Ja bi sad da krenem iz Mostara za Grbavicu napravio taktiku da 0:3 bude jbt
Derby je to drug i da jedna ekipa sa kadetima izadje nista se ne zna...killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:30Ako vas ovakav Zeljeznicar dobije, Vinko Marinovic je najveca ubleha na dunjaluku
Epic formulacija.
Bukvalno.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:31Da neki naš igrač ima problem sa Vinkom, naslov bi glasio: RASPAD U SVLAČIONICI SARAJEVA PRED DERBI
Provjereno nije istina 100%.
Nego sta je
Ma to su cisti izgovori kada se sagledaju ovakvi rosteri i razlika u kvaliteti. Ovo se napadne i izgaza u 30 minuta al bukvalnoVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:32Derby je to drug i da jedna ekipa sa kadetima izadje nista se ne zna...killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:30Ako vas ovakav Zeljeznicar dobije, Vinko Marinovic je najveca ubleha na dunjaluku
Fudbalski specifikum...
Slazem se.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:51Ma to su cisti izgovori kada se sagledaju ovakvi rosteri i razlika u kvaliteti. Ovo se napadne i izgaza u 30 minuta al bukvalnoVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:32Derby je to drug i da jedna ekipa sa kadetima izadje nista se ne zna...killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:30Ako vas ovakav Zeljeznicar dobije, Vinko Marinovic je najveca ubleha na dunjaluku
Fudbalski specifikum...
da ce te ga ili da cete ga?mirza_it je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:18Eno Amar kaze koliko ste mu Lutvu isprepadali da ce te ga pojest kaze da od sad ce vas i on karat a naj vise ce karat onu sa kojom spavam (citaj onaj koj te rodio)AlainProst je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:11mora da si gladan
nisi mi sav svoj
8 godina nema titule
bar isto toliko mjeseci nema plate
ne moze kokuz omalovazavati bogatasa
bogati se smiju kokuzima
a onu sa kojom spavas smatramo Lutvinom trebom![]()
nemaju oni za kifleVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:25Hvala drug,ma to se nesto pricalo da je haman doslo do fizičkog obračuna....AlainProst je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:13trazio pare
bio je otisao, pa se kao vratio jer je bilo bla bla Azija, moze ne moze, ammaw bi kao lovu za njega, a on bi da ide free of charge
kokuzluk je vrlo zajebana boles` i nagriza gladne iz doline dugova
duznici se glodju medjusobno
Sad koliko je istine tu pitanje je...
Evo i ss.ba potvrdi da ne igra...
Realno drug ni ti ne vjerujes u ovo sto si napisao cuj 0-3 u derbiju u 30 tom minutu. Znas kako se Velez proveo protiv njih prvu tekmu ipak Stilic,Zec,Alispahic kad hoce su za nasu ligu vise nego dobri da bi se ovo pisaloVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:32Derby je to drug i da jedna ekipa sa kadetima izadje nista se ne zna...killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:30Ako vas ovakav Zeljeznicar dobije, Vinko Marinovic je najveca ubleha na dunjaluku
Fudbalski specifikum...
Ma nije debakl...Miljacka je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:53Slazem se.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:51Ma to su cisti izgovori kada se sagledaju ovakvi rosteri i razlika u kvaliteti. Ovo se napadne i izgaza u 30 minuta al bukvalno![]()
Da ima publike mozda se i ne bih slozio zbog ambijenta i svega ostalog sto publika nosi sa sobom. Ali ovako, na praznom stadionu, sve osim pobjede (kakve god) je debakl.
Da Željo igra istim nabojem protiv vas svaku utakmicu kao protiv nas ne bi ih nikad dobili.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:51Ma to su cisti izgovori kada se sagledaju ovakvi rosteri i razlika u kvaliteti. Ovo se napadne i izgaza u 30 minuta al bukvalnoVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:32Derby je to drug i da jedna ekipa sa kadetima izadje nista se ne zna...killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:30Ako vas ovakav Zeljeznicar dobije, Vinko Marinovic je najveca ubleha na dunjaluku
Fudbalski specifikum...
Trenutno korisnika/ca: fks74, Hrammm1921, JavierBosnia, Lavcina, mamonelafo, Rule_hz i 47 gostiju.