FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da nije pametno bas psovati Tobetu ovo sto je jedan cijenjeni forumas opsovao 

-
- Kontakt:
Ma ja sve je super sve nam odgovara, a na prethodnim stranicama ophodjenje prema Pidri kao da je ratni zlocinac ili da je napravio penal i direktan crveni uz to
Jes Pidro je "kriv" sto je ko' malo htio igrat... trebao je brate lijepo kao Mirko, stani iza veselog i nemoj ni slucajno pomisliti prema naprijed, sta ce ti to... hhahhahahahaaha kako vas nije stid
Jel Mirko uputio i jedan centarsut danas, pa kakav god?
Udario flastera na veselinovica

Jasmin Mesanovic=Amer Bekic
Bravo VINKOOOOOO
Najvise mi se svidjelo kako si odmah u drugom primjetio da ne mozemo sa Tinom sporim na amf, izveo Acu kojeg je Andrej prerastao za ovu kratku pauzu...tu vratio Tinu i sa mudima na njegovo mjesto ubacio Dala!!!
Jer za ovo vremena do sad shvatili smo da su na Zinedina bacene pare!!!
Mene je stid
Vinko pichko

Jes Pidro je "kriv" sto je ko' malo htio igrat... trebao je brate lijepo kao Mirko, stani iza veselog i nemoj ni slucajno pomisliti prema naprijed, sta ce ti to... hhahhahahahaaha kako vas nije stid
Udario flastera na veselinovica

Bravo VINKOOOOOO
Najvise mi se svidjelo kako si odmah u drugom primjetio da ne mozemo sa Tinom sporim na amf, izveo Acu kojeg je Andrej prerastao za ovu kratku pauzu...tu vratio Tinu i sa mudima na njegovo mjesto ubacio Dala!!!
Mene je stid
Vinko pichko
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Previše se Pejović kritikuje. Ruku na srce, jest loše odigrao ali po meni je jedan od najvažnijih naših igrača. Igra poziciju koja je motor naše ekipe, pa mi smo počeli dominirat ligom kad smo veznu liniju utegnuli i izbacili dva destruktivca a ubacili u igru jednog koji zna s loptom, koji smiruje igru, diktira tempo i "upravlja" sa ovim koji presjeca napade protivnika i koji trči za dvojicu, tj Đokanovića u ovom slučaju.
Stavi na zadnjeg veznog Đokanovića i Oremuša, Stanojevića i Adukora, bilo koju kombinaciju od tih igrača i veza će bit katastrofa, ALI upari jednog od ta četiri sa Crepuljom ili Pejovićem ili Sušićem i bit će veza vrhunska.
I Đokanović se malo pogubio, nisam vidio dobru konekciju sa Pejovićem. Jest Peja loše odigrao prvo, zato smo i bili očajni. Proigrao je u drugom i odmah smo izgledali kao da smo druga ekipa. Kritike su okej, ali puno brate.
Stavi na zadnjeg veznog Đokanovića i Oremuša, Stanojevića i Adukora, bilo koju kombinaciju od tih igrača i veza će bit katastrofa, ALI upari jednog od ta četiri sa Crepuljom ili Pejovićem ili Sušićem i bit će veza vrhunska.
I Đokanović se malo pogubio, nisam vidio dobru konekciju sa Pejovićem. Jest Peja loše odigrao prvo, zato smo i bili očajni. Proigrao je u drugom i odmah smo izgledali kao da smo druga ekipa. Kritike su okej, ali puno brate.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treca u nizu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izdrži majstore!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne seriAhmoveliki je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:27Ma ja sve je super sve nam odgovara, a na prethodnim stranicama ophodjenje prema Pidri kao da je ratni zlocinac ili da je napravio penal i direktan crveni uz to![]()
Udario flastera na veselinovica![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo VINKOOOOOO
Mene je stid
Vinko pichko
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobar remi. U drugom poluvremenu je bila igra mačke i miša samo sto nismo znali krunisati tu premoc. Kao sto se kaže jalova premoc.
Susic je klasa proigravao je suigrace, Mesanovic ce biti top, Fanimo nam nesmije biti glavna uzdanica. Nadam se, da cemo dovesti jos jedno krilo. Jel sad vidite zasto sam govorio da Krste ne može na krilo? Ali bitno je zabiti glavu u pjesak i govoriti sve je super ti ga pljujes. Odigrao je on derbi dobro ali na krilu nam treba agilniji igrač sa brzinom.
Nadam se, da nije nista ozbiljno sa Oremusom
Remi nama vise odgovora tako, da sam zadovoljan na kraju sa remijem.
Susic je klasa proigravao je suigrace, Mesanovic ce biti top, Fanimo nam nesmije biti glavna uzdanica. Nadam se, da cemo dovesti jos jedno krilo. Jel sad vidite zasto sam govorio da Krste ne može na krilo? Ali bitno je zabiti glavu u pjesak i govoriti sve je super ti ga pljujes. Odigrao je on derbi dobro ali na krilu nam treba agilniji igrač sa brzinom.
Nadam se, da nije nista ozbiljno sa Oremusom

Remi nama vise odgovora tako, da sam zadovoljan na kraju sa remijem.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 01 mar 2021, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:29Ne seriAhmoveliki je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:27Ma ja sve je super sve nam odgovara, a na prethodnim stranicama ophodjenje prema Pidri kao da je ratni zlocinac ili da je napravio penal i direktan crveni uz to![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo VINKOOOOOO
Mene je stid
Vinko pichko
Ma za mudo me povuci
Piccke ziheraske ko da je zadnje kolo!
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 01 mar 2021, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je sa Mirkom uredan nalaz sve ok!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Nadam se samo da nas kriminalni Savez nece staviti za vikend da igramo nakon utakmice Tuzla - Željo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirko se osjeća dobro
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma ja, trebali smo sa 2 napadaca pa da primimo 5 kao prosli put na Grbavici.Ahmoveliki je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:35Nirton je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:29Ne seriAhmoveliki je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:27Ma ja sve je super sve nam odgovara, a na prethodnim stranicama ophodjenje prema Pidri kao da je ratni zlocinac ili da je napravio penal i direktan crveni uz to![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo VINKOOOOOO
Mene je stid
Vinko pichko
Ma za mudo me povuci
Piccke ziheraske ko da je zadnje kolo!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma samo kad se sjetim kako smo proigrali otkad je u ekipi Pejovic samo se usutim i kazem neka njega s nama, ima pravo i on nekad slabije odigrati. Dobar je Pejovic
Valjda ce Oremus biti dobro
Valjda ce Oremus biti dobro
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Dobro je ovo kod direktnog konkurenta za titulu uzeli bod, prednost ostala ista. Moglo je i bolje al otom-potom.
Ni prosla polusezone sa igrama nije bila dobra pa smo vidjeli sta je kasnije bilo... Laganica samo bez pritiska
Ni prosla polusezone sa igrama nije bila dobra pa smo vidjeli sta je kasnije bilo... Laganica samo bez pritiska
-
- Kontakt:

e ako nam je on najvazniji, poseri se i na tim i na ligu i na sve.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:28Previše se Pejović kritikuje. Ruku na srce, jest loše odigrao ali po meni je jedan od najvažnijih naših igrača. Igra poziciju koja je motor naše ekipe, pa mi smo počeli dominirat ligom kad smo veznu liniju utegnuli i izbacili dva destruktivca a ubacili u igru jednog koji zna s loptom, koji smiruje igru, diktira tempo i "upravlja" sa ovim koji presjeca napade protivnika i koji trči za dvojicu, tj Đokanovića u ovom slučaju.
Kakve gluposti to izvaljujete.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, Velaxsa i 39 gostiju.