Iz federalne lige niko nikad nije ušao bez podmazivanja, odlično to znaš i ne zezaj.ASD je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:55Ja ću pisati isto, što sam i do sad pisao. Bio on član SDA ili ne.Sky9 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:43Čovjek voli Slobodu, bilo kome krivo ili ne. To je tako.ASD je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:30
Ma SDA većina 586 glasova u Novom Bratuncu, TA 303, SD 177, SDP 116.
PDA je tek sedma stranka tamo.
koketiranje sa SDA se vidjelo i sada na izborima u fudbalskom savezu gdje su ga podržali.
Nema tu puno ljubavi između njega i Jasmina, isto tako nema ljubavi ni između njega i Slobode. Iskoristio je situaciju za samopromociju
Sad ćeš ti, pošto se priklonio sda, pisati sve najgore o njemu, bilo tačno ili ne, zar ne?
Konkretno, ono što je radio u Slobodi je bilo daleko od normalnog. Svidjelo se nekome ili ne.
Od kupovine utakmica po federalnoj i nanošenja ugleda Slobodi, do nabijanja ogromnih ugovora poluigračima i zapostavljanja škole fudbala u tom momentu.
Ovo što radi u Slogi je takođe daleko od normalnog. Prvo kupovina utakmica, drugo krađa države zbog prijavljivanja igrača na minimalac, treće, vođenje kluba bez sistema, gdje dovodi igrače samo da bi se dovodili.
Temelj Slobode treba biti omladinski pogon jer ima najbolju djecu u državi i gradnja zdravog sportskog kolektiva.
On je iz Amerike direktno sletio u ovaj cirkus, i nije se možda u nekim stvarima najbolje snašao. Ali, ja ti garantujem da bismo 2013. bili tamo gdje je danas Čelik, tj. beton liga, i vjerovatno OFK, da tip nije došao