Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brate ostavio je Bojo finu loptu ali Zec nije pratio. Pazi i korner se izvodi a Zec i ne gleda vec se cuva za ledja.
Kada se sjetim onog Zelje protiv Njukastla,kad jednom Sireru nisu dali pardona,i onda gledas sad Sinisu,Sehica i Boju i pitas se kako je moguce za 20 tak godina tako pasti,ovo vise nema smisla...u situaciji kada ti prvi bjezi 9 bodova ,ti igras na **** bod koji ti apsolutno nista ne znaci....ma uzas..voltron30 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:27Drugo poluvrijeme smo izgledali kao Krupa, Mladost i slične ekipe. Mene sramota. I koji k**** vise s ovim Zecom?
Ma imam milion nekih pitanja. Al' trenutno mi je sve fuj. Ovdje nema 2 igrača da mogu nositi Željin dres, a i ti Amare, ako ti se neda više zajebavat, prepusti drugim ljudima. Svima nam je pun k**** amaterizma.
Nemoj zezat za Sehica dobar je bio veceras, ako imas ikog krivit krivi boju i ostalu kompanijudelinjo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:29Kada se sjetim onog Zelje protiv Njukastla,kad jednom Sireru nisu dali pardona,i onda gledas sad Sinisu,Sehica i Boju i pitas se kako je moguce za 20 tak godina tako pasti,ovo vise nema smisla...u situaciji kada ti prvi bjezi 9 bodova ,ti igras na **** bod koji ti apsolutno nista ne znaci....ma uzas..voltron30 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:27Drugo poluvrijeme smo izgledali kao Krupa, Mladost i slične ekipe. Mene sramota. I koji k**** vise s ovim Zecom?
Ma imam milion nekih pitanja. Al' trenutno mi je sve fuj. Ovdje nema 2 igrača da mogu nositi Željin dres, a i ti Amare, ako ti se neda više zajebavat, prepusti drugim ljudima. Svima nam je pun k**** amaterizma.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 38 gostiju.