FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 mar 2021, 14:33

ma opasnu oni igru igraju , ne znaju kako se stvari u sportu zacas okrenu, pogotv kad je u pitanju Sloboda i nasa sreca.
Sloboda je sa ovom upravom imala srece kao sto nije nikad imala u ovih 100 godina postojanja. Prvo korona pa prekid lige, a ispali bi ko iz autobusa te godine da se nastavilo, pa onda kad se krenulo ne pamtim kad je Sloboda dala vise nekih sretnih i frljavih golova nego sad, pa nafaka sa povredama i kartonima, gdje hvala bogu haman pa citav prvi dio sezone nismo imali nekih pehova, pa da potrefis sa pojacanjima. Nikad nam se nije sve slozilo do sad ovako.

eh sad ne mozes ti u sportu vjecito da se uzdas u to da ces da imas srece, da nece biti povreda, gresaka, nekih ispada, pogotov ako si baksuzan kao Sloboda.
tog sam se i bojao za ovu polusezonu i haman da je krenulo i ranije nego ocekivano, dosta rovitih igraca, pojacanja koja ocigledno nisu taj nivo, povrede, greske . Sve je to sastavni dio sporta i moras racunati da ce se pocet desavati, a mi se nismo spremili

a sto se tice Grade, njemu je najpametnije da napusti sve ovo ako ikako moze, ukoliko protiv Olimpika ili Veleza ne osvoji makar 2 boda. ovi ljudi nemaju obraza, poturit ce njega kao glavnog krivca za sve. Kako nije selektirao ekipu, kako nije spremio, standardni oni izgovori. Iako svi znamo da se on tu nista ne pita. I cini mi se da se vec polako sprema Grado kao zrtveno janje ako stvari krenu naopako. Jer ovom SD-u Sloboda ne znaci nista, on ce 10 Grada i Rageta zrtvovat za svoje talove, a uprava se svakako vodi pravcem i devizom OKK "nije sramota ni ispast ni ugasit se", i onako prave OKK od kluba.

mislim nadati se da momci opet odigraju iznad svojih kapaciteta, i iznenade Olimpik, jer su jedna karakterna skupina igraca, nisu picke. Kvaliteta mozda nemaju ali imaju obraz i to se vidi i zbog toga , kao i dobrog vodjenja, nekad su spremni i odigrati daleko iznad svojih realnih mogucnosti.

ali mislim da igraci i trener imaju samo simbolicnu i deklarativnu podrsku uprave. U praksi su oni prvi krivci i zrtvena janjad ako krene sta lose, jer ovi ce svoju kozu spasavati posto po to.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 15:09

Uvijek sam cijenio tvoje mišljenje @ultrasstyle_tz, međutim ti si druže izgubio sav kredibilitet slijepo braneći bundoglavog, zbog nekih ličnih (vjerovatno poslovnih) interesa. Što ne kažeš da nas je taj čovjek gotovo uništio!

Ovo što si napisao, napisao si tendenciozno :!: Nije uprava zlatna, ali po mom mišljenju je najbolja poslijeratna. Jedino što se mogu složiti je za ovog SD. Tip je u najmanju ruku sumnjiv.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 mar 2021, 15:25

Poslije će opet svi drugi bit krivi kad ispadnemo, a sami smo se namjestili drugi put. :kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 15:29

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:09
Uvijek sam cijenio tvoje mišljenje @ultrasstyle_tz, međutim ti si druže izgubio sav kredibilitet slijepo braneći bundoglavog, zbog nekih ličnih (vjerovatno poslovnih) interesa. Što ne kažeš da nas je taj čovjek gotovo uništio!

Ovo što si napisao, napisao si tendenciozno :!: Nije uprava zlatna, ali po mom mišljenju je najbolja poslijeratna. Jedino što se mogu složiti je za ovog SD. Tip je u najmanju ruku sumnjiv.
Ova uprava je isto kao "muhabet sa Razom". Vise da umiri javnost nego sto ima kapacitet. Malo mi Buljoni glOp ispade, ko studentica rudarstva iz Rahica, pa pomisli kako slucajno nece zatrudniti ako joj udje. E bas kada ne vjerujes, obicno to ti se desi. Kako Buljoni garantuje da necemo ispasti bez stopera i napadaca? Jos garantuje da kupuje 10 najboljih i najskupljih igraca PL za dvije godine. Da Buljonija malo nije prenijelo? Nije imao kriticara, pa zato?
Ja molim Boga da nas vile pronosaju kao u prvom dijelu. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 15:35

Probisvjet je napisao/la:
01 mar 2021, 15:29
Sky9 je napisao/la:

Ova uprava je isto kao "muhabet sa Razom". Vise da umiri javnost nego sto ima kapacitet. Malo mi Buljoni glOp ispade, ko studentica rudarstva iz Rahica, pa pomisli kako slucajno nece zatrudniti ako joj udje. E bas kada ne vjerujes, obicno to ti se desi. Kako Buljoni garantuje da necemo ispasti bez stopera i napadaca? Jos garantuje da kupuje 10 najboljih i najskupljih igraca PL za dvije godine. Da Buljonija malo nije prenijelo? Nije imao kriticara, pa zato?
Probisvijet, ne volim ni ja ovo stranačke orgije u svim porama društva, ali konkretno Šećer radi u interesu kluba, a ne protiv. Dobar je tip, nemoj zajebavat'.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 15:37

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:31
Mi smo najviše krivi za ispadanje 2012. godine, tu nema dileme.

Mrtvi seljo i vehlež su napravili izbor i odlučili se da nas izbace a ostave četničko trebinje i ustašku gabelu u ligi, jer doslovno su mogli birati. I to je OK. Zato ih i mrzimo. :bih:
Vidis isto se moze desiti i ove godine, jer ovi ispod imaju prefriganije i sa vise para predsjednike nego sto ima nas Buljoni. Zato se nismo smjeli dovesti u ovu situaciju. Mislim da ipak mi imamo neki dogovor sa Azmirom zbog kojeg smo mirni i sa Saletom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 15:40

01 mar 2021, 15:37
Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:31
Mi smo najviše krivi za ispadanje 2012. godine, tu nema dileme.

Mrtvi seljo i vehlež su napravili izbor i odlučili se da nas izbace a ostave četničko trebinje i ustašku gabelu u ligi, jer doslovno su mogli birati. I to je OK. Zato ih i mrzimo. :bih:
Vidis isto se moze desiti i ove godine, jer ovi ispod imaju prefriganije i sa vise para predsjednike nego sto ima nas Buljoni. Zato se nismo smjeli dovesti u ovu situaciju. Mislim da ipak mi imamo neki dogovor sa Azmirom zbog kojeg smo mirni i sa Saletom.
:D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 mar 2021, 15:41

Sky9 je napisao/la:

ovi mozda najbolje pricaju od svih uprava, ali vrijeme ce pokazati.
smijesno je njih staviti u istu recenicu sa Azmirom, a kamo li porediti, ako pricamo o najboljim upravama. Ili nekim ljudima iz vremena rahmetli Mustafe Hukica.
a ja pricam argumentovano, koliko god se nekom to nesvidjalo. Ovim kad bi dosla na naplatu jedna tuzba u rangu onih koje je rijesio Senad (kostic, mehidic, fatic, arkada, Fuad Barakovic, mahir karic itd) oni bi samo mogli ugasit klub.
klub X nije posljedica necijeg loseg rada, ne shvatate vi to izgleda. Nije to posljedica sto se neko posvadjao sa savezom, nego je to uzrok. Mi smo bili predvidjeni za ispadanje kad je Azmir otisao jer su svi mislili to je to od Slobode, nema to ko vise preuzet hajmo ih povalit. Pa jedna tuzba neosnovana, druga itd. Pa licenciranje. I imao si dva izbora , ko sto je Azmir govorio "mozemo ili ruke nizase pa da nas tuku ili mozemo boriti". Ovi su izabrali da se bore pa su postali klub X, pa su postali neprijatelji saveza jer su sjebali mnoge talove. NH je uzeo pare da Sloboda ispadne i nama je bilo ispast, medjutim ljudi to nisu dozvolili. Kako i odakle su nasli pola miliona to oni znaju. samo sto to nisu znali lijepo upakovat i servirat
I hvala im je sto sad ljudi tako pisu gotv nas unistili. to ti je istina oko kluba X koliko god se tebi nesvidjala. Bujrum iznesi drugu teoriju.

pa i ova uprava ti je sama rekla da samo iz tog perioda nema nekog znacajnog duga, neko neke sitnice. I ja se ne vodim misljenjem mase, ja znam da raja kod nas ne voli Senada Macka, i najklase jer rec jest **** ga tam. Ali ja od tog nemam nista, u svakom momentu pisem onako kako jest i kako je bilo , i za Azmira, i za Senada i za ove, i za one cirkusante sto su bili prije njih. Meni se vizija OKK ne svidja, i to je moje pravo da mi se ne svidja. Kome se svidja bujrum nek prati, ja nikad nikom nisam rekao nemoj ic u Mejdan gledat OKK. Idi brate ako ti se svdija to, ako mislis da je to put. Tako i za Tusanj.

i ovo je kljucno sto je @Probisvijet napisao, zato sam i miran. Ljudi dok je Azmira mi ispast necemo. Nace on nama 3 boda, ako mu budu opet trebala od nas u jednokruznom

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 mar 2021, 15:42

ako se izgubi od Olimpika bit ce borba za goli zivot do kraja sezone bod je okej, ako cemo dobiti Velež kuci ma da ce to ici teško jer njima treba za Evropu.. Grado ako postavi defanzivu protiv Olimpika nek sam podnese ostavku.. **** mu bunker više citavu sezonu igramo neki bunker previše se povucemo i cekamo samo da nam daju koliko kome treba.. Olimpik napasti od prve minute jer i Slavko ne smije ici na bod tu utakmicu jer i njima gori pod nogama a i vrijeme je da se slavi na Koševu u ligi pa makar to bio i Olimpik..

Sretan Dan Nezavisnosti svim gradjanima RBIH !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 15:44

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:35
01 mar 2021, 15:29
Sky9 je napisao/la:

Probisvijet, ne volim ni ja ovo stranačke orgije u svim porama društva, ali konkretno Šećer radi u interesu kluba, a ne protiv. Dobar je tip, nemoj zajebavat'.
Ne kazem ja da je los kao covjek, osim sto laze (kupovina najboljih i najskupljih igraca PL) ali malo ga je prenjela karta i sreca. Sta ako Buljonija krene losa karta, pa nam se omakne? Jos jednog stopera i napadaca je morao nabaviti.
Ma meni je pun k... lazi sipova, NJUO, Bundoglava, Huaweya Koze, pa evo i Buljoni me razocara sa lazima bez pokrica i sa svojim sportskim direktorom.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 mar 2021, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 15:45

samirr je napisao/la:
01 mar 2021, 15:42
ako se izgubi od Olimpika bit ce borba za goli zivot do kraja sezone bod je okej, ako cemo dobiti Velež kuci ma da ce to ici teško jer njima treba za Evropu.. Grado ako postavi defanzivu protiv Olimpika nek sam podnese ostavku.. **** mu bunker više citavu sezonu igramo neki bunker previše se povucemo i cekamo samo da nam daju koliko kome treba.. Olimpik napasti od prve minute jer i Slavko ne smije ici na bod tu utakmicu jer i njima gori pod nogama a i vrijeme je da se slavi na Koševu u ligi pa makar to bio i Olimpik..

Samirre :salut: :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 mar 2021, 15:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:
01 mar 2021, 15:41
Ljudi dok je Azmira mi ispast necemo. Nace on nama 3 boda, ako mu budu opet trebala od nas u jednokruznom
Trebat ce mu sigurno bodovi u jednokruznom samo ne kontam od koga nam moze naci bodove jer ovima iznad nas svi se bore za evropu ovi ispod nas za opstanak tako da ne vidim od koga bi mogao naci jer nece ti niko pustiti bodove a da on zbog toga ispadne ili ne izbori Evropu.. Pogledaj malo bolje tabelu i bit ce ti jasno da nam niko nista nece pokloniti..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 mar 2021, 15:51

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:45
samirr je napisao/la:
01 mar 2021, 15:42

Samirre :salut: :bih:
:bih: :bih:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 mar 2021, 15:51

samirr je napisao/la:
01 mar 2021, 15:48
01 mar 2021, 15:41
Ljudi dok je Azmira mi ispast necemo. Nace on nama 3 boda, ako mu budu opet trebala od nas u jednokruznom
Trebat ce mu sigurno bodovi u jednokruznom samo ne kontam od koga nam moze naci bodove jer ovima iznad nas svi se bore za evropu ovi ispod nas za opstanak tako da ne vidim od koga bi mogao naci jer nece ti niko pustiti bodove a da on zbog toga ispadne ili ne izbori Evropu.. Pogledaj malo bolje tabelu i bit ce ti jasno da nam niko nista nece pokloniti..
ma otpast ce neko za par kola, mozda Siroki ili Velez nece moc ni gor ni dol, a i jedni i drugi em vole pare em im trebaju

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 15:53

@ultrasstyle_tz, bio si ti itekakva opozicija Azmiru, posebno nakon jednog događaja, a ti znaš koji je to događaj u pitanju :!:

Senad je išao putem kockoglavog šabovića, a to je put ispadanja iz lige. Hvala mu pa ode na vrijeme.

Čovjek slaže prije nego otvori usta. Njega braniti je zločin.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 mar 2021, 15:58

pa jesam jer nije bilo uredu ni malo, i kao sto rekoh ja kazem kako mislim u tom momentu, i sta znam.

medjutim kad pogledas vrijeme koje je proslo, gdje smo sad i u kojem pravcu idemo sve sto se njemu zamjerilo je smijesno. Jos kad saznas i sta se covjeku radilo, ja bih nas ugasio na njegovom mjestu da sam bio
uvjeris se da neko voli Slobodu, i sad sto je vise voli treba vise testirati tu njegovu ljubav

na kraju dodjosmo do toga da je covjek na dobrom putu da realizuje ono sto je govorio: jedan glavni klub i drugi filijala gdje ce igraci ici na kaljenje i posudbu. Samo haman obrnutim redoslijedom i malo zaobilaznim putem.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 16:02

OK, za to što si napisao se slažem, a sam Azmir kaže:
"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš, otac rahmetli je navijao za Slobodu. To je klub koji volim, kojem sam poklonio mnogo, kako ljubavi tako i energije. Ne znam koliko će to ljudi prepoznati, ali nije ni bitno. Meni je bitno da sam kao čovjek u trenutku kada je Slobodi bilo potrebno, a ja imao mogućnost, pomogao. Mislim da i danas ono što Sloboda jeste u jednu ruku vuče onaj moj period jer sam digao visoko ljestvicu i bilo bi nerealno da svi koji vode brigu o Slobodi sada je spuštaju. Mislim da ovi novi momci koji su došli na čelo kluba rade prave stvari."
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 mar 2021, 16:04

01 mar 2021, 15:58
pa jesam jer nije bilo uredu ni malo, i kao sto rekoh ja kazem kako mislim u tom momentu, i sta znam.

medjutim kad pogledas vrijeme koje je proslo, gdje smo sad i u kojem pravcu idemo sve sto se njemu zamjerilo je smijesno. Jos kad saznas i sta se covjeku radilo, ja bih nas ugasio na njegovom mjestu da sam bio
uvjeris se da neko voli Slobodu, i sad sto je vise voli treba vise testirati tu njegovu ljubav

na kraju dodjosmo do toga da je covjek na dobrom putu da realizuje ono sto je govorio: jedan glavni klub i drugi filijala gdje ce igraci ici na kaljenje i posudbu. Samo haman obrnutim redoslijedom i malo zaobilaznim putem.
Zanimljivo kako niko od upućenih ne objasni izjavu na pressu 07.01. da je dug prema poreznoj upravi 2,2 miliona maraka, a u izvještaju porezne uprave 15 dana kasnije 2,6 miliona. Samo vješto zaobiđoše post. :kafa:
slika

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 16:07

NKMramor je napisao/la:
01 mar 2021, 16:04
01 mar 2021, 15:58

Zanimljivo kako niko od upućenih ne objasni izjavu na pressu 07.01. da je dug prema poreznoj upravi 2,2 miliona maraka, a u izvještaju porezne uprave 15 dana kasnije 2,6 miliona. Samo vješto zaobiđoše post. :kafa:
slika
I ti si bio, sad za, sad protiv Azmira, zavisno jesi li u klubu ili ne. I u mandatu ove uprave ista priča, zar ne?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 mar 2021, 16:11

To ti je jedini argument? Mislim da nemamo o čemu više pričati. :kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Skojevska i 9 gostiju.