Može li se samo još za lige (a i globalnu ligu) postaviti da se opet računaju sva kola, a ne samo prvo?
Znam. Juricic mi je kapiten a nije covjek bio ni na spisku za utakmicu.
Pravilo jeste da ulazi prvi s klupe, što i nije glupo jer te tjera da razmišljaš kakav će ti raspored i na klupi biti.Pantelija je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:30Ibrob sarajevo
Zasto mi je alic izbacen a do dana bio u prvih 11
Ako mozete da ga vratite. Jutros imao 510, vranjes 7 i jos dva igraca i sad imam odjednom manje nego jutros![]()
Alic in
Hvala
Nasam se da niste napravili idiotluk tipa da "prvi " s klupe ulazi u igru a ne onaj koji ima najvise bodova. Jer je to pravilo toliko glupo da se ne koristi ni u vrticu...
Haj sto imate pun k propusta i manjkavosti i nekako ali ako vam je pravilo "prvi s reda" onda ovo i ne treba igrati.
Sta je sljedece....
Pantelija je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:30Ibrob sarajevo
Zasto mi je alic izbacen a do dana bio u prvih 11
Ako mozete da ga vratite. Jutros imao 510, vranjes 7 i jos dva igraca i sad imam odjednom manje nego jutros![]()
Alic in
Hvala
Nasam se da niste napravili idiotluk tipa da "prvi " s klupe ulazi u igru a ne onaj koji ima najvise bodova. Jer je to pravilo toliko glupo da se ne koristi ni u vrticu...
Haj sto imate pun k propusta i manjkavosti i nekako ali ako vam je pravilo "prvi s reda" onda ovo i ne treba igrati.
Sta je sljedece....
Tim Maroon Champion. Nakon 20og kola nisu mi uduplani bodovi kapitenu. (Bilbija)
Isto tako nisu mi uduplani bodovi kapitenu!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:43Tim Maroon Champion. Nakon 20og kola nisu mi uduplani bodovi kapitenu. (Bilbija)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.