+9

Pa bitno je da se stvori neki mit.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:40Predobro je ovo. 2020., ste kmecili za Vicu, u maju 2021., cete kmecati za ovaj offside.
Lijepo.
Alipasino nista, ali zato olovske luke su u delirijumu nakon osvojenog boda
Poletjela mamina cyrica pametnica da replicira haha beljo, ko navija na Alipasinom prije sahatak ? TiMy AP ili nekakvi iz Olovskih Luku
Sto posto, ovo je nakon 5 tekmi na Grbavici prva da je zavrsena 0:0, loša tekma nema sta, mi zadovoljniji ishodom kako sam i prije tekme prizeljkivao, ali kada vidim navijace ovih ostalih banana klubova kako komentarisu sarajevski derbi, nema dalje sviju miinvincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:22Teska odluka za ofsajd jer nema uopste kadra iz prave perspektive...na jedan pogled mi se cini da nije a onda opet kad pogledam izgleda da jeste
Ostali nemojte jes go.vna za derbi kad je hljeb marka..ovaj jes bio los al u zadnjih 5/6 derbija itekako dobrih utakmica je bilo..
Jedini meme koji ce nesto obiljeziti, jest ovaj tebe..
Već sam ti rekao, vidim s kim imam posla, uvrijediti me nećeš moći, moj kuravu moj
JonSnow je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:38Slobodno pljujte BiHPL i naše klubove, ali mi nudimo nešto posebno, nešto čime se izdvajamo od svih ostalih.
Mi nudimo fudbalski vremoplov jer samo kod nas gledaoci imaju priliku gledati izurmli oblik fudbala iz 70ih i 80ih godina prošlog stoljeća.
Kako bi apsurd doveli do usijanja, trebamo uvesti obavezno nošenje vintage opreme, uvesti obavezne frizurice do ramena, fudbalerke, brčine i puš pauzu za igrače, u sklopu poluvremena.
De slike trofeja zadnjih 5 godina ?
Trenutno korisnika/ca: held9, Paromlinac, Proximic, StevieG8, VolimBiH96 i 30 gostiju.