FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 mar 2021, 22:05

feniksptica je napisao/la:
01 mar 2021, 19:39
Napadose me za Stanoja kad sam reko da ima mjesta kod nas, uz to dodatno hvaleci Pejovica. Covjek je od prve odigrane utakmice za nas sve gori i gori..

Mesanovic sto je pokazo dobar.
Stanojević nije tip zadnjeg veznog poput Pejovića. On je tip Đokanovića i ne zaslužuje da mu zauzima mjesto.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 mar 2021, 22:09

Miličević strašno pametno igra, smiren, siguran. Svaka mu čast, po meni je on naš nabolji igrač današnje utakmice.

Malo mi Oremuš učestvuje u fazi napada, Pidro je non-stop gore-dole, treba nekad "poštedit" lijevu stranu pa onda forsirat desnu sa Oremušem i Fanimom i tako neizmjenično :D

Zanimljivo nas je gledati sa napadačem koji nije sidraš, baš mi čudno bilo sa Mešanovićem u napadu, osjećaj ko kad kupiš novi telefon :D Još kad bi ga krenulo, bilo bi top, dobili smo više opcija za kombinovanje u napadu definitivno.
Da hoće i Cmiljanić dobiti pravo nastupa pa da i njega vidimo na djelu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2021, 22:11

Ma znalo se da cemo mi lagano uci u ovu polusezonu. Nije slucajno mali broj prijateljakih utakmici na pripremamam odigran. Nije se forma ganjala za pocetak. Trebat ce 3, 4 kola da se igra poboljsa. Tako je i na pocetku prvenstva bilo. Ocekujem patnju i protiv Zrinjskog, ali da cemo biti u najboljoj formi kad bude najvise trebalo. Vinko je dosao po bod i dosta lako dosao do toga. Sa te strane, ovo je sve ok. Naredne dvije utakmice nama je i 3 boda ok. Tek nakon toga, mozemo ocekivati pravu igru.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 mar 2021, 22:16

ajdohordas je napisao/la:
01 mar 2021, 21:44
Znaci ovako.... Sušic protiv Celtica sacuva loptu, dadne pas koji stvori visak, ubrza igru prvim dodirom i Susic je Bog....

Nakon dva ipol mjeseca pauze, Susic ima jedan potez vise na svakom dodiru lopte... i on je odron, uspori igru, nije za nas jer bi ga u Evropi polomili itd itd...
Dozovite se malo... taman da su i Rahman i Benjo bili tu ovo ne bi bilo bolje...
Preduga je pauza u odnosu na kvalitet nase lige.
Kome je danas Susic bio kriminala taj je operisan od fudbala. Lik se nudio trazio loptu, razigravao. Zar neko misli, da oni nisu njega zatvorili i udvajali kao sto smo mi Stilica? Stilic se za razliku od Susica stvarno nije vidio citav mec.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 mar 2021, 22:17

Evander je napisao/la:
01 mar 2021, 22:11
Ma znalo se da cemo mi lagano uci u ovu polusezonu. Nije slucajno mali broj prijateljakih utakmici na pripremamam odigran. Nije se forma ganjala za pocetak. Trebat ce 3, 4 kola da se igra poboljsa. Tako je i na pocetku prvenstva bilo. Ocekujem patnju i protiv Zrinjskog, ali da cemo biti u najboljoj formi kad bude najvise trebalo. Vinko je dosao po bod i dosta lako dosao do toga. Sa te strane, ovo je sve ok. Naredne dvije utakmice nama je i 3 boda ok. Tek nakon toga, mozemo ocekivati pravu igru.
Nema ta priča baš logike brate. Nama baš treba forma za ovaj početak jer u prvih 3-4 utakmice možemo dobit/riješiti sve odnosno možemo izgubit skoro pa sve. Dobro smo krenuli, hvala Bogu. Vjerujem da će dosta bolje biti protiv Zrinjskog. Bit će dosta smjelija igra sa naše strane. Danas smo kao i naš protivnik bili u gardu cijelih 90 minuta, a vjeruj da protiv Zrinjskog će biti meč "spuštenih" ruku i igra na pobjedu odnosno na sve ili ništa, i kod nas a i kod njih pa ko koga nokautira.
FK Sarajevo

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 01 mar 2021, 22:18

Potpuna kontrola utakmice!Poslije odlaska 2 kljucna igraca i bez konkretnog uigravanja Mešanovića(tek nekoliko treninga),bez Cmiljanića,prvo kolo,derbi u gostima,promjene pozicije Sušiću.
Vezni red je potpuno zatvorio prostor i oni sem preskakanja i prekida nisu mogli ništa kreirati .Momci ulaze u takmičarski ritam i ocekujem dizanje i inteziteta igre već od narednog kola.Volio bih vidjeti Cmiljanića na centarforu a Mešanovića na krilu.Andrej pokazao da može sam iznjeti defanzivnog veznog(Štlić se nije vidio sem kod izvodjenja prekida).Kova siguran večeras što hrabri.Dupovac rutiner.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 mar 2021, 22:27

BordoSarajevo je napisao/la:
01 mar 2021, 22:17
Evander je napisao/la:
Nema ta priča baš logike brate. Nama baš treba forma za ovaj početak jer u prvih 3-4 utakmice možemo dobit/riješiti sve odnosno možemo izgubit skoro pa sve. Dobro smo krenuli, hvala Bogu. Vjerujem da će dosta bolje biti protiv Zrinjskog. Bit će dosta smjelija igra sa naše strane. Danas smo kao i naš protivnik bili u gardu cijelih 90 minuta, a vjeruj da protiv Zrinjskog će biti meč "spuštenih" ruku i igra na pobjedu odnosno na sve ili ništa, i kod nas a i kod njih pa ko koga nokautira.
Ima logike, kao što je imala i ljetos. Možda ne kontaš, ali konta SŠ, u saradnji s Jeleškovićem. Titule se uzimaju na malim tekmama, u svakom derbiju kod nas s ovakvom igrom možemo uzeti bod.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 01 mar 2021, 22:30

01 mar 2021, 22:09

Miličević strašno pametno igra, smiren, siguran. Svaka mu čast, po meni je on naš nabolji igrač današnje utakmice.
Ne znam iskreno, meni je Mili danas bas bio nesiguran par puta u reakcijama i predaji lopte (nije prvi put). Juricic ga je opasno namučio. Po meni se Dupovac, iako nizi dosta bolje izborio s njim.

Ali generalno, Tino je danas pokazao klasu ponovo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 mar 2021, 22:32

AlfredNobel je napisao/la:
01 mar 2021, 22:27
Evander je napisao/la:
Ima logike, kao što je imala i ljetos. Možda ne kontaš, ali konta SŠ, u saradnji s Jeleškovićem. Titule se uzimaju na malim tekmama, u svakom derbiju kod nas s ovakvom igrom možemo uzeti bod.
Pa dobro, ja sam za sad prezadovoljan situacijom i apsolutno vjerujem u SŠ. Podrška svima.
Samo bolje ispast iz forme na +12 prednosti i 8 utakmica do kraja.
Nego uć u formu sa +2 uz 8 utakmica do kraja.

Ne znam koliko ste upoznati, nakon željezničara dolazi nam ekipa Zrinjskog koja posle nas ima najkvalitetniju ekipu pa idemo lištici koje nam je statistički najgore gostovanje. Onda ulazimo u zadnji krug gdje igramo prvo sa zadnjim i onda opet ide raspored strašnih utakmica gdje igramo sa drugim pa trećim pa četvrtim to jest igramo prvo sa najjačim pa kako vrijeme odmiče sa sve slabijim protivnicima.

Za razliku od ljetos, mislim da nam je forma na početku nikad važnija i da su tako razmišljali i ljudi koji nas vode na pohod treće u nizu titule i najtrofejnijeg kluba u državi.
FK Sarajevo

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 mar 2021, 22:37

Mešanović je nevjerovatno pojačanje! Brz napadač, zna sa loptom, ovo je stvarno top transfer. :)

Po meni je Pejović apsolutno pao i bojim se da je on svoje (ako ne podigne formu) u Sarajevu završio.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 01 mar 2021, 22:41

AlfredNobel je napisao/la:
01 mar 2021, 22:27
Evander je napisao/la:
'ta ce Jela, zna siJux hahaha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2021, 22:43

ElCartel11 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:16
Znaci ovako.... Sušic protiv Celtica sacuva loptu, dadne pas koji stvori visak, ubrza igru prvim dodirom i Susic je Bog....

Nakon dva ipol mjeseca pauze, Susic ima jedan potez vise na svakom dodiru lopte... i on je odron, uspori igru, nije za nas jer bi ga u Evropi polomili itd itd...
Dozovite se malo... taman da su i Rahman i Benjo bili tu ovo ne bi bilo bolje...
Kome je danas Susic bio kriminala taj je operisan od fudbala. Lik se nudio trazio loptu, razigravao. Zar neko misli, da oni nisu njega zatvorili i udvajali kao sto smo mi Stilica? Stilic se za razliku od Susica stvarno nije vidio citav mec.
Ma on je najbolji na terenu bio isto kod njih Štilic al dok su nam takvi igraci najbolji na terenu u europi nema napredka. Jednostavno sad se igra brzo, okomito s puno ponavljanja prošlo je vrijeme valjanja i meljanja lopte. Sad se trazi eksplozivnost, brzina, pokretljivost zato i ne mozemo u europi nista sto igramo kilavo.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 01 mar 2021, 22:44

Nije loše nije ni dobro nadam se da ce biti bolje volio bih u budućnosti Salcina vidjeti na amf a tinu u paru sa djokanovicem.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 mar 2021, 22:46

Pejovic los u prvom u drugom dobar i tjt
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 mar 2021, 22:53

Sve je ovo planski odrađeno, tako da sam miran k'o beba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 mar 2021, 22:57

bordobijeli je napisao/la:
01 mar 2021, 22:43

Ma on je najbolji na terenu bio isto kod njih Štilic al dok su nam takvi igraci najbolji na terenu u europi nema napredka. Jednostavno sad se igra brzo, okomito s puno ponavljanja prošlo je vrijeme valjanja i meljanja lopte. Sad se trazi eksplozivnost, brzina, pokretljivost zato i ne mozemo u europi nista sto igramo kilavo.
Covjek ti bolan protiv Celtica ubrza loptu, ubrza igru za 20%, jednim pasom izbaci 2-3 igraca... dajem primjer Celtica jer je to pokazatelj koliko on moze... i mi i dalje nismo zadovoljni.
Dva i pol mjseca je bilo pauze... lud je ko god misli da ta pauza na njega nije ostavila traga.
Kako na njeg tako i na cijelu ekipu.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 01 mar 2021, 23:01

Jesam se samo ja zapitao, kako to da su se nasi igraci svako malo klizali po terenu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 01 mar 2021, 23:02

vedinjo98 je napisao/la:
01 mar 2021, 23:01
Jesam se samo ja zapitao, kako to da su se nasi igraci svako malo klizali po terenu.
Previse su Cujamija slusali.
PSPHM

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 mar 2021, 23:04

JohnKeynes97 je napisao/la:
01 mar 2021, 23:02
vedinjo98 je napisao/la:
01 mar 2021, 23:01
Previse su Cunamija slusali.
:rol: :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2021, 23:11

01 mar 2021, 22:57
bordobijeli je napisao/la:
01 mar 2021, 22:43

Covjek ti bolan protiv Celtica ubrza loptu, ubrza igru za 20%, jednim pasom izbaci 2-3 igraca... dajem primjer Celtica jer je to pokazatelj koliko on moze... i mi i dalje nismo zadovoljni.
Dva i pol mjseca je bilo pauze... lud je ko god misli da ta pauza na njega nije ostavila traga.
Kako na njeg tako i na cijelu ekipu.
Ja to ne vidim, on je majstor nema tu price zna zadrzati loptu, okrenuti stranu, miran u igri. Ali spor je, ne vrsi presing, nije prodoran, ne ubacuje se iz drugog plana sve je to recimo Rahmanovic imao. Sušic mi nije za desetke i igre prema naprijed, u Hajduku je to odlicno radio al bio je puno eksplozivni sad ga vidim kao centralnog veznog u paru s Djokanovicem.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bordo10, Google Adsense [Bot], Hamagara, HariTz, Kyle88, MaroonBjelave, Napapijri, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sanfrancisco, Velaxsa i 88 gostiju.