FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Od kluba se pravi svakim danom seoska organizacija, htio to neko priznati ili ne, predsjednik lažov, nije donio marke, rekao doći na derbi, nije došao, kapa do poda Badžaku koji još ovo sve drži koliko može, njega da nije, nastavak sezone bi bio upitan.
Koja je prednost imati duplo skuplju ekipu od Veleža i imati trenera koji je tri puta skuplji, a razlika samo tri boda.
Koja je prednost imati duplo skuplju ekipu od Veleža i imati trenera koji je tri puta skuplji, a razlika samo tri boda.
treba da razmisljamo kako da nam vise onaj pitarski ker ne prenosi tekme haj sto sam zbog same igre htio polomiti tv al umalo ga nisam sa sedmog bacio zbog njegovog "objektovnog" komentarisanja
svrsim mu u gel za kosu sa kojim se zalizuje

svrsim mu u gel za kosu sa kojim se zalizuje

Šabanadžović na posudbi kod nas!?

Tek sad vidim,isti ****

Voltrone cekamo tvoju analizu derbija

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Iskreno se nadam da nece. Najprecjenjeniji igrac zadnjih 20 godina koji je igrao kod nas. Svaka cast prezimenu i ocu koji je legenda kluba, ali Anel je nula bodova.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma isti **** brkoo ,vidis da sam puludio od Zelje,kud ova pauza nije ogdinu dana ,bio sam nekako rahat majke mi ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Buraz, 2 apaurina svakih 6h i casica rakije da dodjes sebiZaZelju je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:46Gledam snimak, a danas nisam skontao. Ovi nasi opet pustili Sanju. Danas je Dan Nezavisnosti drzave, a grupa Alisa za one koji nisu znali, je prije
rata imala ratohuskacku pjesmu o Boju na Kosovu, u kojem se spominje ubijanje 9.000 "Turaka", o "Fati" koja nece Bajazita, vec Obilic junaka, pjesma bila zabranjena na radio stanicama. Iskreno, deset godina poslije rata ekavicu nisam mogao da smislim ni da slusam, stradao sam i moji, kao i mnogi drugi od srbijanskih nacionalista, a sad slusam iste te nacionaliste na svom omiljenom stadionu, na domacim utakmicama svog omiljenog kluba, i to na Dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine, pored toliko nasih Zeljinih, ili patriotskih pjesama (pjesma o Djildi).
Znam da ovo ostale vas na forum ne dotice, da vam je svejedno, meni nije. Kazu da je insan opcenito zaboravan, ali Bosnjo je po tome daleko ispred svih, daleko prvi. Srpski nacionalisti su zapalili stadionu Grbavicu, ubili mnoge civile na toj Grbavici, ubili naseg Djildu, pa imamo li mi imalo ponosa, samopostovanja.
Pa ako zele da se cuje neka prekodrinska pjesma, moze se odati pocast nedavnom preminulom Djordju Balasevicu, dokazanom prijatelju Bosne i grada Sarajeva.
Mozete li zamisliti da se na beogradskim stadionima cuje pjesma bosanskih ili hrvatskih nacionalista?
I malo se dozoves. Bolje za okolinu, a najbolje za tebe.
Prvak NR BiH: 1946
Jarane, davno sam ja odustao od analiza i nekih dubokoumnih komentara. Nekad me povuce iz ljutnje da se istresem ovdje, ali skonta covjek s godinama da je zivot prekratak. Necu da mi ovo malo zivaca izvlace debili koji su za nijansu malo bolji u sutanju lopte od mene, koji nije igrao fudbal od osnovne. I "ono" sada igra za Želju.

realno nama navijacima zelje su davno zivci otisli i sijede na glavi , a bome i celavost vidis u gradu celu znas da za nas covjek navija hahahahahavoltron30 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:11Jarane, davno sam ja odustao od analiza i nekih dubokoumnih komentara. Nekad me povuce iz ljutnje da se istresem ovdje, ali skonta covjek s godinama da je zivot prekratak. Necu da mi ovo malo zivaca izvlace debili koji su za nijansu malo bolji u sutanju lopte od mene, koji nije igrao fudbal od osnovne. I "ono" sada igra za Želju.![]()
I meni, zelen, ravan ma top. Vidjelo bi se i na TV da nije dobar, da ne valja boja i to. Bog zna kako je ispala ona slika onakva jer i na ostalim portalima je dobar.kontrasviju je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:54Skroz drugačije. Čak štaviše, izgledao je fenomenalno![]()
Biće da je onom danas kamera bila loša![]()

Drzi se ti Serifa Konjevica. Mani se ex yu pjesama.

Te teme vezane za nesto vise od fudbala nemojte ovdje, molim vas. Nema potrebe Zelju danasnjeg stavljati u te teme pogotovo zbog nekih pjesama koje ne odnose se na bilo kakav nacionalizam ili slicno. Razumijem da nije lahko se vracati, preci preko toga ko je to prezivio, nekog izgubio, ali siroka je to tema. Da se mi drzimo lopte najbolje je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Mahalac1987
- Kontakt:
Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
pored boje treba jos i sabana da gledam, ma daj
Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...

Cega se lik dosjetio

- PointBlank
- Kontakt:
Sve i da izbace to, ostade opet crnilo kad se navijaci vrate.Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
Bio sam dijete kad sam gledao momke iz ulice kako idu na utakmice, u plavo-bijelim majicama, dresovima, onim pufnastim sesirima.. tad je to bilo regularno.
Sad samo crne dukserice, sorcevi/trenerke i naocale..
I ja se slazem sa ovim. Ove nacionalne parole nema nista sa tim kako ja Zelju dozivljavam. Samo moje misljenje.Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
Svako ima svoje mišljenje.U potpunosti mislim drugacije od tebe.Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
IZDRŽI GENERALE!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Vala i to forsiranje kodeksa oblacenja svi u crnom je bespotrebno. Znaju se zvanicne boje Kluba...PointBlank je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:20Sve i da izbace to, ostade opet crnilo kad se navijaci vrate.Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
Bio sam dijete kad sam gledao momke iz ulice kako idu na utakmice, u plavo-bijelim majicama, dresovima, onim pufnastim sesirima.. tad je to bilo regularno.
Sad samo crne dukserice, sorcevi/trenerke i naocale..
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Proximic i 37 gostiju.