FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne vidim nikakav problem sa kartama oni koji prate i koji su redovni imaju sezonske karte i mogu sa njima uci a derbi navijaci i onako dodju jednom dva puta godisnje ako im je zao cenera onda ne znam.Ocekujem da igraci svoj nedostatak znanja nadomjeste tako sto ce ginuti na terenu samim tim i pobjedu Zelje.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Brutalno bezobrazan nacin uprave,jos jedna u nizu losih i bijednih odluka koje su donijeli.Dali su svijesni da moraju ici na kraju sezone pa da klepe jos koju marku ili ko zna sta drugo ali sve u svemu jadno i bijedno.Ovaj se potez nemoze opravdati ni na jedan nacin,hajd da je nocna ili da zeljo blista ili.....nego umjesto a smanje cijenu karata i tako pokazu bar malo obraza prema ljudima koji svaki vikend trose po minimum 50 km da bo otisli do neke vukojebine i vidjeli novi poraz oni pucaju kontru
Nije mi do para fakat,ali sto je bezobrazluk bezobrazluk je!

Nije mi do para fakat,ali sto je bezobrazluk bezobrazluk je!
AMAR OSIM!!!
Jadno, Jug 7km Sjever 15km Zapad 30 km... Kako mogu tako jadni biti, ma da igraju ove sezone odlicno nebih zalio marke a sve primadone do primadone, one iz uprave treba vjesati jednog po jednog maj.. im bezobraznu !
Godinama redovno pratim Zelju,idem na utakmice,nerviram se,gubim zivce,vrijeme,pare...3 kola prije kraja gdje nemamo nikakvih izgleda za europu (o tituli da i ne pricam),u sezoni u kojoj smo katastrofa lose igrali,gdje niti jednu gostujucu utakmicu nismo pobjedili dodje uprava i kaze "cijene se povecavaju"!Kao sto je neko napisao, mjesto da je uprava smanjila cijene ulaznica kao znak izvinjenja zbog losih (katastrofalnih) rezulata oni pukli cijene samo takve,kao da dolazi Bayern...opet su pokazali o kakvim se lopovima,prevarantima,kretenima,idiotima,zoharima itd. itd. radi! Sad ce svi nagrnuti na jug,sjever ce biti vjerovatno poluprazan jer nece svako da da 15KM (sto je i normalno,nije malo na danasnji vakat) a i sto bi davao?Das te pare,i gledas hanume u sorcevima kako nemogu gol potrefit!Nevjerovatno,OGORCEN sam na postupak uprave,gresku za greskom prave kao da su u vrticu...stadion nece biti pun kao i planirano,dosta raje koja je trebala na sjever doci ce na jug i automatski vise nije to to!
LOPOVI !
LOPOVI !
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
" Horde Zla će za sjever morati odvojiti 15 KM, dok će istok biti 10 KM. "
Nakon što su objavljene cijene karata za predstojeći derbi na Grbavici, došlo je do bure negodovanja među pristalicama bordo tima. Cijena za sjevernu tribinu, odnosno mali ćošak tribine, je 15 KM, dok će za istočne "betonske stepenice" pripadnici bordo nacije morati odvojiti 10 KM.
Utakmica poput vječitog derbija bi i trebala opravdati ovakve cijene, ali skandalozno je to da je cijena za domaće navijače više nego dvostruko manja od one koju će platiti Horde Zla za ulazak na sjevernu tribinu. Mala razlika u cijeni bi mogla biti opravdana činjenicom da je sjeverna tribina natkrivena, ali je dvostruka cijena strašno sramotan potez uprave Željezničara. Zaprepaštujuća je i činjenica da je potrebno platiti 10 KM za stajanje na betonskim stepenicama s kojih se, većim dijelom, teren ne može ni vidjeti kako treba od zaštitne ograde, a da ne govorimo o prilazu tribini koji, naime, i ne postoji. S druge strane, 7 KM je cijena za južnu tribinu koja je, realno gledajući, za klasu bolja od istočne, mnogo veća te pokrivena stolicama.
Kada se sve sabere jednostavno je zaključiti da su "Plavi" odlučili na brz i lagan način zaraditi nešto novca. Zaraditi hoće, jer će Horde Zla ispuniti sav prostor koji bude na raspolaganju i napraviti sjajnu atmosferu, a neka ova potez ide na obraz "komšijama" sa Grbavice.
Podsjetimo i da je uprava Željezničara već napravila identičnu stvar sa cijenama karata prije par godina, ali su se Horde Zla ipak u velikom broju pojavile na Grbavici. U sljedećem derbiju je uprava Sarajeva postupila po narodnoj poslovici "oko za oko, zub za zub" te jednostavno "uzvratila". Tada su navijači plavog kluba bojkotovali utakmicu, a samo se mali broj pojavio na južnoj tribini.
Možda se Željezničar nalazi u finansijskoj krizi, možda je potrebno vratiti novac koji je odvojen za reflektore, možda je tu još nekih 100 razloga, ali to je njihov i samo njihov problem. Da li će Horde Zla svojim novcem spasiti Željezničar od "tih nekih problema"? Zaključite sami. Na kraju, sve što se može reći je "pamti, pa vrati".
Nakon što su objavljene cijene karata za predstojeći derbi na Grbavici, došlo je do bure negodovanja među pristalicama bordo tima. Cijena za sjevernu tribinu, odnosno mali ćošak tribine, je 15 KM, dok će za istočne "betonske stepenice" pripadnici bordo nacije morati odvojiti 10 KM.
Utakmica poput vječitog derbija bi i trebala opravdati ovakve cijene, ali skandalozno je to da je cijena za domaće navijače više nego dvostruko manja od one koju će platiti Horde Zla za ulazak na sjevernu tribinu. Mala razlika u cijeni bi mogla biti opravdana činjenicom da je sjeverna tribina natkrivena, ali je dvostruka cijena strašno sramotan potez uprave Željezničara. Zaprepaštujuća je i činjenica da je potrebno platiti 10 KM za stajanje na betonskim stepenicama s kojih se, većim dijelom, teren ne može ni vidjeti kako treba od zaštitne ograde, a da ne govorimo o prilazu tribini koji, naime, i ne postoji. S druge strane, 7 KM je cijena za južnu tribinu koja je, realno gledajući, za klasu bolja od istočne, mnogo veća te pokrivena stolicama.
Kada se sve sabere jednostavno je zaključiti da su "Plavi" odlučili na brz i lagan način zaraditi nešto novca. Zaraditi hoće, jer će Horde Zla ispuniti sav prostor koji bude na raspolaganju i napraviti sjajnu atmosferu, a neka ova potez ide na obraz "komšijama" sa Grbavice.
Podsjetimo i da je uprava Željezničara već napravila identičnu stvar sa cijenama karata prije par godina, ali su se Horde Zla ipak u velikom broju pojavile na Grbavici. U sljedećem derbiju je uprava Sarajeva postupila po narodnoj poslovici "oko za oko, zub za zub" te jednostavno "uzvratila". Tada su navijači plavog kluba bojkotovali utakmicu, a samo se mali broj pojavio na južnoj tribini.
Možda se Željezničar nalazi u finansijskoj krizi, možda je potrebno vratiti novac koji je odvojen za reflektore, možda je tu još nekih 100 razloga, ali to je njihov i samo njihov problem. Da li će Horde Zla svojim novcem spasiti Željezničar od "tih nekih problema"? Zaključite sami. Na kraju, sve što se može reći je "pamti, pa vrati".
Ovo i jeste najgore,ja stojim da je ovo sramotan potez ali ispastamo mi koji veze nemamo sa tim,simpatizeri zelje takodje ce da placaju istu cijenu za sjever,znaci debili nisu pravili razliku njima je samo do para, a cijena istoka je najveci blam cijenovnika za ovaj derbi!spaha je napisao/la:" Horde Zla će za sjever morati odvojiti 15 KM, dok će istok biti 10 KM. "
AMAR OSIM!!!
ma smijesni su...tacno su nasli lahk nacin da dodju do para pa su nabrzinu digli cijene...sramotno je ko vodi zelju

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Banda hoce da zaradi na brzinu para jer znaju da su im dani na Grbavici odbrojani.
bruka i sramota

bruka i sramota

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
nisu normalni-ja imam polugodisnju i nije zbog para,al stvarno su pretjerali-a bice sto je neko rekao da idu na kraju sezone pa da cvaknu jos nesto.j.. im mater,pa ja se stidim nasih komsija.ovo je samo jos jedan dokaz da klub vode hostapleri i majmuni koji ni kafic ne bi mogli voditi.a i mi navijaci smo kao ovce samo nesto lafo prozivamo upravu a ustvari nista.treba ih izudarati pa ce mozda skontati da im nije ovo seoska zajednica.stvarno su debili.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sta mislite ko je bio predsjednik 30.4.2004 kada su zadnji put napravili isto sa cijenama samo je jug bio 10KM,pogodili ste Faruk T. 

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 07 maj 2009, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- lolo d pitar
- Kontakt:
jel ima dobrovoljaca da odemo i posjetimo prostorije tog kluba zvanog zeljo
- bistrikboy
- Kontakt:
pogrijesio forum i temu i sve,imas frky-a on je od akcijelolo je napisao/la:jel ima dobrovoljaca da odemo i posjetimo prostorije tog kluba zvanog zeljo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Majku im kokosarsku,vec odavno su presli sve granice,a ovo je samo za degeneka i to za takvog degeneka da jedno 6 mjeseci piju supu na slamku,dno dna,najtuznije u svemu ovome je to-da najvjerovatnije stadion nece biti pun i to sve zbog ovog skandaloznog poteza kokosara iz uprave,kao sto vec neko to napisa ovdje,mnogi sa sjevera ce navaliti na jug i tesko da sjever bude ispunjen do zadnjeg mjesta,bice i onih koji su mislili doci na tekmu,a ostace kuci zbog skandaloznih cijena(prvenstveno malo starija raja,jos kad se tome doda da posljednjih godina derbi nisu donosili neku igru na terenu,znaci kada budu vagali cijenu i jos kad se sjete kakva je igra bila zadnjih godina),kokosari pokrali svu lovu i sada po njihovom-navijaci su ti koji trebaju da pune kasu i,treba biti realno da se ovo lomi preko ledja navijaca i simpatizera jednog i drugog kluba!!!!!!SRAMOTA!neOX je napisao/la:sutra najvjerovatnije...a cijene su sjever 15KM, istok 10KM, zapad 30KM i jug 7KM...Gerrard je napisao/la:Znate li kada ce karte biti pustene u prodaju:D
-
- Kontakt:
majku im lopovsku,navijac sam zelje i imam polugodisnju i za mene nije problem,ali sta sa ovim ljudima koji jedva skupe i poslednji fening da bi dosli na tekmu,ali to njih ocigledno nije ni briga niti imaju imalo obraza.DABOGDA IM OVE PARE TREBALE ZA LIJECENJE NEGDJE IZVAN BIH

- Gistro_Bancho
- Kontakt:
VELIKI KLUB OVAJ željezničar
ja mislim da ce rezultat biti 1:1 da bi sve bilo mirno i kako treba...ako bi sarajevo pobjedilo bilo bi svasta po gradu 

mB!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo je tema drzite se iste,manite se rasprava ko je veci,ko je manji,ko ima bolji stadion,itd...bistrikboy je napisao/la:Subota 17.00h
Stadion Grbavica
FK Željezničar-Fk Torpedo
Jedva cekam sutrasnji dan,sutra u 17 sati ludilo,
Nadam se da ce biti fino vrijeme i da ce biti dosta raje(jest da su nas sjebali s kartama) Nezanima me rezultat jer od onih balerina nista ne ocekujem, zanima me samo navijanje da im odrzimo jednu dobru lekciju
HAJDE ZELJO ZABI GOOOO, SAMO TEBI PJEVAMOOOO,ZELJO TI SI SAMPIONNNNN, PJEVA CIJELI STADION OOOOOOOOOOOOOO

HAJDE ZELJO ZABI GOOOO, SAMO TEBI PJEVAMOOOO,ZELJO TI SI SAMPIONNNNN, PJEVA CIJELI STADION OOOOOOOOOOOOOO
a realno cijene karata su previsoke , ta prica kako se zeli zaraditi na derby navijacima nepije vodu znam dosta raje koja prati zelju tokom cijele sezone bez polugodisnjih karata , koliko sam cuo izmireni svi dugovi prema igracima a ostale su samo neke premije da se plate kao i poneka placa za starije igrace sto je pozitivna stvar al opet ko ce im znati u subotu igraci ce morati ginuti na terenu da bi se iskupili za ovu sezono ...........
- RK Gradacac
- Kontakt:
A jeste se uhvatili cijena karata, hocete li sad svi napisati "cijene su previsoke"?? Ok shvatili smo 

010 ISN'T JUST A CODE