FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kod nas u stručnom štabu sve tokmak do tokmaka.Pu pm
-
- Kontakt:
Mislim da nismo svjesno igrali na bod, nemojte biti djeca. Petari imaju tehnički jaču sredinu (čini mi se čak i fizički) i normalno je da su 15-ak minuta zagospodarili terenom.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
delinjo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:29Kada se sjetim onog Zelje protiv Njukastla,kad jednom Sireru nisu dali pardona,i onda gledas sad Sinisu,Sehica i Boju i pitas se kako je moguce za 20 tak godina tako pasti,ovo vise nema smisla...u situaciji kada ti prvi bjezi 9 bodova ,ti igras na **** bod koji ti apsolutno nista ne znaci....ma uzas..voltron30 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:27Drugo poluvrijeme smo izgledali kao Krupa, Mladost i slične ekipe. Mene sramota. I koji k**** vise s ovim Zecom?
Ma imam milion nekih pitanja. Al' trenutno mi je sve fuj. Ovdje nema 2 igrača da mogu nositi Željin dres, a i ti Amare, ako ti se neda više zajebavat, prepusti drugim ljudima. Svima nam je pun k**** amaterizma.

Zaboravio si veselog.
Kaze amar uigravali smo ekipu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zec mi na **** vec dugo ide ali nakon ovakve kurcobolje u derbiju... ne znam sta da mislim za njega, majstor kad hoce ali rijetko kad hoce. I kad nesto uradi, uradi sa 30% mogucnosti
Pitari su zreli bili i trebali smo ih 3 razlike dobit. I još i da su nam igrali Miličević, Ikić, Ramović i Lendrić tako mbi i bilo.
joj ocaja da sebi oci izbijes nozem za puter sta je ovo mati mila ovako bezmudo drugo poluvrijeme odigrati uzas zivi
Aco dragi, osim sto si nas kostao primljenih golova i bodova, sad nas kostas i postignutih golova.
Losa tekma! Oni priliku imali, mi bolju. Ali sve u svemu, mi bolji samo za priliku ponistenog gola. Sami krivi za 3 boda.
Idemo dalje!!!
Ima jos jedan derbi s njima, pa cemo vidjeti.
Losa tekma! Oni priliku imali, mi bolju. Ali sve u svemu, mi bolji samo za priliku ponistenog gola. Sami krivi za 3 boda.
Idemo dalje!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Amar Osim sto se tice ovog veceras kriv je samo sto se to desilo sa Lendricem. I jedan i drugi morali su malo razmisliti ko god je kriv. U ovoj situaciji ne mozes niko izbacivati.
Sve ostalo kao sto sam rekao jutros ne krivim. Njemu igraci nisu registrovani, molis Boga da ti se pola sastava ne povrijedi jer nemas koga ubaciti. Oni su stavili ispred Amara i rekao sam da ce biti na udaru, a problem za ovu je negdje drugo.
Brz oporavak Oremusu i Mujezinovicu. Nije valjda ozbiljno, bit ce dobro aBd.
Sve ostalo kao sto sam rekao jutros ne krivim. Njemu igraci nisu registrovani, molis Boga da ti se pola sastava ne povrijedi jer nemas koga ubaciti. Oni su stavili ispred Amara i rekao sam da ce biti na udaru, a problem za ovu je negdje drugo.
Brz oporavak Oremusu i Mujezinovicu. Nije valjda ozbiljno, bit ce dobro aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Moramo biti svjesni da su 3 nasa najbolja igraca. Stilic,Zec i Ramovic. Jedan igrao,drugi 15 minuta,treci nikako. I samo kad njih trojica budu u prvoj,mi mozemo nesto uraditi,u napadackom smislu.
Igrali smo onako kako njima odgovara,jalovo,jer tako samo mozes igrati sa Veselim i Bojom na krilima,stoperom na zadnjem veznom,Mesom . Ko ce trcat ,ko ce probit. Ne znam kako smo mislili dobit. Zao ki je samo sto su oni rinaka zesca. A to ce se vidjet u naredne dvije tekme.
Igrali smo onako kako njima odgovara,jalovo,jer tako samo mozes igrati sa Veselim i Bojom na krilima,stoperom na zadnjem veznom,Mesom . Ko ce trcat ,ko ce probit. Ne znam kako smo mislili dobit. Zao ki je samo sto su oni rinaka zesca. A to ce se vidjet u naredne dvije tekme.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 01 mar 2021, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ko je ovdje vidio ista dobro? Prvo poluvrijeme ok, imali smo neku zelju da zabijemo go, bilo je nekih situacija. Ali drugo poluvrijeme kad smo trebali ici na pobjedu u rangu prve lige federacije, bez ikakve zelje da se zabije go, bez ikakve taktike, fudbala. Amare jos jedan minus u nizu...
- svrakino1921
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:04Ovi igraju na x, a mi ne kontamo da nam je x ko poraz..

Glavni krivac Amar, ovo se moralo dobit.Da ne vjerujes ko nama pocinje utkmicu i kako se ponasaju igraci
Previše ste negativni lako je mogla jedna uč i tad bi svi ovdje u delirijumu bili
A ko ce poceti? Zec pa da nema ko uci sa klupe? Ljudi dragi, falili Milicevic, Ramovic, Ikic, Blazevic, Lendric. Nismo kompletni pa da kazes nije izabrao. Nije ni birao nego ono sto je imao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ovaj tim Zelje je imao samo dvije solucije i ni jedna nije dobra. Prva je ova koju je Amar izveo - oprezna sa 8 do 9 igraca koji mogu da odigraju odbanu pa da se ceka neka kontra i polukontra, a druga je bila da krenes odmah sa Zecom ,Stilicem, mozda Bekricem ili Mujezinovicem a onda su to dva - tri igraca manje pozadi. Ali, u obje varijante problem ostaje: NEMAMO BRZOG IGRACA. U sredini, u poluspicu i spicu nemamo iole probojnijeg igraca. Protivnik lako postavlja odbanu. Ubi ta sporost. Nemamo nikog da moze pretrcati ili u sprintu uzeti loptu u prostoru. Cekamo da Stilic proturi loptu i to je to.Steta, nismo napravili pravu sansu danas. Jednio sto je dobro je sto eto nije poraz vise u medjusobnoj statistici, ali oni su veceras prisli tituli na dodir. Mnogi kukaju na bekove i zadnju liniju, ali to su bolji dijelovi tima - spori veznjaci i spora predja linija cine danas Zelju osredjim timom..Bice bolje.
Zna li iko šta je tačno sa Lendričem bilo. Da je igrao sigurno bi jedan go zabio.
Jel se Ceric obratio, ispunio sto je rekao 23. januara ?
Ali da Bojo zivi od lopte,stvarno nekada zivot zna biti nepravedan i surov. 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
**** i zeca vise,povreda za povredom i kad kontas da je zdrav igra 15 min preko neke stvari i to u utakmici kada nema ramovica i lendricaBarbareZeljin je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:34Moramo biti svjesni da su 3 nasa najbolja igraca. Stilic,Zec i Ramovic. Jedan igrao,drugi 15 minuta,treci nikako. I samo kad njih trojica budu u prvoj,mi mozemo nesto uraditi,u napadackom smislu.
Haj sve na stranu al brate za 100.rodjendan kluba da dopustis da ovakvi pitari uzmu titulu je bruka nevidjena. Hajde da je to ekipa kakve su imali ranije s Jajalom, Cimirotom, Buljom, Benkom...ali s mrtvim Dupovcem, Pidrom, ovim likom na desnom krilu od kojeg ja imam bolju tehniku...bruka.
Barem da se pokusalo nesto, ali mi u drugom nismo po 5min dodirnuli loptu.
Hvala svima koji su nas doveli ovdje i da umjesto da se borimo za titulu strepimo za Europu.
Barem da se pokusalo nesto, ali mi u drugom nismo po 5min dodirnuli loptu.
Hvala svima koji su nas doveli ovdje i da umjesto da se borimo za titulu strepimo za Europu.
Cuva Bog Zelju svog!