, Kurtalic jako solidan u ulozi destruktivca, ali s njim u paru mislim da bi Markovic bio dobar. Kolko sam vidio na pripremnim, vidi se da ima iskustva igranja u jacim ligama i ima brzi prenos lopte. Ispred ove dvojice, volio bih vidjeti Fedora kao playmakera (ako se neko sjeca sezone kad je igro u Zvijezdi 09, na Tusnju je momak igrao sam protiv nas i eventualna uloga na terenu gdje je malo slobodniji po mom misljenju bi mu vise lezala od ove sad sto igra). Na krilima Sevkija i Sasa. Sevkija ispred osmica iz jednog jedinog razloga sto mislim da je u ovom trenutku spreminiji od Osmica, a momak nije los vidi se da zna a ko je pratio prosle sezone mogo je vidjeti i pratiti njegove igre u Celiku i Pazaru. I u vrhu napada Dzenis, trenutno bez konkurencije za startnu postavu.
Said po ovome danas prikazanome je za klupe te da u 70 minuti udje kao supersub. Miskovic nije los, ali mu treba ocigledno vremena da udje u formu i privikne se na ligu. Abid nista nije pokazo. Alic jos uvijek veoma mlad igrac, ali za zadnjih 20ak minuta moze proci.
Forza Libertá !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Ko još može igrati desnog beka u ekipi, oba povrijeđena...sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:32Kontradiktoran ti post prvo pišeš odigrali da se utakmica izgubi i ko će normalan staviti saleta u ekipu pa onda podrška igračima i Gradi.Skver je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:09Ovo se danas odigralo tako da se utakmica izgubi, jer ko ce normalan staviti Salihovica u ekipu kad i ptice na grani znaju da je lik za kantonalne druge lige, sumnjivo je takodje neigranje nekoliko igraca, pripremas jednu ekipu a drugu izvedes ocigledno jacem protivniku...ovog SD otjerati, drzis u klubu igrace koji nisu ni za kantonalne lige i placas ih a ne dovodes stopera i napadaca, to nije vise amaterizam, to je debilizam....previse Secer vjeruje tom liku koji je izgleda inkognito u klubu, lik se ne pojavljuje nigdje....
Podrška igračima ali Gradi nikako kad god saleta uvede da igra. Bolje je igrati s igračem manje nego imati saleta u ekipi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bilo ko samo ne sale, svi su bolji od njega. Ali evo recimo Resic. I ne mora se uvijek igrati 4-2-3-1 formacija.Sky9 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 00:16Ko još može igrati desnog beka u ekipi, oba povrijeđena...sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:32Kontradiktoran ti post prvo pišeš odigrali da se utakmica izgubi i ko će normalan staviti saleta u ekipu pa onda podrška igračima i Gradi.Skver je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:09Ovo se danas odigralo tako da se utakmica izgubi, jer ko ce normalan staviti Salihovica u ekipu kad i ptice na grani znaju da je lik za kantonalne druge lige, sumnjivo je takodje neigranje nekoliko igraca, pripremas jednu ekipu a drugu izvedes ocigledno jacem protivniku...ovog SD otjerati, drzis u klubu igrace koji nisu ni za kantonalne lige i placas ih a ne dovodes stopera i napadaca, to nije vise amaterizam, to je debilizam....previse Secer vjeruje tom liku koji je izgleda inkognito u klubu, lik se ne pojavljuje nigdje....
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Tako nekako i ja vidim situaciju s igracima, samo tesko da ce Saida ostaviti na klupi izuzev povrede, a valjda je jos uvijek rovit.WestSideTz je napisao/la: ↑01 mar 2021, 00:07Nakon današnje predstave protiv TC, mislim da se stvorila malo jasnija slika o našim mogućnostima u ovoj sezoni sa ovim kadrom. Iskreno, protiv Olimpika bi bolio vidjeti ovakav sastav:
Forza Libertá !
U 2. poluvremenu Miskovic moze uci umjesto Fedora, Said umjesto Sase, a Osmic umjesto Sevkije.
Mozda cak i Ristica pokusati od prve minute i nafurati ga da je prijateljska utakmica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sretan vam Dan Nezavisnosti RBiH.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
A mozda se nazire i svjetlo na kraju tunela (osim ako to nije voz), samo da se ostane u ligi i navijaci vrate na stadione. 
Strpljen spasen.
Sretan Dan Nezavisnosti BiH sugradjani moji.

Strpljen spasen.
Sretan Dan Nezavisnosti BiH sugradjani moji.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sretan praznik svima koji našu jednu jedinu BiH osjećaju svojom zemljom 

Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Svim Slobodasima i svim gradjanim BiH sretan Dan nezavisnosti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Predsjednik Buljoni je morao reagovati i dati nalog za stopera. Malo se zaigrao pohvalama na svoj racun. To ti je ono isto kada prvi put kockas pa dobijes, a onda mislis da mozes od toga zivjeti.
Znaci predsjednik Buljoni snosi najvecu krivicu ako se nadjemo u neobranom grozdju.
Znaci predsjednik Buljoni snosi najvecu krivicu ako se nadjemo u neobranom grozdju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa neko ti sapne na uho da stavis najboljeg igraca da igra beka, niko normalan nece ici protiv sebe i koristiti usluge najveceg antitalenta tuzlanskog bazena....jedino ako trener tim potezom kaze upravi i SD trazili ste, evo gledajte ga lafcine....sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:32Kontradiktoran ti post prvo pišeš odigrali da se utakmica izgubi i ko će normalan staviti saleta u ekipu pa onda podrška igračima i Gradi.Skver je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:09Ovo se danas odigralo tako da se utakmica izgubi, jer ko ce normalan staviti Salihovica u ekipu kad i ptice na grani znaju da je lik za kantonalne druge lige, sumnjivo je takodje neigranje nekoliko igraca, pripremas jednu ekipu a drugu izvedes ocigledno jacem protivniku...ovog SD otjerati, drzis u klubu igrace koji nisu ni za kantonalne lige i placas ih a ne dovodes stopera i napadaca, to nije vise amaterizam, to je debilizam....previse Secer vjeruje tom liku koji je izgleda inkognito u klubu, lik se ne pojavljuje nigdje....
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.