FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jako dobro suđenje Irfana Peljte, definitivno. Nije nam on kriv što smo odigrali kriminalno I. poluvrijeme.
Sve u svemu, zadovoljavajućih 45 minuta, bez dvojice ključnih igrača. Hvala Bogu pa Željo nije imao Lendrića u napadu. Izgubili bismo.
Marinković je morao uvesti par igrača oko 70. minute.
Sve u svemu, zadovoljavajućih 45 minuta, bez dvojice ključnih igrača. Hvala Bogu pa Željo nije imao Lendrića u napadu. Izgubili bismo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Sada mogu reci.
Sarajevo je novi-stari SAMPION Bosne i Hercegovine.
Sretan Dan nesavisnosti braco.
Sarajevo je novi-stari SAMPION Bosne i Hercegovine.
Sretan Dan nesavisnosti braco.
Pidro i Pejović odigrali ko da su htjeli poraz. Ja ne znam šta je ono. Vinko u stilu Husrefa, grozna tekma s njegove strane. Pejović hladno mogao crveni fasovati, Vinko gleda kao protiv Budućnosti. Pozitivna stvar ostali na +9, Mešanović bi mogao biti top igrač.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dakle bez Milicevica idemo na zrinjski, i naravno nadam se da nije nista opasno sto se tice Oremusa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Napadose me za Stanoja kad sam reko da ima mjesta kod nas, uz to dodatno hvaleci Pejovica. Covjek je od prve odigrane utakmice za nas sve gori i gori..
Mesanovic sto je pokazo dobar.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nije ovo loše, drugi dio je bio dobar. Pidro najlošiji. Nadam se da Oremuš nije ozbiljno povrijeđen. Peljti j.bem sve, svaki kontakt im je svirao. Falit će Miličević u subotu.
Slabo ovo s pejovicem prevose lopti ima puno grijesi, vratiti tinu u vezu a pejovica na klupu.
Bod je nama dobar i tako smo odigrali. Oni su me iznenadili mislio sam da ce biti agresivniji da ce se vise otvoriti. Posjed dobar steta sto se to nije uspjevalo finalizirati nekim prilikama..
Vinku zamjerka ne zna izmjenu napraviti covjek, mora trener cijelu utakmicu raditi pokusati promijeniti tok utakmice ne mozes samo odabrati pocetnih 11 i iskljuciti se.
Slaba utakmica bas jedva sam budan ostao tesko je nesto pozitivno izdvojiti osim stanja na tabeli.
Bod je nama dobar i tako smo odigrali. Oni su me iznenadili mislio sam da ce biti agresivniji da ce se vise otvoriti. Posjed dobar steta sto se to nije uspjevalo finalizirati nekim prilikama..
Vinku zamjerka ne zna izmjenu napraviti covjek, mora trener cijelu utakmicu raditi pokusati promijeniti tok utakmice ne mozes samo odabrati pocetnih 11 i iskljuciti se.
Slaba utakmica bas jedva sam budan ostao tesko je nesto pozitivno izdvojiti osim stanja na tabeli.
You are someone else I am still right here
Peljto jednu greskicu imao, kada nije svirao faul nad fanimom, a to nije utjecalo na akciju ili konacan rezultat. Odlicno osudio, mi katastrofalni, tj. trener igrao na bod.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:38Jako dobro suđenje Irfana Peljte, definitivno. Nije nam on kriv što smo odigrali kriminalno I. poluvrijeme.
Borac,radnik,zeljo,zeljo. Svaku utamkicu marinovic kriv za prosute bodove. Bit ce ovo bolje u naredna 2 mjeseca jer smo totalno rastereceni.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Ako Oremusa ne bude, osakaceni smo u odbrani maximalno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo tako. Ne znam što se pljuje Peljto, čovjek će suditi U21 Euro sa ovom ekipom.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:38Jako dobro suđenje Irfana Peljte, definitivno. Nije nam on kriv što smo odigrali kriminalno I. poluvrijeme.
Hocemo li saznati zašto prva izmjena u 90 minuti?
Ovi igrači bez muda, tipa pidro i pejovic, ne trebaju da igraju derbi.
Drugo kad dovodiš stranca, dovedeš valjda nekoga ko će činiti razliku na terenu, a ne pejovica kojeg moraju da vade peci i tss.
Krste za ono zajebavanje na kraju šamar
Drugo kad dovodiš stranca, dovedeš valjda nekoga ko će činiti razliku na terenu, a ne pejovica kojeg moraju da vade peci i tss.
Krste za ono zajebavanje na kraju šamar
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Opusteno raja sjetite se tekme protiv Krupe, sve ce vam biti jasno. Ovo je odlicno +9 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pejović u drugom, među najboljim.feniksptica je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:39Napadose me za Stanoja kad sam reko da ima mjesta kod nas, uz to dodatno hvaleci Pejovica. Covjek je od prve odigrane utakmice za nas sve gori i gori..
Kako vrijeme prolazi Pejović je sve gori i gori. Hajde što prekida ne zna izvesti ni kad bi mu život ovisio o tome, ali je i u polju sada taraba teška.
Krste će vjerovatno produžiti ugovor jedino zbog tog novca od EP, ali njegovo je davno prošlo što se tiče koristi od njega na terenu.

Krste će vjerovatno produžiti ugovor jedino zbog tog novca od EP, ali njegovo je davno prošlo što se tiče koristi od njega na terenu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], boki86, Haksss, hase73, Hrammm1921, J1897, juka55, kraljlavova, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Velaxsa, zagorski i 65 gostiju.