Ma brate, otici cemo predaleko ako uletimo u tu pricu oko prethodnih uprava.delinjo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:36Vracam se cesto na Njukastl jer je to slika i prilika kako najbolji tim u drzavi treba izgledati,igrao si protiv top 10 kluba na dunjaluku vjerovatno,kao da sad igras protiv Barcelone,izasao si sa mudima i igrao fudbal ,bez respekta straha i bilo cega,Amar Osim je ekipu koja je ejdan od jacih u svijetu bila izveo ekipu koja je napala taj isti Njukastl,izgubio si ali bio si ponosan da te ne moze ismijavati ni najbolji klub ,da mora krv propisati da te dobije uopste...Ovi sad matuzalemi da igraju protiv nekog iz lige 5 primili bi 15 golova i jos bi se hvalili na instagramu kako su primili samo 15....to spominjem jer je i tada trener bio Amar Osim,a ovaj trenutni Amar nije 1 % tog lika,sta se desilo ili sta se desava sa njim izgleda nikad necemo shvatiti ,pa jebote Karacic izgleda kao ozbiljniji trener od njega ,a to je lik koji je protiv tog istog Njukastla ubacio konobara koji je odigrao vrh utakmic...let3 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:21E jbg brate, ode ti do Njukastladelinjo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:14I sta sad, vaznije ti je naci to da je on slagao za titulu nego nasa situacija oko kluba i kadar u rangu Vrbanju se... Koga boli **** sta je ko obecao, ovaj klub je gtonuo u svim sferama, u svaku poru kluba se uvukao luzeraj cak i u jednog Amara... Naravno da ova ekipa nije kvalitetna i kadra za titulu ali ko je kriv za to, krivi su svi od Njukastla do dan danas koji su bili u klubu, tog dijeljenja na uprave mi vise pun ****..mogao si i do Videotona, kako je krenulo
![]()
I nisu svi istifaraon Miske je ušao u klub koji je u tom momentu ima pare od transfera Bajića, Hadziahmetovica, a kad je bježao ostavio klub u milionskim dugovima, sa podijeljenim navijacima koji se ganjaju po tribinama, utakmice se igrale pred hiljadu ljudi, 4 poraza u nizu itd. E pa nisu svi isto krivi.
Moramo pricati kako jeste.
Brate krive su sve uprave,vjeruj mi svi po malo,svi imaju svolje mrlje ,pa nije Megamix jedini zavalio ovaj klub,mada je i on ucestvovao bas kvalitetno u ovom padu ove institucije,ali sjeti se Zuje,sjeti se onog Ahmetbegoivca,svi su oni kao Megamix doveli do ovoga,Megamix je izgleda samo to kvalitetno zacinio mada mi djeluje da i modni macak ide njegovoim putem..
Ne mogu sad da se dateljno bavim sa tim , pod utiskom sam derbija onako svježe i ocajne igre

I ne mogu da vjerujem kako Veseli ko curica od 7 godina šutira u onoj šansi ,doda loptu golmanu pitara