Jaleta cemo tek vidjet u narednim kolima kad se boris vrati u ekipu. Sad mi dizemo formu iz kola u kolo. Strasni cemo biti.f0rest1946 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:08Mesanovic mi se svidio pravo, vraca se po loptu i pomaze sredini, navlaci stopere, dobro se krece aBd bit ce nesto od njega.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vladan je standardno dobar, još jedna njegova odlična partija. Problem je što ljudi misle da se nakon jedne greške i loše procjene on opustio ili počeo stapati s prosjekom ove lige. Odličan golman i profesionalac.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bod je dobar. Otisli smo po bod i uzeli ga.
Stvarno je potrebno vratiti TSS nazad sa Pecijem, a Zinedin da igra AMF. Istrpit ga malo, ali nece biti losije nego veceras prvo poluvrijeme.
Stvarno je potrebno vratiti TSS nazad sa Pecijem, a Zinedin da igra AMF. Istrpit ga malo, ali nece biti losije nego veceras prvo poluvrijeme.
PSPHM
Ova objava na zvanicnoj gdje žele brz oporavak,mi djeluje kao da je nešto ozbiljnije
Valjda se skupimo za Zrinjski to nam je nova mec lopta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Standardni pitarluk...
Kao i na početku sezone,psovalo se ,pljuvalo i po igracima i po Vinku i po Jeleskovicu...
Poslije se svi usutili, kao sto ce se usutiti opet...
Njima utakmica biti ili ne biti i nisu nam mogli opepeliti...
Falio nam je gol, ali Derby je to i opet ponavljam, BRAVO MOMCI...
Kao i na početku sezone,psovalo se ,pljuvalo i po igracima i po Vinku i po Jeleskovicu...
Poslije se svi usutili, kao sto ce se usutiti opet...
Njima utakmica biti ili ne biti i nisu nam mogli opepeliti...
Falio nam je gol, ali Derby je to i opet ponavljam, BRAVO MOMCI...
Zasto niko ne spominje Dupovca, lik pojeo u odbrani bez greske !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Odbrana protiv Zrinjskog bi mogla izgledati: Hodzic - Adukor - Dupovac - Pidro.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Protiv Zrinje cemo morat dati najmanje 3, jer nije da necemo primit minimalno 1 gol s osakacenom odbranom. Steta pa nema Ahmetovica, njega je protiv Zrinje bas islo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Bas tako, navlacio je lagano za njihfeniksptica je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:50Ako vam je Peljto haver nemojte ni pisat i brukat sebe radi budale. Prvo sto je Dupovca opominjo ne zna ni on vise koliko a Pejovicu i Milicevicu za prve bezvezne starotove dao zuti (mahalas). Ne svira nam faul u blizini KP i pustra prednost gdje lopta ide od gola i gdje nema realne prilike za napad. Ono namjerno udaranje za Fanima je crveni gospodo. Onda pred kraj svira covjek faul Pejovicu nad Bekricem, pipno ga nije..
Ako je vama dobro sto je sudio protiv nas samos to ga znate il sta vec bolje tu temu preskocite.
Ono kad bekric faulira pejovica a svira faul za bekrica je bilo svima smijesno na terenu
Lakse ce nam biti,visoko pravo igraju pod Jakirovicem ostavljat ce nam dosta prostora,nemaju ni oni sta kalkulisati,mi smo sad u najboljem polozaju ,ovih 4-5 ekipa ispod nas svaka im je pod moranjem.Nemaju sta cekat moraju na noz svaku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kovacevic odigrao bez greskeAlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:13Vladan je standardno dobar, još jedna njegova odlična partija. Problem je što ljudi misle da se nakon jedne greške i loše procjene on opustio ili počeo stapati s prosjekom ove lige. Odličan golman i profesionalac.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mogao bi i Hebib na beka, svi znamo kako igra protiv Zrinjskog.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- f0rest1946
- Kontakt:
aBd jedva cekam to vidjeti.Rule_hz je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:12Jaleta cemo tek vidjet u narednim kolima kad se boris vrati u ekipu. Sad mi dizemo formu iz kola u kolo. Strasni cemo biti.f0rest1946 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:08Mesanovic mi se svidio pravo, vraca se po loptu i pomaze sredini, navlaci stopere, dobro se krece aBd bit ce nesto od njega.
konacno da me neko citira pa makar i bez vrijedjanja
ostavljat ce nam dosta prostora ali ej, treba izdrzati te napade jer cemo stvarno biti slabi u odbrani. Susica bih vratio sa djokanovicem na zadnjeg veznog.
NEMA NAZAD
Pišu neki po zvaničnoj kod Mirka da je teži potres mozga. Nadam se da debili trolaju, nije mi djelovalo tako ozbiljno, to bi bila ogromna šteta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li ikakvih informacija za Oremuša ???
Žao mi lika u pm....
Žao mi lika u pm....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- feniksptica
- Kontakt:
Kakvu sansu je Krste imo, sad mi naumpade..Yebote plasiraj je u cosak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 23 gosta.